Youtube Downloader Suite [ Resimli Anlatım ]

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

CyberTR

Kayıtlı Üye
Botlara para vermek istemiyor musunuz? Para almadan para vermem mi diyorsunuz? Veya güvenmiyor musunuz? Bu konu tam size göre.

Bu işe ilk başladığım zaman kullandığım programın tanıtımını yapacağım. Programın ismi Youtube Donwloader Suite. Programın çalışma mantığı şu şekilde bir anahtar kelimeyi aratıyorsunuz ve program size en son paylaşılmış bu anahtar kelimeyi içeren 1000 tane video getiriyor. Ve siz bunun içinden tek bir video indirebilir veya tek tıkla 50 video indirebilirsiniz. Şimdi resimli anlatıma geçelim.

Buradan İndirebilirsiniz.

Programı indirip kurun. Programı açtıktan sonra karşınıza böyle bir ekran gelecek. Register'a tıklıyoruz.

Kullanıcı adı ve şifremiz:
[email protected]
910210210052511009955574954995

Hata mesajı alabilirsiniz ancak program çalışmaya devam eder hata mesajını alta alıp işlemlerinize devam edebilirsiniz.

KPMakN.png

KdbNOD.png

e7v1Wl.png

xJ2zBW.png

w1dZ3Y.png

Burada size videonuzun hangi kalitede indirilmesini istediğinizi soruyor. İnternet hızınıza ve hdd'nize göre istediğinizi seçebilirsiniz. Yalnız sol altta bulunan Don't show again. butonunu işaretlemeyi unutmayın aksi takdirde size her videoda bu soruyu soracaktır.

Knr9g5.png

wv4ALm.png

xJ2zMj.png

wOMz5P.png

w1da51.png

Benden bu kadar umarım yararlı bir konu olmuştur.. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :o

Ayrıca bu konuyu incelemenizi öneririm http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ddede-kazanc-artirma-ve-spamdan-kurtulma.html

Ve son olarak eğer beğendiyseniz.. -->
xVY87B.jpg

Paylaşım, anlatım güzel teşekkürler..

teşekkürler.youtube dışındaki siteler için aradığım özellik.daha önceden benzer program paylaşılmıştı ama o 10 sene öncekileri de çıkardığından uğraştırıyordu...

Şifre de Gılgamış Destanı gibiymiş maşallah. :D
Anlatım için sağol süpersin Alev06 :D

wuuuuuuuuuu
onnumara konu cidden konuyu hemen arşivime kaydediyorum
paylaşım için tşkler

youtube dışındakileri toplu aramıyor herhalde sadece linkle indiriyor..
doğru mudur?

Doğrudur hocam. Aslında vimeo ve dailymotion'dan da toplu çekmesi lazım programın arayüzüne baktığımda. Ancak birkaç deneme yaptım sadece youtube çekiyor. Güncel sürümlerde belki düzeltilmiş olabilir ben hala eski sürümü kullanıyorum :)

Doğrudur hocam. Aslında vimeo ve dailymotion'dan da toplu çekmesi lazım programın arayüzüne baktığımda. Ancak birkaç deneme yaptım sadece youtube çekiyor. Güncel sürümlerde belki düzeltilmiş olabilir ben hala eski sürümü kullanıyorum :)

hocam ben aramada hep arapça çıkıyor neden öyle

Şuan bot kullanıyorum fakat botun süresi bitince işime yarar muhtemelen.Teşekkürler hocam :)

Hocam çok saolun paylaşım için botu olmayan arkadaşlar için çok kolaylık sağlayacaktır paylaşımlarının devamını bekliyorum. :)

hocam süper bir konu elinize sağlık fakat vds me kuramıyorum. windows server 2012 yüklü VDS'de ama program yükleniyor fakat açılmıyor. Hata veriyor dotnet has stopping working diye birşey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri