Youtube`da gmail onaylı kanalın yeniden onay istemesi ve kanalıma ne oldu anlamadım :(

FC Barcelona

Kayıtlı Üye
1 aya yakın bir sürecdir ki em youtube işi ile ilgileniyorum, 2 haftaya yakındır forumu takib ediyorum. Hep boyle kenardan arkadaşların kanalın bağlanması olaylarını izliyordum, şimdi galiba kendi kanalıma bir şeyler oldu - açıkcası tam anlayamadım - brii yardımcı olursa sevinirim. Ben bir kaç kanal açmışdım, onlardan birine girirken tel onaylama istedi. Ben tel onaylamanı universiteden bir arkadaşımın teli ile yaptigim icin bu defa farklı bir numara yazdım - yani eski numaraya şimdi ulaşmam imkansız. Boyle bir şekil ortaya çıktı. Şimdi kanalıma erişemiyorum "Unable to access a Google product" diye bir yazı çıkıyor. Kanalıma ne oldu? niçin boyle oldu bunu nasil duzeltirim:confused: - arkadaşlar bir yardımcı olsanız sevinirim. Kanalımda hiç bir uyarı felan yoktu.:(

---------- Mesaj saat 16:19:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:36 civarında gönderildi. ----------

Kanal askıya alındı diyor...(

Kanalınıza onay istiyorsa eğer farklı IP ilk kez VDS girişi değilse büyük ihtimalle kanalınız spama girdiğinden kapanmıştır. Telefon numarayı hatırlasanız bile kanalınıza erişim kapatılmıştır.

Yok ilk kez vds-vps veya farklı IP girişi ile kanalınıza ulaşmaya çalışıyorsanız mecburen o numarayı bulmak ve girişinizi onaylamak zorundasınız.

Geçmiş Olsun kardeşim. Yeni kanal aç devam et. ßizim kapanan kanalların sayısının haddi hesabı yok . O yüzden bu tür şeylere kendini önce bir alıştırmalısın . Başarılar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri