Youtube çalışırken ne yaparsınız ?!

jakabvo

Kayıtlı Üye
Malum youtube çalışırken herkes aynı monotonluğu yaşıyor,ben mesela yt çalışırken bir diğer pc mde dizi izlerim-avrupa yakasına başladım 150. nci bölümdeyim :D

acaba yt çalışırken siz neler yapıyorsunuz merak ettim,müzik dinleme haricinde tabiki :D

kaynak arıyorsam sadece kaynak ararım müzik ses falan hiç bir şey olmaz odada ama kanal yaparken kesinlikle müzik dinlerim :)

ütopyaya 1 bölümden gene başladım ve semih öztürke lanetler içinde youtubela ilgileniyorum

30 dakkada bir ayağa kalkıp sebepsiz odaları turlamak ve sebepsiz buzdolabını açmak

render alırken , kategori bakıyom . render bitenler kanala atıyom. bulduklarımı indiriyorum .. sonra rendere koyuyorum yine kategori bakmaya devam ...

Arada bi Cs 1,6 oynarım online

Ygs calısmaya calısıyorum :D
Ama bu aralar botun son gunu oldugundan cok kastım dersleri bosladım [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam bende cok severim avrupa yakasını bu arada turk olarak
leyla ile mecnun , behzat ç , kardes payı , işler gucler , ben de ozledim
dizilerini izlemenizi tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
Hiçbişey ytpara facebook youtube sekmeleri arasında saniyede 38838383 kere gezmek

hiçbirşey. :) çalıştığım kategori gereği flash oyun oynuyorum.
bazen güzel oyunlar denk gelebiliyor.

Bu kilolar nasıl gidecek bende çok merak ediyorum. Yt de en aktif olduğum an mutfağa birşeyler almaya gittiğim an o denli yani :)

yt ye başlarken 80 kilo manken gibi adamdım ama fakirdim :D

manken gibi fakir olmak mı,100 kilo olup rahat etmek mi diye sorsan ,sanırım 2 kere daha düşünürdüm..

Çalışırken aynı zamanda Funny ve car crash gibi yüksek tbmli kategorilerinde yeni kanallar arıyorum :D

Şaka bir yana artık çoğu şey botla yaptığımdan yatağıma uzanıp dizi izliyorum arada bilgisayarı kontrol ediyorum bot çalışıyormu diye :D

Film sitelerini gezerim aynı filmleri görüp çıkarım ve bu böyle tekrarlanır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri