YouTube Eğitim Seti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

josemarti

Kayıtlı Üye
/edit.

Taktik satışı yasaktır

Moderatör tarafında düzenlendi:
eğitim setleri bildiğim kadarıyla önce moderatör onayından geçiyordu. onaylattınız mı?

Egitim Egitim Egitim Valla birşey soyleyım mı arkadaşlar İnsan Altın yumurtlayan tavıugunu kesmez bunu bilelim bizden alacak olduğu 500 tl yi bu kişi dedigi gibi ise 1 kaç gun içerisinde çıkarır benim fikrim.

Egitim Egitim Egitim Valla birşey soyleyım mı arkadaşlar İnsan Altın yumurtlayan tavıugunu kesmez bunu bilelim bizden alacak olduğu 500 tl yi bu kişi dedigi gibi ise 1 kaç gun içerisinde çıkarır benim fikrim.

Bir kaç gün içerisinde o kadar para kazansam ben neden pastayı küçültim hocam? Daha çok para kazanmak sizin elinizde ben youtubeden tatmin edicek para kazanıyorum ben size farkındaysanız kazanç GARANTİSİ vermiyorum verenlerlede çalışmayın zaten ben burada bir şeyler denedim ve oldu olanlarıda eğitim olarak satıyorum buda en doğal hakkım isteyen alır isteyen almaz bu kadar basit buda benim fikrim.

yönetim onaylasa ne oalcak bak kaç ay oldu 3 saatlik o eğitim setini izleyipde bir karara varamadı [MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] onayladı ona güvendik mağdur olduk bu konuya gelecek olursak zaten içerik üretebiliyorsan bu eğitim ile hızlanırsın ama içerik üretemeyen adama bu eğitimi bedava versenizde hiçbir işe yaramaz.

yönetim onaylasa ne oalcak bak kaç ay oldu 3 saatlik o eğitim setini izleyipde bir karara varamadı [MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] onayladı ona güvendik mağdur olduk bu konuya gelecek olursak zaten içerik üretebiliyorsan bu eğitim ile hızlanırsın ama içerik üretemeyen adama bu eğitimi bedava versenizde hiçbir işe yaramaz.

sizi dolandıran üç kağıtçı r10 da hala bi şeyler satma derdinde :) yüzsüzü banlamıyolar oradan, kaç kez report ettim modlara yazdım tık yok.

Ref varsa deneyebilirim hocam referans olarak

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size katılıyorum hocam bu eğitim içerik üreten kişilere basamak olacaktır. Bunun farkında olmanız beni mutlu etti.

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

Ref varsa deneyebilirim hocam referans olarak

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef hocam referans alımı yok maalesef.

Size katılıyorum hocam bu eğitim içerik üreten kişilere basamak olacaktır. Bunun farkında olmanız beni mutlu etti.

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

Maalesef hocam referans alımı yok maalesef.

sen kimin multisisin hocam? belki de bahsettiğimiz, forumdan banlanan eleman sensin. 2017 hesap sıfır yorum. sadece satış için gelinmiş, mod onayı vs hiç bi şey olmadan satış konusu açılmış. garip değil mi?

sen kimin multisisin hocam? belki de bahsettiğimiz, forumdan banlanan eleman sensin. 2017 hesap sıfır yorum. sadece satış için gelinmiş, mod onayı vs hiç bi şey olmadan satış konusu açılmış. garip değil mi?

Hocam reportlayın yönetim incelesin hesabımı başka bir ip üzerinden girmişsem banlasınlar beni ortağımın tavsiyesi üzerinde bu eğitimi burada satıyorum

Mesajlar (2) ...

En son bu forumda eğitim satışı yapıldığında harp çıkmıştı. Yok yeni yöntem, yok satış yapılacak, yok beklenen gün geldi vs.vs.

Almayın dediğimizde "Konuyu baltalamayın, isteyen alır!" dendi. Sonra da bir ton şikayet, paramızı geri ver diye konular açılmaya başladı.

Hala eğitim setiymiş, oymuş, buymuş almayı düşünen varsa bol şans :)

Farklı sonuçlar beklemeyin "Delilik: Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek." - Einstein

Bir kaç gün içerisinde o kadar para kazansam ben neden pastayı küçültim hocam? Daha çok para kazanmak sizin elinizde ben youtubeden tatmin edicek para kazanıyorum ben size farkındaysanız kazanç GARANTİSİ vermiyorum verenlerlede çalışmayın zaten ben burada bir şeyler denedim ve oldu olanlarıda eğitim olarak satıyorum buda en doğal hakkım isteyen alır isteyen almaz bu kadar basit buda benim fikrim.

Madem youtubeden tatmin edici paralar kazanıyorsun neden bu şekilde bir egitim satma kararı aldın ben veya milletin kahriyla neden ugraşacaksın ve agrımaz başını agriya sokuyorsun ?

bende katılıyorum bu arkadaşa bende o magdurlar içerisindeyim ve asla ve asla hiç bir arkadaşımızın hiç bir garibanın parasının boşa gitmesini istemiyorum vermeyin arkadaşlar inanmayın böyle egitim satanlara

Kaldı mı bunlar? Bi bitmediniz ... diyecektim ama bu kadar mağdur gördükçe bitmez bunlar.

5 postu var hepsi de bu konuda. Neyse yiyen olursa karışmam hak ediyordur.

Eğitim de eğitim
500 800 lira buna vereceğine sokakdaki kedi köpek gibi hayvanlara mama alın su kabı alın

Hocam guvenilir birine ref verin o incelesin yorumunu yapsın bu is refsiz olmaz.

Taktik satışı forumda yasaklanmıştır. Çok düşünceli biriyseniz buyrun bedavadan paylaşın. Kurallara göre konu açmadığınız için ceza aldınız, dahilinde banlanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri