Youtube da keyworde göre indirme yapabiliyormuyuz

makroserver

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar youtube'den aramaya göre indirme yapan program var mı?

Kanal indirme dışında örneğin bir keyword vericem ve buna göre youtube arama sonuçlarında çıkan videoları indirebilecek bir program var mı?

freemake video downloader

aramaya istediğin kelimeyi yaz sonra linki programa yapıstır ilk 100 video indiriyori istersen onu 200 300 400 faalan yapabiiliyorsun

freemake video downloader

aramaya istediğin kelimeyi yaz sonra linki programa yapıstır ilk 100 video indiriyori istersen onu 200 300 400 faalan yapabiiliyorsun

freemake gerçekten güzel program bu özelliğini bilmiyordum, ama arama linkinin zaman aralıgını kısaltınca bugun son 1hafta fılan o lınkı ındırmıyor oda olsa çok iyi olcaktı :)

arkadaşlar freemake programı sadece youtube u mu desteklıyo ? mesela ben mynetten vıdeo cekmeye calıstıgımda ızın verir mi ? yada herhangı baska bır sıteden ?

aynı anda 300 nasil yapabiliyoruz hocam.

Linki Yapıstırdıktan sonra bir pencere geliyor videoların oldugu ordan en alta kadar in show 100 more video yazar ona tıkla

---------- Mesaj saat 20:20:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:59 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar freemake programı sadece youtube u mu desteklıyo ? mesela ben mynetten vıdeo cekmeye calıstıgımda ızın verir mi ? yada herhangı baska bır sıteden ?

Freemake YouTube Video İndirici ile YouTube, Facebook, Vimeo, Tubeplus ve 10.000'den fazla diğer siteden video indirin :D ama myneti desteklemiyor :(

Linki Yapıstırdıktan sonra bir pencere geliyor videoların oldugu ordan en alta kadar in show 100 more video yazar ona tıkla

---------- Mesaj saat 20:20:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:59 civarında gönderildi. ----------

Freemake YouTube Video İndirici ile YouTube, Facebook, Vimeo, Tubeplus ve 10.000'den fazla diğer siteden video indirin :D ama myneti desteklemiyor :(

merhaba hocam tekrarda 4 dakika altı videoları filtreledeğimizde indirmiyor. Çözümü mevcutmu bunun

arkadaşlar free make bunu verebilri ama çok kasıyor kullananlard afarkındadır ama ben vds de kullandım bi ara indirme hızımı saniyede 30 MB tan 1-2 mb ta düşürdü ve vds aacayip kasıldı...

aynen bende bedava vps de freemake yı kullanıyorum bu sonralara dogru resmen kendı ınternetımın hızına dustu .

merhaba kardeş.
ben bu soz konus programı yukledım ama
"ARP önbelleği zehirleme girişimi" diye bir uyarı verıyor eset antivirüs ne yapayım sızce

---------- Mesaj saat 00:56:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:16 civarında gönderildi. ----------

Biri yardım etsin lütfen bu programı kaldırayım mi arp önbellek ne demek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

---------- Mesaj saat 01:26:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:11 civarında gönderildi. ----------

kardeş linki yapıştırdıktan sonra pencere felan gelmıyor nerde hata yapıyoruz resımlı anlatırmısın bır zahmet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri