Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir yemezsin. Fakat reklamlari acip ayni zamanda bagis istemek abes olur biraz.
aö gözlü olma diyorsun yani saol![]()
eh işte izleniyoruz diye bağış istiyorum olumlu yorumlar geliyor madem beni seviyorlar az support olsunlar![]()
youtube'da comment bölümüne paypal adresimizi verip yardım istesek ban yermiyiz![]()
spam ayrı şey insanların duygularını sömürmek ayrı şey önceki msj dada söylediğim gibi tutarda işte çok hastayım ameliyat olcam lütfen bagış yapın falan dersen bu düpedüz dolandırıcılıktır günahtır ama zaten spamcıyım buda bana yakısır diyosanız yapın tabiki yasak değilspamcıyız artık etik metik kalmadıki hocam vurduk yola devam ediyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.