Youtube bizi mağdur ediyor biz de bir şeyler yapalım

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilindiği gibi youtube Eylül ayından itibaren saçma işler yapıyor.İhlal edilen kanal yerine tüm kanalları kapatıyor.Yada kanal süper bi kanal hiç bir illegalite iş yok onuda kapatıyor.Özgün kanalıda kapatıyor.Sebebi belli olmayan şekilde kanalı para kazanma devre dışı bırakıyor.Bir sürü saçma sebeb ya youtube türkiye çalışanları çok beceriksizler yada amaçları bizi harcamak resmen

Birlikte Kuvvet Doğar Youtube karar alıp Topluca E-mail atalım

Cevap: Youtube Bizi Mağdur Ediyor Bizde Birşeyler Yapalım

Ben özgün çalıştığım için kanal kapanması veya paraya kapanması gibi sorunlar yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. Eğer özgün çalışıp kanalı kapananlar varsa ve böyle bir mail atacaklarsa ben yanında olurum. Ama spam yapıp kopya içerik girenlerin kanalları kapatılıyorsa onlarla yürümem..

Youtube özgün kanallaı kapatmaz sn tutup kopya içerik çalışırsan ihtar yersen dünya engelli video çıkarsa kanalı kapatır artık o adsendeki tüm kanalları kapatıyor ya özgün çalışıcağız yada çok dikkatli olucağız hiçbir şey eskisi gibi değil artık bu işi öğrenen arttıkça bu engellerde katı kurallarda artaracaktır alışmak lazım

valla forumdaki başlıkları okursan ben youtube olsam 1 lira vermem. youtube %100 haklıdır. hata bence vijdanlıdırda tabi ticari çıkarlarınıda gözetmiyor değiller ama sonuçta babandan 100 tl istesen belki vermez ama googleden beyazshowu sağdan alıp sola koyunca 3 maus darbesiyle aylık bilmem kaç 100 dolar. her kaynağı olduğu gibi youtube mahvedecez türkler olarak . (tabi youtube bişey olmaz bize olacak :) )

Hocam bende spam falan karşıyım burda mesele Spam kapanan yada topluluk kapanan telif kapanan kanallar değil kanal spam yok telif yok topluluk yok para kazanma devre dışı kanal youtube video alıp yüklemiyor durup dururken bunlar oluyor yoksa spam falan kapandı hadi youtube mail atalım bunu demiyorum zaten

valla forumdaki başlıkları okursan ben youtube olsam 1 lira vermem. youtube %100 haklıdır. hata bence vijdanlıdırda tabi ticari çıkarlarınıda gözetmiyor değiller ama sonuçta babandan 100 tl istesen belki vermez ama googleden beyazshowu sağdan alıp sola koyunca 3 maus darbesiyle aylık bilmem kaç 100 dolar. her kaynağı olduğu gibi youtube mahvedecez türkler olarak . (tabi youtube bişey olmaz bize olacak :) )

bu işi öğrenenler ışık hızla artıyor çevremde bilmeyen kalmadı okulda dışarda akrabalar arasında felan sıklıkla duyuyorum millet akın ediyor yakında işi gücü bırakıp büyük bir kitle bu işe girmeye çalışırsa şaşmam ve şu da bir gerçek ki şu an ki kazançları biraz zor görürüz çünkü youtube hergün işi zorlaştırıyor ben eskinde günde 1000 video atarken spama yakalanmıyordum yakalandığımda da o kanal gidiyordu şimdi az çok demeden hepsi spamdan gidiyor 1 kanal bırakıyorular dünkü olaydan sonra bir kanalın para kazanması devre dışı kalsa o adsenseye bağlı bütün kanaların devre dışı kalıyor herhalde bu olaydan daha kötü başka bir olay daha olamaz spamdan kapansa en azından içerdeki parayı alıyoruz bunda o da yok ! dünya geneli enegellenen videolar yeşil ışık haftalarca aktifken biranda ünleme dönüşmesi ne olduğunu anlamadan para kazanmanın gitmesi felan derken iyice zorlaştırdılar

bu işi öğrenenler ışık hızla artıyor çevremde bilmeyen kalmadı okulda dışarda akrabalar arasında felan sıklıkla duyuyorum millet akın ediyor yakında işi gücü bırakıp büyük bir kitle bu işe girmeye çalışırsa şaşmam ve şu da bir gerçek ki şu an ki kazançları biraz zor görürüz çünkü youtube hergün işi zorlaştırıyor ben eskinde günde 1000 video atarken spama yakalanmıyordum yakalandığımda da o kanal gidiyordu şimdi az çok demeden hepsi spamdan gidiyor 1 kanal bırakıyorular dünkü olaydan sonra bir kanalın para kazanması devre dışı kalsa o adsenseye bağlı bütün kanaların devre dışı kalıyor herhalde bu olaydan daha kötü başka bir olay daha olamaz spamdan kapansa en azından içerdeki parayı alıyoruz bunda o da yok ! dünya geneli enegellenen videolar yeşil ışık haftalarca aktifken biranda ünleme dönüşmesi ne olduğunu anlamadan para kazanmanın gitmesi felan derken iyice zorlaştırdılar

görünen köy kılavuz istemezdi zaten.

eet katılıyorum. 3 5 gündür kırmızı yazı cıkıyor eklenecektir calısma var diye tıklarda izlenimlerde.. gel gör ne eklenen tık var ne birsey.. izlenim alsada tık yansımıyor.. mağdurum da mağdurum yani
http://www.izlesene.com/video/magdurum/5151429

Kendimizi kandırmaya gerek yok, özgün kanallarımın hiçbirinde problem yok.

Yüzbinlerce yabancının hatta belkide milyonlarca yabancının bitiremediği youtube'u bizmi bitiricez :) Güldürme yaa.YT bitmez arkadaşım.Adım gibi eminim bundan.

Yüzbinlerce yabancının hatta belkide milyonlarca yabancının bitiremediği youtube'u bizmi bitiricez :) Güldürme yaa.YT bitmez arkadaşım.Adım gibi eminim bundan.

Çinliler Neobux gibi Ptc sitesini bile bitiremiyorken, Dünyanın en büyük 3 şirketi arasındaki Google ve yan kolları nasıl bitecek.
:D

YT tabiki bitmez de, bizi YT bitirirse kimse şaşmasın. Hep işin çakallığıyla uğraşıyoruz halk olarak. Niye hep Türkiye'de reklam tık oranları az? Niye youtube adsenseyi kullanabilmek için Türkiye' yerine ABD yi veya diğer ülkeleri yaşadığımız yer olarak seçiyoruz? Bunlar youtube'nin suçu değil.

Milyar nüfusu geçmiş Hindistan'ın meşhur hint fakirleri bile bu kadar çakallık yapmaz iken bizim halkımız hep çalma çırpma ile kopya ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yanlış anlaşılmasın bu konuyu açan arkadaşa sitem değil. Adam özgün çalıştım kapandı kanallarım demiş inanırım. Hepimiz Müslümanız sonuçta.. Bu lafım kopyacılara gelsin. Artık bu işin cıvkını çıkarmadan herkes özgün bir şeyler yapmaya yönelsin.

son cümleye kadar sabredseydin keşke okurken

YT tabiki bitmez de, bizi YT bitirirse kimse şaşmasın. Hep işin çakallığıyla uğraşıyoruz halk olarak. Niye hep Türkiye'de reklam tık oranları az? Niye youtube adsenseyi kullanabilmek için Türkiye' yerine ABD yi veya diğer ülkeleri yaşadığımız yer olarak seçiyoruz? Bunlar youtube'nin suçu değil.

Milyar nüfusu geçmiş Hindistan'ın meşhur hint fakirleri bile bu kadar çakallık yapmaz iken bizim halkımız hep çalma çırpma ile kopya ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Yanlış anlaşılmasın bu konuyu açan arkadaşa sitem değil. Adam özgün çalıştım kapandı kanallarım demiş inanırım. Hepimiz Müslümanız sonuçta.. Bu lafım kopyacılara gelsin. Artık bu işin cıvkını çıkarmadan herkes özgün bir şeyler yapmaya yönelsin.

Benim tanıdığım arkadaşlarımın özgün kanalları kapatıldı.Ben zaten spamcılara falan karşıyım daha önce böyle mesajlar attım.Bu işle 6 aydır uğraşıyorum kısa bir süre değil çok şey gördüm geçirdim.Spamla bu iş yürümesi normal olmaz.Ben o yüzden spam olmayan kanallar açtım ama onlarda kapandı zoruma gitti.Özgün kanallar kapandı arkadaşların
Şunu anlatmak istiyorum.Kurunun yanında yaş yanıcak mantığı olamaz.Youtube kurallarını bilinçsizce ve usulsüzce şekilde uyguluyor.Kurallarında böyle kapatılma şekilleri yazmıyor.Ben buna sinirleniyorum emek veriyorum spam yok topluluk yada telifle ilgili bir olay yok kanal para kazanma devre dışı yok böyle birşey Ben o tür kanallarıma ne kadar emek veriyorum ayıptır

son cümleye kadar sabredseydin keşke okurken

Okudum.Yt bitse bile herkese biter.Ülke ülke ayıramaz bence.

---------- Mesaj saat 13:14:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:12:41 civarında gönderildi. ----------

Emin ol bizden çakal ülkelerde var :) Ben spam yapan biri değilim zaten ama bence bu kadar basit olmasın millet.YT'dan bahsediyoruz şurda :) Ama dediğinde haklısın artık özgüne dönsün millet.

Okudum.Yt bitse bile herkese biter.Ülke ülke ayıramaz bence.

---------- Mesaj saat 13:14:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:12:41 civarında gönderildi. ----------

Emin ol bizden çakal ülkelerde var :) Ben spam yapan biri değilim zaten ama bence bu kadar basit olmasın millet.YT'dan bahsediyoruz şurda :) Ama dediğinde haklısın artık özgüne dönsün millet.

yotube bitmez yazdım zaten sana zorluk çıkartır türk ip si ile iş yapamazsın misal. sonra vds falan uğraş dur. demek istediğim o. yada türk ip lerni potansiyel suçlu ilan eder adam diğerlerine 5 bakıyorsa buraya 100 bakar.

yotube bitmez yazdım zaten sana zorluk çıkartır türk ip si ile iş yapamazsın misal. sonra vds falan uğraş dur. demek istediğim o. yada türk ip lerni potansiyel suçlu ilan eder adam diğerlerine 5 bakıyorsa buraya 100 bakar.

Sende haklısın.Ama bence bu iş tam tersi.Biz çok video atıp çok spam yaptığımızı düşünüyoruz ama bence yabancılar bizden çok yapıyor.Hatta yt türkiye'yi kara listeye almayıp para kazanmasını açıcak.Biz kendimizi çok çakal zannediyoruz ama etraftaki çakalları görmüyoruz :) Ama biyerde sende haklısın.

Benim bir kaç gün önce bir kanalım kapatıldı türkiye hollanda maçı sonrası ama diğer kanallar duruyordu paylaştığım videoda googleda 1.sıradaydı patladı gitti ( 100 k üstü izlenim aldı ) daha ertesi sabah kaltkgmda kanal kapanmıstı ama dıger kanallar duruyordu.

sonuçta çakal bile olacaksan kokuyu ilk sen alacaksın dediğin doğru avrupadan yapanda var bizmkilerde onlardan görüp yapıyor ama aslanların avladığın avın ilk kokusu alan çakalar onlar yiyolar yiyolar bizmkilerde onlardan görüyor gidnce biraz kemik biraz et ama bi bakıyoruzki biz onları bile yerken avın sahibi aslan gelmiş bizi kovalıyor.

yani ne aslanımız aslan ne çakalımız çakal.

onların çakalı varsa aslanıda bol ama öylede birşey var( yani özgün kaliteli youtube kanalı açan)

Ben Spama karşıyım ama bende yapıyorum arada ama diğer yandan özgün çalışma youtube alıp en azından youtube yüklemiyorum.Spam yapan arkadaşlar çok ama en azından spam yapan kanal oluşturup onlarıda ilerletmeli kendi açılarından daha iyi olucaktır.Sigara gibi spam bırakılmıyor ama yavaş yavaş öbür tarafta böyle yapmak.Kanalınızı çok iyi yapıp çok iyi bir partner şirketi kanalımı yapmak çok iyi olur örneğin mashima bunun gibi ben istiyorum ki hep birlikte kazanalım burda arkadaşları gördükçe kapanmalar özellikle adsense kapanmalarına çok çok üzülüyorum.Adam buraya bağlamış kendini emek veriyor cidden insanın içi yanıyor ):

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri