Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allahım ya herkesin derdi başka, öne geçip napacaksınız arkadaş önde olan kanallar herzaman flaga maruz kalıyor bi anda çok izlenmesi önemli değil yavaş yavaş izlensin kanal ömrü uzun olsun önemli olan budur. Ben arka sayfalara düşürmek için videoyu gizliye alıyorum liste dışı yapıyorum gerekirse kendim siliyorum videoyu sırf falg gelmesin diye.
[MENTION=48835]turkey02[/MENTION] avatarına bi gözat istersen flag atmakta haklı mısın diye bir düşün!
Çok izlenim demek spamdan kapanmak demek bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum hergün 1000 izlensinde sıkıntı yok yavaş yavaş yükselir 10k ya gelirse boom![]()
Spamın izlenme ile alakası yok eğer izlenme ile olsaydı benim deiğim kanal çoktan kapanırdı
Nasıl yok hocam 1 ay gitti kanallar izlenim günlük 30kya çıktı ve kazanç fena derecede arttı ne telif ne birşey hatta yüklerken bile eşleşen gelmedi ip üzerinden işlem yapmad ama topluluk spamdan kapandı kanal?
eğer izlenme ile olsaydı o kanal çoktan kapanırdı.
Tecrübeyle sabittir izlenme ne kadar çok olursa flagtan kapanma o kadar yakın. Çünkü flagcılar izlenme sayısına göre kanal kopyalayıp flaglıyorlar.
Hocam benim 3-4 adeet kanalıma flag atıp kendi benim fikrimi çalıyorsa haklıyım.
fikrim derken hocam ?? ne demek istedigini anlamadım ama eger aynı içerigi çalışmakdanmı bahsediyorsanız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.