Şuan diğer şehirlerdeki gruplara ulaşmak için aşağıdaki ilgili linke tıklayın
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/7298-youtube-beyin-firtinasi-ve-calisma-grubu-ankara.html
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/8541-youtube-beyin-firtinasi-ve-calisma-grubu-istanbul.html
Evett bugün il buluşmamızı yaptık
Obsessive,Y4LN1Z_PR3NS,Bymustafa adlı arkadaşımla şuan katılabilen arkadaşlarla 4 kişilik ana ekibi kurduk tanışma kaynaşma faslı güzel geçti bütün arkadaşlarım gerçekten efendi ,düzgün insanlar ve zehir gibi çocuklar
Şuanda başvuran arkadaşlarımız
By.Solver
Y4LN1Z_PR3NS
Broon
Braddleyy
Obsessive
Abab112
Başka bir arkadaşımızın açtığı konudan yola çıkarak izmir grubu kurmayı düşündüm böyle bir düşüncem vardı zaten ama tek eğil ekip daha mantıklı dedim Özgün içerik ve farklı video projeleri yapılabilir diye düşünüyorum bunu tek yapmaktansa bilgi ve deneyime sahip bir ekiple yapmanın daha mantıklı olduğu görüşündeyim yabancı içerikli yada türkçe özgün çalışmalar üretebiliriz
Gruba katılmak için aşağıdaki özelliklerdeki arkadaşların sahip oldukları özellikleri belirterek başvuruda bulunmasını rica ediyorum.
- kısacası kendine güvenen bilgi ve deneyime sahip bu işlerle uğraşan ve artık işi profesyonel anlamda global çapta büyütmek isteyen
açık fikirli pozitif aşağıdaki özelliklerden en az 1-2 si hakkında bilgili abilerim kardeşlerim sizleri ekibe bekliyoruz şuan manisadan 1 arkadaş var
- Video çekim konusunda çalışma yapabilecek kişiler.
- Video düzenleme konusunda bilgili olan kişiler.
- Video ile ilişkili yazılımları geliştirebilecek bilgi sahibi kişiler.
- Video kanal açılması, intro hazırlanması vs konularında bilgili kanalın yayılması ve tanıtımı için bilgileri olan kişiler.
- Özgün videolar için fikir üretebilecek açık fikirli kişiler.
- İzmir ya'da yakın çevre illerde ikamet eden kişiler
Başvuru sahiplerinin bu tür bir çalışma grubundan yüksek beklentiye sahip olmaları ve potansiyel olduğunu düşünmelerini tercih ederim. Olumsuz yaklaşıma sahip kişilerin aramıza nifak tohumu ekmemelerini ve tek başlarına çalışmalarını rica ediyorum
ÖNEMLİ NOT: Başvuruda bulunacak kişilerin konuya mesaj atmalarını ve ayrıca özel mesaj ile kendileri hakkında bilgi vermelerini, hangi alanda ne gibi bir özellik ya da bilgileri olduğunu ve konuya yaklaşımlarını iletmelerini rica ediyorum.
hertürlü öneri ve fikre açığım türkçe kullanımımdaki hatlarımdan dolayı özür dilerim düzeltmek yada eklenmek istenen varsa belirtin