Arkadaşlar merhaba. Youtube da para kazanması açık özgün kanalım var. 2. kanalımında para kazanması başvuruda fakat 1 ayı biraz geçti hala dönüş yapmadılar. Para kazanma açma işlemlerini çok yavaşlattılar. . Benim kanalım var ve bu kanalıma bağlı Pinli Adsensimde mevcut. Elinde özgün video fikri olan var ise ve benimle çalışmak isteyen var ise %50 pay ile çalışabiliriz. Yani kişi videolarının tutacağına inanıyorsa görüşebiliriz. Yalnız kanalımın ve adsensimin şifrelerini paylaşmayacam. Her ay bankaya yatan parayı %50 bölüşeceğiz. Ben zaten şuan günlük 10-15 TL kazanıyorum ama benim için yetersiz bu rakam. Güven konusuna gelince sorun değil. Çalıştığım kişi ile Her ay para yattığı zaman görüntülü konuşur ona hem adsense gelirlerini hemde hesabıma yatan parayıda gösteririm. Düşünen ve güzel projesi olup kanalı olmayan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Herkese kolay gelsin. Kişinin elindeki videolar spam video olmayacak tabiki. Spam videoları yuklediğimiz an o kanaldan bir daha hayır gelmez çünkü. Şöyle bir durum var. O kişi kendine kanal açar neden senle çalışsın diye sorabilirsiniz. Buna cevabım ise; Onay almak çok uzun sürüyor. O kişinin kendine ait kanalının para kazanması açıldığı an ortaklığı sonlandırabiliriz ve ben kendi kanalımdaki o kişiye ait olan tüm videoları silerm ve o kişi kendi kanalından devam eder. . Herkese Bol Kazançlar.