1 aya yakın bir sürecdir ki em youtube işi ile ilgileniyorum, 2 haftaya yakındır forumu takib ediyorum. Hep boyle kenardan arkadaşların kanalın bağlanması olaylarını izliyordum, şimdi galiba kendi kanalıma bir şeyler oldu - açıkcası tam anlayamadım - brii yardımcı olursa sevinirim. Ben bir kaç kanal açmışdım, onlardan birine girirken tel onaylama istedi. Ben tel onaylamanı universiteden bir arkadaşımın teli ile yaptigim icin bu defa farklı bir numara yazdım - yani eski numaraya şimdi ulaşmam imkansız. Boyle bir şekil ortaya çıktı. Şimdi kanalıma erişemiyorum "Unable to access a Google product" diye bir yazı çıkıyor. Kanalıma ne oldu? niçin boyle oldu bunu nasil duzeltirim
- arkadaşlar bir yardımcı olsanız sevinirim. Kanalımda hiç bir uyarı felan yoktu.
---------- Mesaj saat 16:19:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:36 civarında gönderildi. ----------
Kanal askıya alındı diyor...(
---------- Mesaj saat 16:19:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:36 civarında gönderildi. ----------
Kanal askıya alındı diyor...(