Youtube Dışında iş

mixnewss

Kayıtlı Üye
Merhabalar konuyu buraya açtım kendim iş başvurularında bulundum ama yinede sizede sormak istedim.

Denk gelmiş olanlar uzun süredir spam yapmadıgımı yeni bir özgün proje için çalıştığımı ama bu özgün projede benim toplam günlük 9-10 saat arası boş vaktim oluyor ve bu boş vakit gündüzleri oluyor yani aslında çogunuzun uyudugu saatlerde:D

Sabah 8 aksam 5-6-7 saatlerine kadar çalışabilme potansiyelim var beklediğim ücret 1200-2500 tl arası verilen işin zorlugu ve karlılık oranına göre değişiyor
Haftada bir gün izin ama bunu sizle anlasıp 15 günde bir izin olarakda sürdürebilirim. Gelelim esas mevzuya sizin için ne yapabilirim.

Reel hayattaki iş tecrübelerim kasiyerlik tezgahtarlık ve kantin elemanlığı böyle bir şirket açma düşünceniz veya hazır firmanız varsa elaman arıyorsanız istanbul avrupa yakasında avcılar ve civarında çalışabilirm

Bir veya birden fazla sitenizmi var bu sitelerinize belirlediğiniz konularda arastırma yapıp ister özgün ister copy paste olarak makale ekleyebilirim.

Özgün çalışmak istiyorsunuz çocuk kanalı yapmak istiyorsunuz ama yeteri kadar sermayeniz veya video çekimine ayıracak vaktiniz yok sizin için elimde bulunan malzemeleri kullanarak neler var elimde
1 adet tripod+1adet Canon 600d Full hd makine+Amatör ama ışık veren bir aydınlatma sistemi+75 adet oyun hamuru+100den fazla tanınmıs karakterlerin mini figürleri bunlarla istedginiz videoları çekebilirim.

Spam çalşıyorsanız sizin vericeğiniz içerikleri sizin istediğiniz şekilde yüklemesini yapabilirm vds veya bot sizden olmak şartıyla.(spama dönme niyetim yok o yüzden aklınızda içerik ögrenip kaçıp gidicek falan diye düşünmeyin lütfen)

Alışveriş siteniz varsa ve destek elemanına gerek duyuyorsanız sizin adınıza destek elemanlıgı yapabilirim.Skype ile görüşme dahildir.

İlgilenen arkadaslara teşekkür ediyorum beklediğim alt ve üst ücretleri yazdım daha az ücret önericek arkadaslar için şimdiden özür dileyip reddediyorum vericeğiniz iş beni çok yormayacak az vakit alıcak bir iş bile olsa sonucda benim amacım boş kalmayayım diye çalışmak değil bir şekilde hayatımı devam ettirmek bunun içinde gerçekden asgari ücret altındaki tekliflerle ilgilenmiyorum.

Daha önce çalışmış oldugum kişiler ve Şirketler

1-Migros
2-Şok
3-Okul kantini
4- [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
5- [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

NOt:Kanal Satıyordun ne oldu diyenler olabilir peşin peşin cevabını vereyim arkadaslar kanal satamıyorum veya açamıyorum diye değil kanal açarken format atmam sürekli gerektiği için bana engel oluyor özgün kanal çalışırken bu sebeple böyle oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri