Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konu bahane tasarımlar şahane
güzel yorumlariniz için teşekkürlerGüzel paylaşım +1
güzel yorumunuz için teşekkür ederimTasarimlar cok guzel olmus
yeni tasarimlar konuya eklenecektiryazı olmadan yaparsan çok iyi olur,spam kanallar için kullanırız![]()
tasarimlar tamamen bana ayit hocam istediğin yerde kullanabilirsinGüzel olmuş gerçekden eline sağlık size ait tamamen değilmi ?
bilerek bu yazi fontunu seçtim bence yazilar net bir şekilde okunuyorFont seçimine ve renk uyumuna dikkat etmelisin. Daha sans serif fontlar tercih etmelisin. ayrıca yazılarda tam okunmuyor tasarım konusunda kendini baya geliştirmelisin bence
tasarimlar tamamen bana ayit hocam istediğin yerde kullanabilirsin
---------- Spam Engelliyici 20:33 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------
bilerek bu yazi fontunu seçtim bence yazilar net bir şekilde okunuyor
forumdaki konularinizi okudumda çok kabasiniz üslubunuzu degistirmenizi tavsiye ederim karşinizda düşmaniniz yokbu şekilde hiç bir zaman GRAFİK TASARIMCISI olamayacaksın. bu font ile olmaz bu stil ile olmaz olamaz.. Bakış açını değiştir. Kolay gelsin
güzel yorumunuz için teşekkür ederimgüzel paylaşım
güzel yorumunuz için teşekkürlerbunları indirdiğimde yt ye yükleyince ölçü hatası verdi ben siz ayarladınız sanmıştım yinede emeğine sağlık, herkeside EMEĞE saygıya davet ediyorum ayrıca.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.