YouTube CEO'su Susan Wojcicki görevinden ayrılacağını açıkladı

Batuhan445

Moderatör
ck1isau.jpg

https://twitter.com/YouTubeCreators/status/1626267163685265410

bu kadın çok baskıcıydı gittiği iyi oldu. inş salak biri gelir de rahat bırakır bizi

sırf bu haber için foruma uğradım umarım her şey daha güzel olur...
youtube böyle giderse disney ve netfilixe yenilecek aklını başına almazsa sonu hüsran...

sırf bu haber için foruma uğradım umarım her şey daha güzel olur...
youtube böyle giderse disney ve netfilixe yenilecek aklını başına almazsa sonu hüsran...

Hoşgeldiniz.
Sizce youtube böyle devam ederse kullanıcı mi kaybeder.
Netflix ve Disney e dair biraz daha uzun yazarmisiniz?
Sizce film dizi kategorilerinde bir yumuşama mi gelir?

Hoşgeldiniz.
Sizce youtube böyle devam ederse kullanıcı mi kaybeder.
Netflix ve Disney e dair biraz daha uzun yazarmisiniz?
Sizce film dizi kategorilerinde bir yumuşama mi gelir?

Merhaba ,filmlerin çoğu bu iki dev arasında paylaşılmakta çoğu yapımcı ay sonu youtube ile gelicek kesintili kesintisiz gelirler ile uğraşmıyor.Film sektörü bu tarafa kaymış durumda.
Youtbe izlediğiniz film dizi müzik konusunda kusursuz bir sıkıntı yaşamakta bu durum hem izleyiciyi hem içerik yükleyicisini üzmekte.
Bu konu hakkında yazılacak çok şey var.Youtube başarılı olmak ve hem kazanıp kazandırmak istiyor ise politikalarını gevşetmek zorunda,oturup spam yapalım yaptırsın demiyorum 1000 abone 4k saat ,kullanılmayan adsene hesaplarını askıya alma gibi politikalarını bırakması lazım.
Benim yüklediğim içerikten abonem saatim yok diye para kazanmayı bırakıp eskisi gibi geliri paylaşması lazım
Youtube 3 parçaya bölündü youtube kids müzik vs. ayrıca shorts muhabbeti de gelirleri dip yaptı sağolsun bu kadın koskoca google değer kaybı yaşattı.
2013 e dönüp film kasalım demiyorum bırakın insanları bir kanalından ayda 10 dolar mı geliyor bırakın kazansın sana da kazandırsın herkese iyi geceler.

Merhaba ,filmlerin çoğu bu iki dev arasında paylaşılmakta çoğu yapımcı ay sonu youtube ile gelicek kesintili kesintisiz gelirler ile uğraşmıyor.Film sektörü bu tarafa kaymış durumda.
Youtbe izlediğiniz film dizi müzik konusunda kusursuz bir sıkıntı yaşamakta bu durum hem izleyiciyi hem içerik yükleyicisini üzmekte.
Bu konu hakkında yazılacak çok şey var.Youtube başarılı olmak ve hem kazanıp kazandırmak istiyor ise politikalarını gevşetmek zorunda,oturup spam yapalım yaptırsın demiyorum 1000 abone 4k saat ,kullanılmayan adsene hesaplarını askıya alma gibi politikalarını bırakması lazım.
Benim yüklediğim içerikten abonem saatim yok diye para kazanmayı bırakıp eskisi gibi geliri paylaşması lazım
Youtube 3 parçaya bölündü youtube kids müzik vs. ayrıca shorts muhabbeti de gelirleri dip yaptı sağolsun bu kadın koskoca google değer kaybı yaşattı.
2013 e dönüp film kasalım demiyorum bırakın insanları bir kanalından ayda 10 dolar mı geliyor bırakın kazansın sana da kazandırsın herkese iyi geceler.

Hocam shortsunu çıkartanın ben varya
Shorts denen illet yüzünden gelirleri dip yaptırdılar

Bende 2013 te başlayanlardanim. Tüm bu gelişmeleri dün gibi hatırlıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam shortsunu çıkartanın ben varya
Shorts denen illet yüzünden gelirleri dip yaptırdılar

aslında shorts'dan ziyade tiktok'un birden devleşmesi bunlara gebe oldu hep. 15 saniyelik içerikle bence insanlar zehirlendi tiktok yüzünden ve ister istemez yt'de buna ayak uydurmaya çalışıyor. Buna ayak uydurmaya çalışırken de değer kaybediyor kaybettiriyor. İçerik üreticilerin bile ayarını bozmuşken geliri bozması dibe çekmesi yt için normal yani hocam.
DİPNOT: Shorts savunmayıp sizin gibi shortsu illet görenlerdenim

Bu kadın spamıda bitirdi youtubeyı de bıtırdı bızıde bıtırdı Ama ben sahsen boş zamanlarımda youtube yerıne tıktokda zaman geciriyorum Tiktok kesınlıkle daha eğelencelı benım ıcın Youtubeye sadece kombi bozuldu tv de goruntu yok bel fıtığı vs vs arastırma öğrenme amaçlı vıdeolar ıcın giriyorum nadir olarak

Bu kadın spamıda bitirdi youtubeyı de bıtırdı bızıde bıtırdı Ama ben sahsen boş zamanlarımda youtube yerıne tıktokda zaman geciriyorum Tiktok kesınlıkle daha eğelencelı benım ıcın Youtubeye sadece kombi bozuldu tv de goruntu yok bel fıtığı vs vs arastırma öğrenme amaçlı vıdeolar ıcın giriyorum nadir olarak

2013 üyelerini görmek güzel. Eskilerden kim kaldı ki :)

Batsın youtube de kurtulalım be!
15 saniyelik videolara bağımlı yaptılar milleti sırf spammdan 5 dolar kazandırmayalım kimseye inatları yüzünden. Yüzde yüz özgün olacağız diye özgün çalışanların bile üstüne çökerek olmuyormuş işte anla artık youtube. Al sana yüzde yüz çöp içeriklerle dolu platform, reklamlarını kendin izlersin artık herkes netflix - disneyde takılırken.

Ben bile eskiden bir şeylerle uğraşırken açardım youtube u bir şeyler oynardı sürekli, şimdi netflixde 999. kez izlediğim diziyi açıp bilgisayarda takılıyorum, youtube a ne zaman girsem eskisi gibi dizi kesitleri, en iyi anlar gibisinden insanı oyalayacak eğlenceli şeyler yok kadar az geliyor, çünkü kimse kuruş kazanamadığından emek vermiyor.
Neyse belki bir umut ileride bazı ağır kuralları kaldırır, spamcıları biraz geri getirip gelirlerini arttırmak isterler.

ceo degisimi cogunlukla sistem degisimini beraberinde getirir...

2013 üyelerini görmek güzel. Eskilerden kim kaldı ki :)
Çok teşekkür ederim ben youtubeden kazanamadım ama Rabbim çalışma hayatımda başarı nasıp etti Benım gıbı kazanamayanlar var ıse onlarda emın ım kı benı gıbı çalışma hayatında kazanmıştır Size ve tüm ytpara ailesındekı kıymetli arkadaşlara sevgıler saygılar

Bir kaç sene sonra YouTube de tıpkı dailymation gibi olacaktır kaçarı hiç yok çok büyük hatalar kullanıcıya değil kendine zarar verdi

Trafik bakımından sanırım.
Youtube artık tekel değil.
Tiktok, Instagram, Facebook vs, birçok video izleme servisi var.
Bence youtubeye darbe vuran en çok tiktok oldu.

Hocam hiçbirinde yt deki arşiv yok
En basitinden oğuzhan uğurun açık mikrofonunu hangisinden açıp izleyeceksin yada herhangibir tamir videosunu hangisinde bulacaksın.
Daha bunun eğitim içerikleri, müzik içerikleri, eğlence içerikleri ve bunları kolaylıkla bulma konusunda yt nin hiçbiri rakibi bile değil

Hayırlısı olsun. Youtube'a ufak ufak dönmeye başladığım bu günlerde umarım politikalar hafifler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri