Youtube Editor Araniyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Konuyu uzatmadan detaylara gireyim.

1-Her gun 10 kanal icin 100 er Adet'den 1.000 video indirilecek.
2-indirilmesi gereken video kategorilerini Kanallari ben verecegim,siz indireceksiniz,yukleyeceksiniz.
3-Kanallar icin mail adreslerini ben verecegim,yapmaniz gereken kanal olusturmak ve yuklemek.
4-Etiketleri ben verecegim,Varsayilanlardan otomatik gireceksiniz.
5-Yukleme islemi bitince telif verenler vs silinecek,Videolar para kazanmaya acilacak.
6-Kanal gorunumunde,Fragman aktif edilecek.Altinda Son yuklenenler secilecek.
7-Yukleme icin vds-vps'yi ben verecegim.Kanallara bu vds,vps disinda asla ne kendi pc'nizden ne baska bir vds den giris yapilmayacak.
8-Kanallara yukleme yapilirken,her kanalin butun islemleri bitmeden ayni anda 2. bir kanala yukleme yapilmayacak.
9-Gunluk 10 kanal eksiksiz her aksam en gec 22:00'da teslim edilecek.

Sanirim anlasilmayan hic birsey yok.Ne ile indirecegiz ne ile yukleyecegiz tarzi sorulari soracak arkadaslar hic girmesin bu ise.Bu isi bilen tecrubeli ve en onemlisi her gun mazaretsiz bu kanallari aksatmadan teslim edecek arkadaslar is icin basvurursa sevinirim.Haftada sadece 1 kez mazaret kabul ederim.:) Ve haftada sadece Pazar gunu izinli olursunuz kanal istemem.Diger butun gunler bu 10 kanal eksiksiz teslim edilecek.

Kendine guvenen,tecrubeli,isi bilen upload ve download konusunda sorun yasamayacak isi saglam ve ozen gostererek yapacak arkadaslari bekliyorum.

Fiyat konusunda kanal basi ucret ile calisilacak.Yaptigi calisma ve verdigi emege gore kanallarin durumuan gore + Prim uygulanacakdir.

Saygilarimla.

Kanalları sizmi verceksiniz abi :)

1.000 adet videoya 10 tl alıyorlar abi kaç gün çalıscak

Bu konunun aynisini ben de actim bir kac gun once fakat verilen teklifler inanilmaz derecede yuksek..Umarim sizin isminizi de goz onunde bulundurarak duzgun fiyat veren birilerini bulursunuz..

Ben talibim hocam , 1 aydır zaten çok kanal çok video ile gidiyorum kendi işlemlerimi yaparken sizinkileride aynı anda halledebilirim.
Edit:Şu anda günlük kazancım 20 tl civarı dolaşıyor arada 30tl çıkıyor up down, kanal ayarları hakkında tecrübeliyim. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
Edit2: Ücret konusunda bir problem olmaz piyasayı bilmiyorum işin hakkı neyse onu vereceğinize eminim ücretten daha çok önemli olan şey benim için sizinle çalışmak tecrübenizden faydalanmak .

Ücret için tahmini bir şey söyleyebilmen mümkün müdür abi? Bence istediğin şartlar ve koşullar çok makul ama belirli bir rakam vermediğin için kafada soru işareti bırakıyor.

Abim bence bir kişiye 5 kanala video attırmayı yaptırsan daha iyi olmaz mı? 50'er videodan da 500 Video atar bir kişi. Daha iyi olmaz mı en azından aksama olayı da olmaz.

Muslera hocam ben talibim, işede ihtiyacım var hemde sevdiğim hoşlandığım bir iş. Online sürem yüksek (10-14 saat), para konusunda ben işimi yaparım siz ne kadar uygun görürseniz artık. Sizle çalışarak tecrübede kazanmış olurum, eğer sizin içinde uygunsa bu işi yapmaya hazırım.

Muslera hocam konu dışı bir soru soruyorum hakkını helal et.

8-Kanallara yukleme yapilirken,her kanalin butun islemleri bitmeden ayni anda 2. bir kanala yukleme yapilmayacak.
demişsiniz.Ben aynı anda 3 browserden yükleme yapıyorum.Sizin bu isteminiz spama karşı bir önlem midir.

Ayrıca size karşı vefa borcumu ödemek için hiç bir ücret talep etmeden belirleyeceğiniz bi kaç kanala günlük yüklemeler yapabilirim
Selam ve dua ile

1.000 adet videoya 10 tl alıyorlar abi kaç gün çalıscak
Calismada aksama aksatma olmazsa karsi tarafda suresini kendi belirlesin ister 1 gun ister 1 yil farketmez.Bu yuzden uzun soluklu is surekli is ona gore fiyatlandirmasi konusulur.Zaten is duzgun oldugu surece ucretde sorun olmaz.

Ücret için tahmini bir şey söyleyebilmen mümkün müdür abi? Bence istediğin şartlar ve koşullar çok makul ama belirli bir rakam vermediğin için kafada soru işareti bırakıyor.
Soru isareti kalmamali bence,kisaca ustunden gecerek belirttim.is sorunsuz duzgun giderse piyasa ortalamsinin fazlasini alabilir yeterki is istedigim gibi duzgun temiz olsun kriterlere uysun sorun yok.
Muslera hocam konu dışı bir soru soruyorum hakkını helal et.

demişsiniz.Ben aynı anda 3 browserden yükleme yapıyorum.Sizin bu isteminiz spama karşı bir önlem midir.

Ayrıca size karşı vefa borcumu ödemek için hiç bir ücret talep etmeden belirleyeceğiniz bi kaç kanala günlük yüklemeler yapabilirim
Selam ve dua ile
Evet spama karsi bi onlem ustad.

Vefa borcun vs de yok,illa yardim edecem diyorsanda bi garibani sevindir mahallende benim yerime 5-10 tl harclik ver yeter.

Konuya yazanlara gece donus yaparim.ise alinacak kisi sayisi ,konuya yorum yazan kisilere bagli,calisma durumlarina isteklerine bilgilerine vs.Simdilik 1-2 kis diyemem sayisi belli degil.

youtube ile ilgili olarak suana kadar yuksek miktarlarda kazancim var, pazar haric, her gun islemleriniz eksiksiz olarak yapilarak tarafiniza iletilebilir. detayli bilgi icin pm gonderecektim fakat ozel mesaj atamadim.

Eğer birden çok kişi ile çalışmayı düşünürsen, ben de talibim abi. Tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum dürüst olalım :)

youtube ile ilgili olarak suana kadar yuksek miktarlarda kazancim var, pazar haric, her gun islemleriniz eksiksiz olarak yapilarak tarafiniza iletilebilir. detayli bilgi icin pm gonderecektim fakat ozel mesaj atamadim.
Pm atamayanlar merak etmesin ben gerekli donusu saglarim gece.

Eğer birden çok kişi ile çalışmayı düşünürsen, ben de talibim abi. Tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum dürüst olalım :)
Birden cok kisiden kastim 10 kanali 2-3 kisi yapip teslim etsin degil,kisi basi 10'ar kanal'dir yanlis anlasilmasin :)

pm alabilirmiyim açıklamayı pm'den yaparım usta [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri