Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalınız özgün mü?
Youtube'da kanalı için doğrulanmış ad alan birileri varmı forumda ve nasıl yaptığını anlatacak ?
Kanalınız özgün mü?
Çalıştığın kanal özgünse websitenizi youtubeye tanıtıyorsunuz ondan sonra öyle oluyor diye biliyorum. örn. sokak röportajları daha önce forumda konusu vardı websiten olması gerekiyor ve özgün bir kanal
Kanalın müzik kanalı ise bir bandrollü klibin varsa evrakını yolla onaylarlar gerisi hikaya![]()
Evrakları nereye yolluyoruz![]()
E-Posta ile diye biliyorum ama olabilir gönderme olayını bende tam bilmiyorum![]()
Kanalım için nasıl doğrulanmış ad alabilirim?
Ad doğrulaması uygunluğunun belirlenmesi için birkaç farklı etken incelenir. Kanalınızın nitelikleri uygunsa zaman içinde Google+ sayfanız veya profiliniz için otomatik olarak bir ad doğrulama rozeti alırsınız. Google+ ad doğrulaması çok sayıda işletme ve kuruluş tarafından kullanılabilir. Doğrulanmış onay işaretini alabilecek uygunlukta olabilmek için kanallar şunları karşılamalıdır:
Bir Google+ sayfası veya profiliyle bağlı olmalıdır
Google+ sayfanız veya profiliniz, ticari tüzel kişiniz, kuruluşunuz, markanız ya da ürününüz tarafından yetkilendirilmiş olmalıdır.
Kanal Google+ sayfasına bağlıysa sayfada kuruluşunuzun web sitesine ait bir bağlantı bulunmalıdır. Web sitesi doğrulanmış olmalıdır (örn. web sitesi URL'sinin yanında küçük bir onay işareti olmalıdır). Bu işlemi +sayfası sahibi bu talimatları izleyerek kendisi de yapabilir.
Önemli sayıda abonesi bulunmalıdır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.