Youtube Destek Lütfen

• Kullanıcı Hytloth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Hytloth

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim desteğe ihtiyacım var. youtube'dan para kazanma işine başladım videolar yükledim haber fragman magazin müzik herşeyi yükledim ama bir türlü birşey olmuyor. acaba nerede neyi yanlış yapıyorum neyi nasıl yapmam gerekir. bir türlü nereden düzgün başlayacağımı bulamadım hangi kategoriden ve kaynakları nasıl bulacağım 3. eşleşmeye takılmaması için neler yapacağım. lütfen yardımcı olun arkadaşlar. çok birşey istemiyorum sadece okul masraflarımı karşılayacak kadar kazanayım yeter benim için. çünkü burs veya kredi almıyorum ve aileme yük olmak istemiyorum o sebeple youtubedan para kazanma işine girmek istiyorum öğrenci olduğumdan tüm gün boş vaktim olacaktır. yeter ki bana şunu şuradan alıp şu şekilde yap bunları şu adımda yaparsan çok iyi olur senin için diyin ve bana kategori veya kazanacağım şekilde yol gösterin.

Muslera06 hocam anlatmış çok güzel şekilde okudum hepsini ama yinede nereden hangi kelimelerden başlayıp nasıl bir yol izlemem lazım onu bulamadım. bir yazısında bir kaç arkadaşa yol gösterdiğini ve çok kısa sürede çok iyi kazançlara ulaştığını yazmış. lütfen bu şekilde banada yardım edin gerekirse kazandığımdan komisyon bile verebilirim her ay.

şimdiden çok teşekkürler herkese

ben de aynı durumdayım..
kanallar açtım
niche çalıştım
kanallarda bir konu üzerine yoğunlaştım hep
addmefast imacros olayıyla twitter kasıp ordan da paylaştım videoları
ama eklediğim videoların çoğu izlenmiyo bile..

Hani kanalı herşeyi hazır olanlar için bi video yapılsa nerden videoları nasıl çekeceksiniz nasıl yükleyeceksiniz,Videoları yükledikten sonra şu şu çalışmaları şöyle yapacaksınız gibilerinden o zaman yanlışlı nerde yaptığımı bulabilirim kendi adıma...çoğu kişiye de yardımı olur eminim

sabırlı olun arkadaşlar..

Öğrenci olan arkadaşa sesleniyorum. Youtube'da zaman harcama. Okuluna derslerine ver ilgini. Zamanını geleceğin için harca. Eğer ailen çok zor durumda değil ise biraz onlara yük olmanın çok da zararı olmaz. Harcamalarına dikkat edersen devlet yurdunda kalırsan çok fazla masrafın da olmaz. Bizde geçtik Üni. yollarından. Burada 2-3 ay gece gündüz youtube çalışıp kazanacağın 300-500 liranın yüzlerce katını derslerine çalışarak çıkarabilirsin. Git mezun ol bir işe gir öyle gel. O zaman yardım eden çok olacaktır. Hoş şimdide yardım eden çok olur. Sonuçta burası bir aile. Kimseye üvey evlat muamelesi yapılmaz. Ama benden sana bir hoca tavsiyesi. Önce ders!

benim için henüz başlangıç oldu fazla video yükleyemedim ama başlangıç iken tam başlayayım doğru başlayayım diyorum.
okul konusuna gelincede işte sorun orada babam şuanda maalesef yok kız kardeşim dersaneye gidiyor ve sadece annem çalışıyor oda asgari ücret ile dolayısıyla benim illaki birşeyler kazanmam lazım yoksa mecburen okulu bırakacağım çünkü gerçekten yük olmak istemiyorum. o sebeple internet üzerinden en azından okul masraflarımı kazanmam lazım ki bizimkilere yük olmadan okulu bitirebileyim. o sebeple youtubeda nasıl bir yol izlemem gerekiyor o şekilde tecrübelerinizle anlatırsanız çok sevinirim.

Son bir tavsiye vereyim. Part time iş bul çalış. En azından sabit gelirin olur. Youtube da uğraşırsın edersin tam para kazandım sanırsın hooopp adsense banlanır 5 kuruş para alamazsın. Misal ben geçen ay 172$ yaptım. Sağolsun Google 73 dolar kesinti yaptı kesinleşmiş kazanç 99$ oldu. 100$ ın altında olduğu için bu ay ödeme alamıyorum. Yani demem o ki buna ümit bağlarsan, üzülebilirsin. Ha yok ben illa youtube çalışacağım diyorsan aşağıdaki konuya bir bak. Fikir edinirsin.

Yeniyim. 1 ayda 264$ kazandım.

anladım hocam ama evimde internetten çalışıp kalan zamanımdada ders çalışmak istiyorum diğer türlü dersede pek vaktim kalmaz gibi

Arkadaşlar benim desteğe ihtiyacım var. youtube'dan para kazanma işine başladım videolar yükledim haber fragman magazin müzik herşeyi yükledim ama bir türlü birşey olmuyor. acaba nerede neyi yanlış yapıyorum neyi nasıl yapmam gerekir. bir türlü nereden düzgün başlayacağımı bulamadım hangi kategoriden ve kaynakları nasıl bulacağım 3. eşleşmeye takılmaması için neler yapacağım. lütfen yardımcı olun arkadaşlar. çok birşey istemiyorum sadece okul masraflarımı karşılayacak kadar kazanayım yeter benim için. çünkü burs veya kredi almıyorum ve aileme yük olmak istemiyorum o sebeple youtubedan para kazanma işine girmek istiyorum öğrenci olduğumdan tüm gün boş vaktim olacaktır. yeter ki bana şunu şuradan alıp şu şekilde yap bunları şu adımda yaparsan çok iyi olur senin için diyin ve bana kategori veya kazanacağım şekilde yol gösterin.

Muslera06 hocam anlatmış çok güzel şekilde okudum hepsini ama yinede nereden hangi kelimelerden başlayıp nasıl bir yol izlemem lazım onu bulamadım. bir yazısında bir kaç arkadaşa yol gösterdiğini ve çok kısa sürede çok iyi kazançlara ulaştığını yazmış. lütfen bu şekilde banada yardım edin gerekirse kazandığımdan komisyon bile verebilirim her ay.

şimdiden çok teşekkürler herkese

Yardim edecek birinin cikacagini sanmiyorum bu bir.!!!

Simdi kardesim bak ben sana sunu bunu yukle soyle boyle yap dersem burda herkes ayni seyi yapar. Yani bedava sehirler arasi tasimaciligi dusun. duyulmaz ise 3-5 kisi ile gider duyulur ise yer kalmaz disarda kalan olur.

Bu durmda boyle sana Tyolar verilir ki musleranin butun konularini inceledim diyorsun bu benim sahsi kararim musleranin okudugum kadariyla hepsini okumadim ama okudugm kadariyla bazi tavsiyleri yanlis.

Birde okurken lafin basini okuyup sonunu kendin tamamlamayacaksin ornek mesela birazdan sayacagim maddelerin ilkini okuyu, haa anladim kopya calismayacagiz diye bir kac madde atlamayacaksin denilen kelimeyi iyi anlayacaksin oncelikle kopya calismayacaksin diye birsey yok ama yerine gore.!!!

Simdi youtubeden birinden video alip yuklemeyeceksin
Baslik etiket aciklama youtube uzerinde bir video ile ayni olmayacak
en cok izlenen videolari alip kendin yuklemeyeckesin cun ki o videolarin seniin onune en cok izlenenler diye geliyorsa o adamin kanali 3-5 aboneli bir kanal degildir ve %80 o videoyu yukledigin icin ihtar alacaksin.
Kaynagi kendin tesbit edeceksin.
Youtubeyi analiz edeceksin ve ettigin kanallar siradan kanallar olacak yani bir sehrin belediye baskaninin yaptigina bakmak istersen basbakani takip etmeyeceksin.
kesinlikle sabirli olacaksin bugun videoyu attin yarin sana dolar yagdirmaz.

yeni basladiysan hersey sifirdan... cook iyi olsan bile 3 aydan once odeme alamazsin neden dersen, kazancin 100 dolar olacak odeme alman icin.. simdi bir kabaca tarih hesablamasi yapalaim..

Eylul 1 de basladin..

gunde 1 dolar kazandigini dusunursek 10 gunde 10 dolar eder..

ayin 10 da bu tutari tamamladin, senden adres dogrulamani isteyecek ve sistem tarafindan sana bir mektup yollanacak icerisinde PIN olan. Bu PIN hersey yoluna gittigi surece en hizli 5 haftada eline ulasacak...

gitti 32 gun daha ne oldu 42 gun, gunde 1 dolar kazanmaya devam ettin 42 dolar oldu... 42 gun sonra hangi aya ve gune geldik..

Ekimin 12, degisiklik goztersede 11 ile 15 arasi kazancin kesinlesir ve bu tutar 100 dolar oldugunda kesinlesmis kazanclara yansir senin kazancin 42 dolar oldgu icin ekim ayinida eli bos gonderdin... kanal biraz bu durumda yerine oturur calisman bagli ihtar almaz isen kopya icerik calismaz isen en kotu videolarida yuklesen artik yotubede kidem alirsin bir fites daha yukari cikarsain en kotu sartlar en iyi gunde 2 dolar kazandin diyelim..

Ekim 12 sinden sonra 42 dolarin ve gunluk 2 dolar kazaniyorsun birdahaki hesap kesime 30 gun var sen bu surecte 60 dolar kazanirsin 42 vardi ne yapti 102 dolar ama sevinme bu tutar kesintiler olduktan sonra 100 dolar olacak bu yuzden kesinti yapildi ve ortalama 80 dolar sana kaldi...

Ekim ayida bos gecti... simdi uzulme hic birsey yapmasan bile Kasimin 11 ile 12 arasi odeme esgine kesintiler dahil gelirsin...

yani bu nedemek oluyor Kasimin 25 ile 30 arasi odemeyi alirsin.!!!

gordugun gibi 1 ay oldu baslayali odeme aldim diyenlere inanma.!!! bugun kanal acip gunde 10 dolar kazanan olmaz hem acemi hem yeni baslamis hem kanal yeni bunlara inanma.

ben her ay 1500 dolar 2000 dolar aliyorum diyenlere itimat etme, itimat etme diyorum cun ki aliniyor yalan degil ama herkese itimat etme..

cok kazanacagim diye umut etme 2 ay icerisinde 2-3 ay icerisinde sabit 150 - 200 dolar gelirin olur ama sabir ve icerige bagli... sana tavsiyem

Kisa video yukleme, sureleri uzunolsun....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri