YouTube.com.tr yayına başlasın

bu bizim açımızdan iyi mi kötü mü oluyor :)

BTK YT'yi denetim altına almak istiyor başkada birşey değil.
Tr eklenirse google'dan daha fazla vergi alınacak ve BTK istediği Videoyu Sansürleyecek.

Normal kullanıcılara hiçbir yararı olmayacak.
com.tr'ye gerek yok böyle gayet güzel.

Bu iş şuanlık rafta ve istek ötesine geçemez, youtuben da işine geleceğini pek sanmıyorum. zaten büyük firmalar partner networklerini almış durumda ayyapım, doğantv v.s onlar gelirlerini alıyorlar küçük izlenim kitlesini de düşüneceğini sanmıyorum youtuben şuanda.

hiçbişi olmaz ..dünyada hiçmi spam yapan ülke yok bu işi yapanlar nası kazanıosa yine kazanmaya devam edeceiz.... amerika da yokmu birsürü...engelenme felan da olmaz.... kazanclarda bölünmez...

Boyle birseyin gerceklesmesi demek;
Google'in tr de vergi verecegi anlmina gelir(YT reklam gelirleri vs)
Yasal olarak her turlu mahkeme kararinin uygulanmasi demek . (Trde alinacak karar ile yt'da video sildiremezsiniz)
Para kazanmanin tamamen acilmasi demek .

Daha bircok yasal prosedurler devreye girer bu durum olursa.

Tr gibi agam, babam, dayim diyip herseyin yapilabildigi bir ulkede bu mumkun olur mu ?(Hukuki yonden bu soz soylenmistir) Simdilik sanmiyorum. Fakat yakin zamanda buna zorlanacak google.

---------- Mesaj saat 16:57:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:32 civarında gönderildi. ----------

Bu iş şuanlık rafta ve istek ötesine geçemez, youtuben da işine geleceğini pek sanmıyorum. zaten büyük firmalar partner networklerini almış durumda ayyapım, doğantv v.s onlar gelirlerini alıyorlar küçük izlenim kitlesini de düşüneceğini sanmıyorum youtuben şuanda.

Ben acikcasi dogan yayin grubunun yt kanalinda reklam cikip gelir elde etmek icin ugrasacagini sanmiyorum. Ihtiyacida yok buna.

Kanallar sosyal medya uzmanlari adi altinda kisileri ise aliyor. Facebook , twitter, Yt gibi sosyal medya platformlarini bu kisiler yonetir.

Bugun gidin TRT, DOGAN HOLDING ,star gibi kanallarin yoneticilerine ve sunu diyin. Siz Youtube 'dan para kazanmak icin ugrasip yuzbinlerce lira para harcayarak kurdugunuz sitelerinizin gelecegini tehlikeye atacak kadar Acemi insanlarmisiniz!!!!!!

Ben %6283462834623846832462 eminim ki ne Trt, Dogan yayin grubu, ne Samanyolu Tv, ne de youtube da bulunan diger tv kanallarinin yoneticilerinin oralardan kazanilan bir para oldugunu bildigine inanmiyorum.

Patron icerigimizi koruyun der.........Calisan bunun icin yetkiyi alir kanali acar basvuru yapar(patrondan nasil olsa yetki alinmistir ve istedigi belgeler kendine ulastirilir).

Gerisini siz dusunun....

Beni ozel kanallar ilgilendirmiyor fakat Trt de bulunan bir tanidigima bu durumu yakinda aciklayacagim.

gelmesin abi sakın gelmesin. Teknoloji özürlü ve yasakçı kurumların denetimine girecekse hiç gelmesin daha iyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri