Youtube bot yapimcilarina öneri. (Web üzerinden Video kayit sistemi )

cozzas

Kayıtlı Üye
Merhaba, bu isi ne kadar yapabilirsiniz bilemiyorum fakat su sekilde bir sistem yapabilirseniz tutabilir.
Bildiginiz üzere ünlem sorunu genel olarak youtubenin spam olarak algiladigi videolara geliyor. Fakat bunu ekran kayit programlariyla olusturdugunuzda genelde bu sorun olmuyor. Demem o ki bot yapimcilari sadece spam icin degilde özgün icinde kullanilabilir. Videoyap botunun sahibi slayt videolar hazirlamak icin atilim yapmis bile.

Bandicam tarzi programlar gibi web üzerinden videoyu kaydedip o sekilde youtube'ye atilan bir sistem getirilse bu durumda hem özgün calisilmis olur ve hemde genel olarak ünlem sorunundan kurtulunmus olabilir. Yani özellikle flash oyunlar tarzi kanal olusturanlar icin cok iyi bir sistem olacagini düsünüyorum. Özgün botlari bu sekilde piyasaya baslamis olur :)

teknik olarak mümkün ama hem iş yükünü artıracak hem de maliyetleri yükseltecek bir konu. Harcayacağı zaman ve donanım gücü maliyetleri yükseltecek.

Video yüklemede spama elle devam etmek lazım artık

Yapılabiliyorsa çok iyi olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni kanal açtım çerezleri temizledim. Özgün olmayan tek bir Video yükledim para kazanmaya açılmadı. Videoya kanıt istiyor ticari kullanım için. Kanal sıfır ve ilk videoda bunu istedi. Yandık valla

Xperia Z cihazımdan TAPATALK ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri