Youtube bu algoritmayı nasıl farketmiyor?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde bişey farkettim.Youtube'un o kadar ince detayları yakalayıp,bu kadar basit bişeyi görememesi şaşırtıcı doğrusu.
Şimdi konuya geçelim.

Ben Kanal Doğrulamasını AMERİKADAN yapıyorum.Kanallara Videoları İNGİLTEREDEN yüklüyorum.Kanalın Kontrolünü TÜRKİYEDEN yapıyorum.​

Youtube bunu nasıl farketmiyor? Ya da ilerde farkedip kanalları kapatacaksa şimdiden bi önlem alalım.Herkese bol kazançlar.

Bence herşeyin farkında ama bişe yapmıyo :)

Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde bişey farkettim.Youtube'un o kadar ince detayları yakalayıp,bu kadar basit bişeyi görememesi şaşırtıcı doğrusu.
Şimdi konuya geçelim.

Ben Kanal Doğrulamasını AMERİKADAN yapıyorum.Kanallara Videoları İNGİLTEREDEN yüklüyorum.Kanalın Kontrolünü TÜRKİYEDEN yapıyorum.​

Youtube bunu nasıl farketmiyor? Ya da ilerde farkedip kanalları kapatacaksa şimdiden bi önlem alalım.Herkese bol kazançlar.

yt ıcın sıkıntı olcagını sanmıyorum ıllakı fark edıyordur ama onun ııcn bı tehlıke arz etmıyordur herkes kazancagı paraya bakıyordur heralde :D

Yt kesip biçsende intro eklesende bazı sanatçıların müzik video vs'lerine Dünya Engeli Göndermeyi biliyorda, Senin bunları yaptığını mı bilmiyor?
:D

Tabiki herşeyin farkında.

o sekılde dusunme benımde bu tarz oldu farklı yerlerden sureklı hesapları actım vps ıntılgere ordan upload yaptım tr den hesabı actım yaptım amsterdam tatıle gıttım ordan attım odemeyı yaptı sıkıntı cıkarmıyor illegal bısey yok çünkü bazen farklı ulkelerden acınca tlf dogrulaması ıstıyor calınmaya karşı o kadar

Ben senin ne yaptığını biliyorum,yapmaya devam et.Yükle videoları,al izlenimleri,tıkları.Ay sonu ne de olsa tüm kanallarını kapatıcam,para bana kalacak.
İmza YouTube.​

Malesef aynen öyle.Bunu bile bile yapıyoruz.Ben spam 4-5 gündür yapıyorum ama kapatma konuları görünce falan soğuyo insan.Bakıcaz artık hayırlısı.Özgün en iyisi.

Malesef aynen öyle.Bunu bile bile yapıyoruz.Ben spam 4-5 gündür yapıyorum ama kapatma konuları görünce falan soğuyo insan.Bakıcaz artık hayırlısı.Özgün en iyisi.

Spama öyle bi giriş yaptım ki sorma gitsin :) 130 80 90 55 40 izleimler bu civarda 200 video var kanalda.2.000 video yaptığım gün adsense'e bağlayacağım :)

Spama öyle bi giriş yaptım ki sorma gitsin :) 130 80 90 55 40 izleimler bu civarda 200 video var kanalda.2.000 video yaptığım gün adsense'e bağlayacağım :)

Bende de aynen öyle.Ama benimkiler adsense'e baglı.O kanallara video atmıcam daha aynı senin gibi videoları birikince ve temiz bi şekilde adsense baglıcam.Bakalım ne olucak :)

youtube mouse hareketlerinizi bile takip ediyor, böyle birşeyi mi takip etmeyecek ?

Farketmezmi :D kanal kapanmayacak gibi gaz veriyor bekletiyor. Belli bir müddet sonra seninle işi bitince tekmeyi basıyor :D

Bende de aynen öyle.Ama benimkiler adsense'e baglı.O kanallara video atmıcam daha aynı senin gibi videoları birikince ve temiz bi şekilde adsense baglıcam.Bakalım ne olucak :)
Spamın da kalitelisini yapıyoruz biz :) Dün sabaha kadarşı saat 5 te attığım videolar.
utn3d.png

Hocam bu spam işini tam anlamadım ben izlenimler çok düşük :D nasıl kazanç sağlıyorsunuz spamla merak ediyorum?

Hocam şimdi ben 2 kanalla spam yapıyorum sadece şimdilik.
2.000 video oldugunda 2 kanalda adsense'e bağlayacağım.
Her video günlük 10 izlense 20k izleim yapar bi kanal %1 to ile 200 tık 0.10 tbm ile 20 TL :)

Google Tr bankalarına youtube kazancı için para gönderiyorsa zaten herşeyin farkındadır demektir. :) Bence Türkiye'den iş yapanların biraz önünü kesmeye çalışıyor sadece..

Hocam şimdi ben 2 kanalla spam yapıyorum sadece şimdilik.
2.000 video oldugunda 2 kanalda adsense'e bağlayacağım.
Her video günlük 10 izlense 20k izleim yapar bi kanal %1 to ile 200 tık 0.10 tbm ile 20 TL :)

tabii youtube yakalamazsa.Malum canları sıkılınca account temizliyolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri