Youtube / Bot kullanımı / Sonuçları?

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Triqalx

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Bildiğiniz üzere youtube video yüklemek için birçok farklı bot var.
Hatta birisi bu frm aracılığı ile satılmakta.

Aramızda bu botları kullanan var mıdır?

Var ise bize performansı ve getirisi - götürüsü hakkında bilgi verebilir mi?

Gerçekçi yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi kazançlar.

Hoca şimdi şöyle.vaktin yoksa ve sürekli haberdir komedidir o tarz videolardan para kazanıyorsan bot kullanmak cok kolaylık sağlıyor.

sunucu kiralamış gibi oluyorsun aynı zamanda.linki yaz programa yollasın hızlı bir şekilde.yani bot işi kısacası fazla vakti olmayan yada uğraşmaktan sıkılan.genellikle haber, komedi, ıvır zıvır videolarını bolca atıp para kazanma peşinde olanlar için kullanmak çok fazla kolaylık yaratır.

Açıklama için teşekkürler üstat.
Sonuçta zannetmiyorum kimse buradan zengin olmayı umut etmiyor.

Hepimizin gayesi günlük 10$ - 20$ arası bişeyler kapabilmek (Şahsen benim öyle)

Yani dediğinden şunu mu anlamalıyım, bot sayesinde fazla video yu kısa zamanda atabiliyoruz.
Dolayısıyla çok fazla video attığımız için birinden biri tutuyor ve çorbamız kaynıyor?

Aynen öyle hocam.bazıları 3 kanal açar videoları keser biçer birleştirir onu bunu yapar uğraşır kayıt alır o şekilde 3 kanaldan senin 20 küsür kanalından kazandıgın parayı kazanır.

ama bunu yapamam diyorsan alternatif daha kolay yöntemde sürüyle kanal açıp dediğim gibi videolar atmak

Yani dediğinden şunu mu anlamalıyım, bot sayesinde fazla video yu kısa zamanda atabiliyoruz.
Dolayısıyla çok fazla video attığımız için birinden biri tutuyor ve çorbamız kaynıyor?

evet aynen öyle ama suda var bu forumda sunulan botta ekledigin kanallardan otomatik video cekiyor buda o alanla ilgili aramalarda üst sıralara cıkartıyor seni.

birazda şansın vaarsa izleyici kitlen reklamlara tıklar sende köşeyi dönersin.

gnlük 10-20 dolar ilk başlangıc için ideal bir kazanc tabi bu işi cözdükce cok daha ilerleticeksin inan:)

:) sahtecennet kazanç tablomu göstermek istedim.
Şubat 27 de tesadüf eseri muslera nın anlatım videosunu izledim.
tamamen şans eseri rastgele tıkladım yani hiç arayış içerisinde değildim.

şu an bakiye 220$ ı buldu ve ufak ufakta sarmaya başladı.

Ama talihsizlikler nedeni ile 3 kanal kapattım şimdi yeniden açtım vs.

Daha çözmem gereken çok konu var fakat galiba bu işte başlık ve etiket bitiriyor olayı.
Video güncelmiş, eskiymiş, özgünmüş hikaye gibime geldi :)

Hocam popüler şeylerin kaynağını bulmak önemli.mesela güzel hatunlar koycaksın.ama kesinlikle etiketlere sexy , sexy girl tarzı adult kelimeler yazma başlığada öyle yoksa reklamlar gözükmez.

yada güncel olayları takip ediceksin.al bak şampiyonlar ligi takımları çekildi dün.bi gün meteor düşer bi gün deprem olur yabancı haber sitelerinide yoklamak gerek

:) sahtecennet kazanç tablomu göstermek istedim.
Şubat 27 de tesadüf eseri muslera nın anlatım videosunu izledim.
tamamen şans eseri rastgele tıkladım yani hiç arayış içerisinde değildim.

şu an bakiye 220$ ı buldu ve ufak ufakta sarmaya başladı.

Ama talihsizlikler nedeni ile 3 kanal kapattım şimdi yeniden açtım vs.

Daha çözmem gereken çok konu var fakat galiba bu işte başlık ve etiket bitiriyor olayı.
Video güncelmiş, eskiymiş, özgünmüş hikaye gibime geldi :)

tabiki eski olmasına ragmen hit yapan videolar mevcut fakat suda var yeni ve özgün videolar herzaman 1 degil 3--5 adım öndedir.

ayrıca eski videolarda zaten aramalarda önlerde cıkmak zordur.

bol kazanclar.

vay be abi nerden nereye bu yorumunu görünce herkesin öyle kolaydan yükselmediğini anlıyabiliyoruz

inş post ve konu hortlatmak olarak algılamassınız :)

vay be abi nerden nereye bu yorumunu görünce herkesin öyle kolaydan yükselmediğini anlıyabiliyoruz

inş post ve konu hortlatmak olarak algılamassınız :)

:D:D valla bende şaşırdım tam 1 sene önceki konu adamın hayali 10-20 dolar günlük.
1 sene sonra ödemeler konusunda 27K kesinti demiş :D:D

bende kendi ilk mesajlarımı görünce şaşırarak bakıyorum :D
her iştede böyle değilmidir ki zaten..
acemilik-kalfalık ve ustalık ))

çok üşengeç birisi olduğum için benim işime yarıyor. :) başlığa göre etiket giriyor özgünleştiriyor. istersem face twitter linkini kopyalayıp yapıstırmak kalıyor bana :)

yıla hiç bakmadım tarihi düne ait görünce [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] dalga mı geçiyor dedim :D

Bende direk tarihe baktım dün açmış alla alla dedim, sonra farkettim yıl geçen seneymiş. :D

Way be :) mesajları okuyunca dejavu oldum :)

Nereden nereye arkadaşlar...

Bu arada konu ile alakalı değil fakat gelen birkaç pm de arkadaşlar sormuş cevap vereyim...
Yetkim alınmadı hala daha yöneticiyim, hatta artık herşeye erişimim var :) sadece statü kısmında admin sayısı fazla görüldüğü için değişiklik yaptık...

Abi burda 0 k lar eksik mi :D

100 k $ gibi :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri