Youtube Çalınan Kanal ve Youtube'den Gelen Cevap Hk.

• Kullanıcı Sevgimix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Sevgimix

Kayıtlı Üye
kanalım çalınmıştı 11 gün önce. tmm kanalınızı taşımamız icin marka hesabı açın dediler. mevcut gmailde açıp linki gönderdim. sonrada bu maili yazdırlar. çalan kişi yeni videolar eklemeye başlamış bugün itibariyle. kişisel videoları gizliye almış. sahiplenmeye çalışıyor

bu mailden ne anladınız anlıyorsunuz? yeni gmail açıp oradan marka hesabı açmak mı. tam anlamadım. dediği yerden olusturnca zaten yt hesabı ve marka hesabı olusturuyor eskiden google plus vardı simdi nasıl olacak

kanal tamamen benim özgün vlog kanalım. iş ortağı ve tek sahibi benim. oluşturan mail cep telefonu oluşturan kurucu ve mail hepsi bana ait.

Son düzenleme:
kanalım çalınmıştı 11 gün önce iş ortağı olduğum için ulaştım . 10-15 gündür yazıyoruz tmm kanalının çalındığı doğrulandı dediler marka hesabı aç taşıcaz. sonrada bu maili yazdırlar çalan adam yeni videolar eklemeye başladı bugün itibariyle kişisel videoları gizliye almıs hemen sahiplenmeye çalışıyor

daha sonra var olan hesapta marka hesabı açıp ilettim 3-4 gün sonra bunu yazdılar

andJD2.jpg

bu mailden ne anladınız anlıyorsunuz? yeni gmail ve marka hesabı mı açmamız isteniyor tam anlamadım dediği yerden olusturnca zaten yt hesabı ve marka hesabı olusturuyor eskiden google plus vardı simdi nasıl olacak
Bende marka hesabında zaten bir kanal var başka bir marka hesabı oluşturup yeniden gönderin anladım hocam.

kanalı satın aldıysanız geri almanız imkansız gibi bir şey. Zira marka hesabının kendine ait mail adresini satan kişi biliyorsa her türlü o kanal geri alınabiliyor. Yok kanal mail başından beri sizindiyse normalde geri almanız çok kolay olmalıydı. mail de kanalı geri alma ile ilgili bir şey göremedim

kanalı satın aldıysanız geri almanız imkansız gibi bir şey. Zira marka hesabının kendine ait mail adresini satan kişi biliyorsa her türlü o kanal geri alınabiliyor. Yok kanal mail başından beri sizindiyse normalde geri almanız çok kolay olmalıydı. mail de kanalı geri alma ile ilgili bir şey göremedim

merhaba kanal mail başından beri benim, kanal tamamen özgün vlog kanalım. iş ortağı ve tek sahibi benim. kurucusu oluşturan mail cep telefonu ve mail hepsi bana ait.

boş marka hesabı nasıl açabiliriz

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri