Youtube' de olmayan video kaynakları?

serdar41

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.trendkuponlar.com
Youtube konusunda uzman kişilerin en çok üzerinde durduğu ve para kazandıran videolar, youtube'de olmayan videolar. Youtube'de olmayan videoları bulmak için izlediğiniz stratejiler nelerdir?

Reddit'i kullanın günlük en az 2 3 tane patlayacak video paylaşılır orada ama sürekli takip etmeniz lazım 2 kanalla güzel kazançlar kazanırsınız

konunun açılış amacı saçma

yani kimse kalkıp kendi ekmeğini yediği siteyi söylermi tabiki söylemez,
ayrıca video kaynak siteleri var bir sürü forumda

Sorun kaynaklardan ziyade kategori belirlemekte.
Ben bu işe ilk girdiğimde 1 araba kazaları,1 haber, 1 komedi sayfası açtım.
Ne mi oldu?
ya kanallar kapandı yada 2-3 $ kazandım günlük.
Ama makyaj videoları yayınladım iyi kazandı.
Bu işe başlıyorsanız yada başladınız ama kazanç elde edemiyorsanız öncelikle bilgisayarın başında panik halinde kanallar açıp, ne yüklediğinizi bilmeden hareket etmeyiniz. Sanki paralar bizden kaçıyormuş gibi düşünmeyin onu yakalamaya çalışmayın. Siz işinizi yaparsanız o kazanç kendisi geliyor. Bakın şu an hiç bir şey yapmıyorum, kanallar kendi kazanıyor. Nasıl mı? günlük 3-5k video atınca videoların ne olduğunu bile bilmeden atıyorsunuz. Kanallara koyduğunuz videolar zaten youtube üzerinde defalarca kez verilmiş videolar oluyor. Komedi sayfası; break, funnyvideos, yada youtube üzerinde olan fail videoları falan. Siz atana kadar alıp başını gidiyor zaten. Bu yüzden açın google'u, video sekmesine getirin, aklınıza gelen kategorileri yazıp araştırın. Detaylı arama kısmına girdiğinize kaynak olan video siteleri beliriyor. Onları da araştırın iyice. Vaktiniz var ise her gün öncelikli olarak kanallarınızı kontrol edin, ondan sonra dediğim şekilde kategori ve kaynak araştırması yapın ve 1 günde çok fazla kanal açıp panik halinde davranmayın. Ben her gün 1 kanal açıyorum şu an ve bu kanalı açtığımda önce araştırma yapıyorum ve daha video yüklemeden [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocamın açtığı konularda belirttiği gibi tüm ayarlamaları yapıyorum. Görsel, etiket, varsayılanlar vs vs. Ve bu şekilde daha başarılı oldum inanın ki. 6-7 ay da 1 arpa boyu ilerleyememişken, şimdi 1 haftada o boşa geçirdiğim 6 aylık parayı kazanabiliyorum.

Ben normal hayatımda son derece düzensiz ve plansız bir insanım. Hiç bir yaptığım işte başarılı olamadım inanın ki. 29 yaşına geldim 4-5 işyeri açtım kapattım, bir sürü şirkete girdim ayrıldım. Bunun nedeni konsantre olamamam ve çabuk sıkılmamdan kaynaklandı. Başarılı olamayınca etrafınız da insan da kalmıyor, en başta hayat sizi terk ediyor. Sadece Youtube için değil, tüm hayatınız da planlama yaparak ilerleyin, emin olun çok başarılı olacaksınız

konunun açılış amacı saçma

yani kimse kalkıp kendi ekmeğini yediği siteyi söylermi tabiki söylemez,
ayrıca video kaynak siteleri var bir sürü forumda

Konunun açılış amacı nasıl saçma açıklar mısınız biraz? Ben bu foruma ilk üye olanlardan biriyim. Bu forum benim bildiğim yardımlaşma,destek forumu. Bu konuda yeni gelen ve kazanamayan arkadaşlara bi nebze yol göstermek içindir. Zaten dikkat edersen site ismini istemedim nasıl bir strateji izliyorsunuz olmayan video bularken demişim?

Unutma ki pek çok kişide bu forum sayesinde ekmek yemiştir (örneklerden yola çıkarak diyorum), daha önce youtube den kazananlar da birikimlerini yazmaktan sanırım sıkılmıyorlar, sıkılan zaten yazmıyor. Kaynak siteler konularını senden önce görmüşümdür eminim.

Ayrıca madem yazmak istemiyorsun, kendini bu konu için de zorlama mümkünse yazma. faydalanacak kişilere de mani olma bence. Böylece faydan olur bakarsın...

Konunun açılış amacı nasıl saçma açıklar mısınız biraz? Ben bu foruma ilk üye olanlardan biriyim. Bu forum benim bildiğim yardımlaşma,destek forumu. Bu konuda yeni gelen ve kazanamayan arkadaşlara bi nebze yol göstermek içindir. Zaten dikkat edersen site ismini istemedim nasıl bir strateji izliyorsunuz olmayan video bularken demişim?

Unutma ki pek çok kişide bu forum sayesinde ekmek yemiştir (örneklerden yola çıkarak diyorum), daha önce youtube den kazananlar da birikimlerini yazmaktan sanırım sıkılmıyorlar, sıkılan zaten yazmıyor. Kaynak siteler konularını senden önce görmüşümdür eminim.

Ayrıca madem yazmak istemiyorsun, kendini bu konu için de zorlama mümkünse yazma. faydalanacak kişilere de mani olma bence. Böylece faydan olur bakarsın...

arkadaşım benim anlatmak istediğim tam olarak bu
yani kimse kalkıpta sana ne strateji uyguladığını tam olarak söylemez bunu anlatmaya çalıştım
yani sen diyorsun ki tam ne yaptığını söylemesinler ama bana yol göstersinler diyorsun
ve şimdi burda seni temin ederimki, bu kimselerin sana söyleyeceği yolları zaten sen biliyorsundur
yani milletten stratji bir yol beklersen
sana tek söyleyecekleri 5 10 kategori bul bunlara hergün düzenli video yükle
vs falan filan yani anlatmak istediğim kimse kalkıpta tam olarak sana bir strateji söylemez, sadece tek söyleyecekleri herkesin bildiği şeylerdir
kimse kimsenin bilmediği yada çok az kişinin bildiği şeyleri kimse kimseye söylemez kısacası anlattığım bu

arkadaşım benim anlatmak istediğim tam olarak bu
yani kimse kalkıpta sana ne strateji uyguladığını tam olarak söylemez bunu anlatmaya çalıştım
yani sen diyorsun ki tam ne yaptığını söylemesinler ama bana yol göstersinler diyorsun
ve şimdi burda seni temin ederimki, bu kimselerin sana söyleyeceği yolları zaten sen biliyorsundur
yani milletten stratji bir yol beklersen
sana tek söyleyecekleri 5 10 kategori bul bunlara hergün düzenli video yükle
vs falan filan yani anlatmak istediğim kimse kalkıpta tam olarak sana bir strateji söylemez, sadece tek söyleyecekleri herkesin bildiği şeylerdir
kimse kimsenin bilmediği yada çok az kişinin bildiği şeyleri kimse kimseye söylemez kısacası anlattığım bu

Bana yol filan göstersinler diye konuyu açmadım bunu önce bilelim. Çok şükür kazandığım yetiyor bana. Önceki mesajımda dediğim gibi yeni başlayanlar ve kazanamayanlar için düşündüm bu konuyu. Beyin fırtınası yapalım yani.Az kazananlar da faydalanacaktır tabi. Zaten zorla da yazdırmıyoruz buraya istek meselesi. Yeri geldi bu forumda çok güzel fikirlerden fikirler çıktı ortaya. Amaç bunun gibi bişey yani.

vk.com'a üye olun, videoları browse'layın, orada güzel hatunların vlog (video blog'ları) mevcut :D oradan çekebilirsiniz, o hatunlar genelde youtube'a video yüklemeyi bilmezler.
ama tabi videoların %99 dili rusçadır.
ayrıca buyrun size onlarca özgün / yt'ye yüklenmemiş videoların olabileceği google arama sonucu: https://www.google.ru/#newwindow=1&q=видео

not: eğer "video" kelimesi latin harflerle yazılmışsa bu kelimeyi google.ru da aratın: "видео"

Bana yol filan göstersinler diye konuyu açmadım bunu önce bilelim. Çok şükür kazandığım yetiyor bana. Önceki mesajımda dediğim gibi yeni başlayanlar ve kazanamayanlar için düşündüm bu konuyu. Beyin fırtınası yapalım yani.Az kazananlar da faydalanacaktır tabi. Zaten zorla da yazdırmıyoruz buraya istek meselesi. Yeri geldi bu forumda çok güzel fikirlerden fikirler çıktı ortaya. Amaç bunun gibi bişey yani.

arkadaşım benim tam olarak anlatmak istediğim bu
bu konuyu yazdıklarını çok iyi anlıyorumda

bak beyin fırtınası yapalım diyorsunda bu da hoş güzel ama fakat velakin
ben dedimki konunun amacı ne olursa olsun
yeni başlayanlara yol gösterme amaçlı olsun yada beyin fırtınası yapmak amaçlı olsun bir problem yok burda

ancak anlatmak istediğim, konu beyin fırtınası yapmak için açılmışda olsa, yeni başlayanlara yol göstermek için yapılmışda olsa
kimse tam olarak ne yaptığını söylemez
ve önceki mesajımdada belirttiğim gibi konuda söylediğin işte beyin fırtınası için diyorsun ya, milletin beyin fırtınası için söyleyeceği şeyler hep bilindik şeyler, yani kimse kalkıpta beyin fırtınası için çok çok önemli şeyler söylemez

kısacası anlatmak istediğim konu beyin fırtınası da olsa bu konuyla alakalı söylenecek şeyler bilindik şeylerin ötesine geçmeyecektir

bu arada bu nik bir arkadaşın, benim nikim banlandı siyasetten
bu forum 14 15 şubatta açıldı ben 17 şubatta üye oldum yani foruma üye olan ilk 8 10 kişi arasındayım, bunu şimdi niye söyledim önceki mesajında foruma üye olan ilk kişilerden olduğunu söyledin ondan cevap verme gereği duydum

---------- Mesaj saat 21:09:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:58:15 civarında gönderildi. ----------

birde bişey daha ekliyim
konunun ismi youtubda olmayan video kaynakları ya
ben konuyu bugün okuduğumda
youtube harici video siteleri olarak algılamıştım, ve o ara konuyu ilk okuduğumda çok hızlı okumuştum o zaman işim vardı pc yi kapatmam gerekiyordu hemen hızlıca bi konulara bir göz gezdiriyim demiştim ve siizn konunuza denk geldim

arkadaşım benim tam olarak anlatmak istediğim bu
bu konuyu yazdıklarını çok iyi anlıyorumda

bak beyin fırtınası yapalım diyorsunda bu da hoş güzel ama fakat velakin
ben dedimki konunun amacı ne olursa olsun
yeni başlayanlara yol gösterme amaçlı olsun yada beyin fırtınası yapmak amaçlı olsun bir problem yok burda

ancak anlatmak istediğim, konu beyin fırtınası yapmak için açılmışda olsa, yeni başlayanlara yol göstermek için yapılmışda olsa
kimse tam olarak ne yaptığını söylemez
ve önceki mesajımdada belirttiğim gibi konuda söylediğin işte beyin fırtınası için diyorsun ya, milletin beyin fırtınası için söyleyeceği şeyler hep bilindik şeyler, yani kimse kalkıpta beyin fırtınası için çok çok önemli şeyler söylemez

kısacası anlatmak istediğim konu beyin fırtınası da olsa bu konuyla alakalı söylenecek şeyler bilindik şeylerin ötesine geçmeyecektir

bu arada bu nik bir arkadaşın, benim nikim banlandı siyasetten
bu forum 14 15 şubatta açıldı ben 17 şubatta üye oldum yani foruma üye olan ilk 8 10 kişi arasındayım, bunu şimdi niye söyledim önceki mesajında foruma üye olan ilk kişilerden olduğunu söyledin ondan cevap verme gereği duydum

---------- Mesaj saat 21:09:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:58:15 civarında gönderildi. ----------

birde bişey daha ekliyim
konunun ismi youtubda olmayan video kaynakları ya
ben konuyu bugün okuduğumda
youtube harici video siteleri olarak algılamıştım, ve o ara konuyu ilk okuduğumda çok hızlı okumuştum o zaman işim vardı pc yi kapatmam gerekiyordu hemen hızlıca bi konulara bir göz gezdiriyim demiştim ve siizn konunuza denk geldim

Serhat yada ismini bilmediğim için arkadaşım, ben de zaten adamın direkt video kaynağını yazsın demedim. Çok şey de beklemiyorum açıkcası. Yazana da teşekkür eden olur haliyle. Sende sanırım konuyu yanlış anlamışsın. Benim açımdan sorun yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri