Merhaba arkadaşlar,
Forumda bir çok arkadaşın youtube adsense işiyle uğraştığını gördüm. Ancak çoğu arkadaşımız hangi kategoride ne paylaşacağını kestirememiş durumdalar. Özellikle hangi kategoride hangi videoları paylaşmak konusunda fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için, dizi fragmanları kategorisi alanında bir e-book yayınlıyorum. Dizi fragmanları kategorisinde çalışmak isteyen arkadaşlarımızın çoğuda büyük ihtimalle hangi dizileri paylaşacaklarına dair kararsızlardır. Bu e-book ta yer alan bilgiler kesinlikle size çok yardımcı olacaktır.
E-Book İçerisinde Yer Alan Başlıca Konular:
* Telif Veren Diziler
* Popüler Olan ve Telif Hakkı Vermeyen Diziler
* Yerli ve Yabancı Dizilerde Kullanılan Etiketler
* Yerli ve Yabancı Dizilerin Güncel Olarak Çekileceği Kaynaklar
bulunmaktadır.
Birçoğunuzda bilmektesinizdir ki, internette yayınlanan ebooklarda konular anlatılır ancak hiçbirisinde etiket verilmez. Ben sizlere bu e-bookta hangi etiketleri yazarsanız etkili olacağına dair en ince ayrıntısına kadar yazdım.
Kitap Güncellenmiştir. Yeni telif veren ve vermeyen diziler eklenmiştir.
E-BOOK V1 FİYATI: 10 TL 'dir.
Ödeme: Paypal, Nesine, Garanti Bankası
Kitap satışı admin tarafından Onaylanmıştır..
Almak isteyen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
Forumda bir çok arkadaşın youtube adsense işiyle uğraştığını gördüm. Ancak çoğu arkadaşımız hangi kategoride ne paylaşacağını kestirememiş durumdalar. Özellikle hangi kategoride hangi videoları paylaşmak konusunda fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için, dizi fragmanları kategorisi alanında bir e-book yayınlıyorum. Dizi fragmanları kategorisinde çalışmak isteyen arkadaşlarımızın çoğuda büyük ihtimalle hangi dizileri paylaşacaklarına dair kararsızlardır. Bu e-book ta yer alan bilgiler kesinlikle size çok yardımcı olacaktır.
E-Book İçerisinde Yer Alan Başlıca Konular:
* Telif Veren Diziler
* Popüler Olan ve Telif Hakkı Vermeyen Diziler
* Yerli ve Yabancı Dizilerde Kullanılan Etiketler
* Yerli ve Yabancı Dizilerin Güncel Olarak Çekileceği Kaynaklar
bulunmaktadır.
Birçoğunuzda bilmektesinizdir ki, internette yayınlanan ebooklarda konular anlatılır ancak hiçbirisinde etiket verilmez. Ben sizlere bu e-bookta hangi etiketleri yazarsanız etkili olacağına dair en ince ayrıntısına kadar yazdım.
Kitap Güncellenmiştir. Yeni telif veren ve vermeyen diziler eklenmiştir.
E-BOOK V1 FİYATI: 10 TL 'dir.
Ödeme: Paypal, Nesine, Garanti Bankası
Kitapta yararlı bilgiler var.Arkadaşa teşekkür ederim.Bir kaç kitap aldım forumdan.Her arkadaşta bildiklerini güzel bir dille anlatmış.Saolsun dexter34 arkadaşımızda hem anlatmış hemde örnekler vermiş.Bence güzel.Kanal açmayı,kanallarla uğraşmayı öğrendiniz fakat paylaşım yapacak alanları ve nasıl paylaşım yapacağınızı arıyorsanız bu kitapta var.
İnşallah okuduğumuz bilgilerle iyi kazançlar elde ederiz.
Teşekkürler.
E-book kategoriye yeni girecek arkadaşlar için güzel bir kaynak olmuş. Telif veren diziler, vermeyen diziler, içerik girerken başlıkta açıklamada etiketlerin nasıl seçileceğine kadar e bookta bilgiler mevcut.
hayırlı satışlar..
dared85' Alıntı:Hocam gerçekten doğru bilgiler vermişiniz.Ben biliyodum bunları ama bilmeyen çok var.Yanlış anlamayın bu zamana kadar 6 e-book aldım bir gold book birde sizinki işe yarar.Diğer kitap yazıp satanlar paso milleti dolandırıyor.
Kitabi okudum inceledim. Fragman işine başlayacaklar için birçok deneme-yanılmadan kurtarır. Bence fiyatını hakediyor.
inceledim e-book'u gayet başarılı telif vermeyen diziler felan var hemen deniyorum
Sorun yok, inceledim kitabı. Almak isteyen alabilir.
İlk üyenin satış kuralı sadece Adsense için geçerli.
Ticaretlerinizde lütfen trade kullanmayı unutmayınız. Trade site itibarınız için önemli.
Arkadaşım öncelike emeğine sağlık bu iş ile uğraşan yada uğraşacaklar için güzel bir bilgi kaynağı olmuş
Ancak bazı bilgilerin güncellenmesi lazım..
Bunun dışında gayet iyi bir çalışma,
Bu işle ugraşacak arakdaşlara basarılar..
Benim tek sıkıntım SAYFA TO ve TBM
Gerçi bu işte ancak bu kadar oluyor zaten
teşekkürler kardeşim yararlı bilgiler var tavsiye ederim
Kitap satışı admin tarafından Onaylanmıştır..
Almak isteyen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.