Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReferXchange

Kayıtlı Üye

01 Eylül Pazar günü saat 14.00 da AnkaMall'da ikinci toplantımızı yapacağız.
Katılabileceklerin belirtmesini rica ediyorum...

2. Toplantıya Katılacaklar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara
turgut06 (ytpara)
0can (ytpara)

İlk toplantımızı aşağıdaki kullanıcılar ile 24 Ağustosta gerçekleştirdik.
Çok verimli bir toplantı oldu gerçekten.

Katılanlar:
ReferXchange
onurlu92 (ytpara
turgut06 (ytpara)

Youtube a yönelik ortak projeler geliştirebileceğimiz 5-8 kişilik bir ekip kurmak istiyorum.

Burada tüm üyelere açmak istemediğim bir çok fikrim var. Çalışma grubuna dahil olacak arkadaşlara ilk toplantımızda ileteceğim.

Geniş katılımlı toplantıyı Eylül ayı ortasından sonra Serkan (Muslera) ile birlikte mümkün olduğu kadar fazla katılımcı için uygun olacak bir Pazar günü yapacağız...

Gruba katılmak için aşağıdaki özelliklerdeki arkadaşların sahip oldukları özellikleri belirterek başvuruda bulunmasını rica ediyorum.

- Video çekim konusunda çalışma yapabilecek kişiler.
- Video düzenleme konusunda bilgili olan kişiler.
- Video ile ilişkili yazılımları geliştirebilecek bilgi sahibi kişiler.
- Video kanal açılması, intro hazırlanması vs konularında bilgili kanalın yayılması ve tanıtımı için bilgileri olan kişiler.
- Özgün videolar için fikir üretebilecek açık fikirli kişiler.
- Ankara'da ikamet eden ya da hafta sonu yapacağımız toplantılara mümkün oldukça katılabilecek kişiler.
Başvuru sahiplerinin bu tür bir çalışma grubundan yüksek beklentiye sahip olmaları ve potansiyel olduğunu düşünmelerini tercih ederim. Olumsuz yaklaşıma sahip kişilerin aramıza nifak tohumu ekmemelerini ve tek başlarına çalışmalarını rica ediyorum :)

ÖNEMLİ NOT: Başvuruda bulunacak kişilerin konuya mesaj atmalarını ve ayrıca özel mesaj ile kendileri hakkında bilgi vermelerini, hangi alanda ne gibi bir özellik ya da bilgileri olduğunu ve konuya yaklaşımlarını iletmelerini rica ediyorum.

R10.net teki konu linki:
Youtube Beyin Fırtınası ve Çalışma Grubu (ANKARA) - Google Fan Webmaster Forum

Başvuruda Bulunanlar:
ReferXchange (r10.net & ytpara.com)
xratek (r10.net)
tugrul26 (ytpara.com)
onurlu92 (ytpara.com)
DCFroMLiFe (r10.net)
vatancafe (r10.net)
0can (ytpara.com)
3eRKaN (ytpara.com)
LoonyTuneS (ytpara.com)
Muslera06 (ytpara.com)
turgut06 (ytpara)
Berat06 (ytpara)
JeSuisTurc (ytpara)

Saygılar

aynı ilde olmak önemli hocam; diğer ildeki arkadaşların da ya da online olarak bir ekip kurmak isteyenlerin de bu tür bir ekip oluşturma faaliyetine girişmeleri mümkün. Hatta bunun için ilerleyen günlerde ayrı bir çalışma yapabilirim oraya katılabilirsiniz.

bu tür özgün içerik çalışmalarına bir yerden başlanılması güzel birşey şimdiden başarılar :)

Bensiz olur mu hiç :) Skype ımı özel mesaj ile gönderdim. Çok ayrıntılı bir şekilde konuşalım bu işi. Ama yurtdışından 3 eylül gibi döncem. İlk toplantıya skype aracılığı ile katılırım artık. :)

Mesajınızı cevaplandırdım hocam, bekliyoruz...

Bensiz olur mu hiç :) Skype ımı özel mesaj ile gönderdim. Çok ayrıntılı bir şekilde konuşalım bu işi. Ama yurtdışından 3 eylül gibi döncem. İlk toplantıya skype aracılığı ile katılırım artık. :)

Gercekden cok guzel bir konu ve dusunce bence imkani olan vakti olan herkes katilmali.Cok yakinda zaten artik gruplasma yaparak birlikde hareket edecek kisiler bu iste saglam adimlarla ve temiz duzenli kazanc elde edebilecekler.

Gercekden cok guzel bir konu ve dusunce bence imkani olan vakti olan herkes katilmali.Cok yakinda zaten artik gruplasma yaparak birlikde hareket edecek kisiler bu iste saglam adimlarla ve temiz duzenli kazanc elde edebilecekler.

Destek için çok teşekkür ederim kardeşim. Keşke Angara'da olsan da sen de gelebilsen toplantılarımıza. Ama senin için muhtemelen arkadaşlar saygı duruşunda durmak isteyecektir :) Seni seviyoruz...

Listeye fahri katılımcı olarak seni de yazıyorum ben..

yaş kurtarmıyor :(

Akıl yaşta değil baştadır kardeşim, gel sen de gel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri