Youtube Bağış İsteme

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

arme

Kayıtlı Üye
youtube'da comment bölümüne paypal adresimizi verip yardım istesek ban yermiyiz:D

Hayir yemezsin. Fakat reklamlari acip ayni zamanda bagis istemek abes olur biraz.

bağış almak yerine daha fazla izlenim almak için uğraşsan daha faydalı olmaz mı?

eh işte izleniyoruz diye bağış istiyorum olumlu yorumlar geliyor madem beni seviyorlar az support olsunlar:)

youtube'da comment bölümüne paypal adresimizi verip yardım istesek ban yermiyiz:D

Paypal adresini değilde bağış bilgileri içeren web yada blog sayfasını paylaşırsan sorun çıkmaz ve bu sayfada size neden bağış yapmalarını gerektiğini bir iki cümleyle anlatırsan bağışda alırsın.(kanal yabancıysa);)

Bağış isteyeni gördüm ama ben tavsiye etmem.Kişiye görede değişir tabi.Tutupta zorla bağış yaptırmıyorsun.İsteyen yollar.

ban yemezsiniz de etik olur mu diye de düşünmek lazım bazı şeyleri.
siz eğer daha iyi videolar çekebilmem sizlere daha kaliteli hizmet sunmam için bagışta bulunabilirsiniz gibi bişe yazarsanız amenna ama kalkıpta insanların duygularını sömürüp o şekilde bağış isterseniz hiç hoş birşey olmaz bu :)

spamcıyız artık etik metik kalmadıki hocam vurduk yola devam ediyoruz:)

Yahu spam videolar atiyorsun, zaten reklamlardan kazaniyorsun daha bagis istemendeki mantik nedir? Hani kendin videolar olusturuyor olsan ve bunlari monetize ederek para kazanamiyor olsan anlarim bagis istemeni ( ornek : Eldad Hagar, tutupta bu adamin kanalini spamlamayin simdi ) Hem sarfettigin bi emek yok, hem google'in sana sundugu reklamlardan para kazaniyorsun, hemde sana ait olmayan videolar uzerinden bagis istemeyi planliyorsun? Kusura bakmada bu resmen insanlara hakarettir.

İste birşey olmaz. amcamın görümcesinin Apandisit i patlatı lutfen yardım yaz. gelir belki ince birşeyler.

spamcıyız artık etik metik kalmadıki hocam vurduk yola devam ediyoruz:)
spam ayrı şey insanların duygularını sömürmek ayrı şey önceki msj dada söylediğim gibi tutarda işte çok hastayım ameliyat olcam lütfen bagış yapın falan dersen bu düpedüz dolandırıcılıktır günahtır ama zaten spamcıyım buda bana yakısır diyosanız yapın tabiki yasak değil :)

mendilsatanc3a7ocuk1.jpg

twitcde yayın yapan türk oyunculardan biri soma için 6 bin tl toplamıştı en büyük bağışı bi gavur yapmıştı yani işte para var tabi ben sadece yardım edin daha fazla video yükleyeyim diyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri