Youtube dns"siz programsız giriş yapan tarayıcı

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mavera

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.beyondnetwork.co
Evet arkadaşlar ilk twitter erişime engellendiğinde bende hiçbir sorun yoktu rahatça girebiliyordum. youtubede erişime kapanıncada aynı şekilde hiçbir problem yaşamadım yani normal şekilde girmeye devam ettim. dün baya konu gördüm burda dns ile girenlermi programlar girenlermi gerçekten sıkıcı bir olay. ve bende bunu araştırdım benim twitter ve youtubeye sorunsuz girebilmenin nedeni tarayıcıymış :) tarayıcının ismi comodo dragon browser
indirmek için

TIKLA

kurulumda herhangi birşey yapmanıza gerek yok normal ilerleyin.

Güvenilir mi acaba? bir de aklıma takılan youtube kanal ve adsense ban sözkonusu olabilir mi bu dns muhabbetlerinden??

208.67.222.222 - 208.67.220.220 Bayadır bu dns i kullanıyorum youtube un kapandıgını dahi burdan öğrendim hiç bir kesin yavaşlama yok.

Comodo firması uluslararası bilinirliği olan, Odtü Teknokent'te de ofisi bulunan bir Güvenlik firmasıdır. Güvenebilirsiniz.

indirip deniyorum
edit : sıkıntı yok şu anda rahatca girebiliyorum yüklemedede sıkıntı yok teşekürler

İŞE YARAMIYOR denendi

eminmisiniz iki arkadaşıma kurdum bir problem çıkmadı çok rahat bir şekilde youtubeye giriyoruz. sorunu bilmiyorum ama dns vs değiştirdiyseniz onları eski haline getirip deneyebilirmisiniz.

arkadaşlar kesinlikle kullanabilirsiniz ben 1 yıla aşkın kullanıyorum şuana kadar ne sorun ne bir problem yaşamadım. herkeze tavsiye ederim :)

4.2.2.1 4.2.2.2 bu dns ile giriyorum bende hiç bir yavaslama ve sorun söz konusu olmadı su ana kadar :)

208.67.222.222 - 208.67.220.220 Bayadır bu dns i kullanıyorum youtube un kapandıgını dahi burdan öğrendim hiç bir kesin yavaşlama yok.

An itibarı ile open dns'de kapatıldı galiba bende girmiyor artık youtube deneyen yazabilir mi ?

Comodo tarayıcıyı ben'de formattan önce kullanıyordum memnundum güzel sağlam tarayıcı ama sonra tekrar indirip kurması zor geldiğinden daha indirmedim :D işe yarar bence yine indireyim bari aklıma gelmişken paylaşıma teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri