Youtube.com - Bazı videolar artık çalışmıyor.

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhabalar, son 2 gündür youtube.com'un serverlarındaki videolarda sıkıntı yaşanmaya başlandı. Bugün neredeyse 100'e yakın video buldum ve açılamıyor bu videolar. Dün açılan video bugün açılamıyor. Haliyle botlada yükleyince dönüştürülemiyor hatasına dönüşüyor.

Örnek bir video adresi :
HD Car accidents in 2013

hocam ben destekten size yazmıştım.Video dosyasına dönüştürülemiyor hatası.bu omu?ne zaman düzelir?

Bu video normalde çalışıp sonradan mı hata verdi. Bence video yüklerken bir hata oluşmuş. Eğer önce çalışıyordu sonradan bozulmuş bir video ise harbiden ilginç bir durum olmuş olur.

evet bugün çok verdi o hatayı

Aynen hocam, özellikle bir kanal kopyalanıyorsa ve o kanaldaki videoların hepsi aynı serverda barınıyorda olabiliyor. Bu nedenle youtube.com un kapalı o sunucusundaki o videoların hepsi bu durumda olmuş olabilir.

hocam ben destekten size yazmıştım.Video dosyasına dönüştürülemiyor hatası.bu omu?ne zaman düzelir?

Hocam youtube.com'un sunucusu çalışmadığı için tam birşey söylemem mümkün değil. Ama youtube büyük ihtimalle yedeğini almıştır. Bugün yarın bu hatalı videoların barındığı serverını düzeltir.

Benim bildiğim youtube.com un 27 büyük disk havuzu var. Ve bu havuzlardan 21 numaralı olanı çökmüş durumda. Hiçbir videosuna ulaşmak mümkün değil.

---------- Mesaj saat 00:09:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:31 civarında gönderildi. ----------

Bu video normalde çalışıp sonradan mı hata verdi. Bence video yüklerken bir hata oluşmuş. Eğer önce çalışıyordu sonradan bozulmuş bir video ise harbiden ilginç bir durum olmuş olur.

Hocam önceden çalışan bir videoyu ve şimdi böyle oldu. Sadece bu video olsa keşke bugün gördüğüm neredeyse 100. videodur. Tabi benim işim gereği olduğu için sürekli yükleme raporlarından görüyorum.

buaralar çok sıkıntı var çokk
Evet youtube.com un yönetiminde artık biraz sıkıntı var gibi. Youtube.com un kendiside özellikle son 1 haftada çok yavaşladı.

bozduk sanırım :)

Herkesin mutlaka son 2 gün içerisinde başına gelmiştir bu olay muhtemelen , benim manuel olarak upload ettiğim , 2 haftadır sorunuz izlenebilen bir kaç videomda bahsi geçen şekilde izlenemez durumda.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

O Degılde Suan Kesin Bu Konuya Bakmış Bır Arkadaş Videonun Oldugu Kanalı Çekiyordur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri