YouTube 'Bu Siz Misiniz?' Doğrulama Kodu

• Kullanıcı meren14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

meren14

Kayıtlı Üye
Merhaba forum üyeleri.
1 ay önce burdan bir satıcıdan 10 adet +15 gmail satın almıştım. İçinde hesap şifresi, 2. e-posta, doğum tarihi gibi şeyler ekli. Bu hesapla para kazanmayı açtım. YouTube Studio'ya girince aşağıdaki görsel çıkıyor:

Proceed diyince e-posta ve şifreyi girince **** *** ** 00 numaralı telefona onay kodu gitti diyor.

Sonrasında kurtarma telefonu olarak kendi telefonumu ekledim ancak İkili Doğrulama dediğim zaman benim telefon değil yine yukarıdaki **** *** ** 00 numaraya onay gitti diyor. +15 Kanal alıp da bu şekilde sorun yaşayan var mı? Hesabın çoğu şeyine erişiyorum ancak bazı önemli değişiklere engelliyor. Forumda buna benzer konular var ancak orda doğrulama yöntemindeki numara kendilerine ait galiba. Aynı kişiden aldığım diğer hesaplarda da ikili doğrulama eklemeye çalıştığım zaman yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Ne yapabilirim bu durumda?
Teşekkürler.

Bu konu hakkında yardımcı olacak var mı?
Para kazanması açık kanal ama değişiklik yapamıyorum hiçbir türlü. Bilmediğim bir numaraya onay kodu gidiyor. Gmail aldığım kişi de rastgele onaylatma yapmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri