Youtube ekstra para kazanmak isteyenler buyursun

teknodunya

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni bir sistem geliştirdim bilmiyorum önceden yapılıyor muydu ama yapılmıyorsa bu sistemi tutturursanız güzel para kazanırsınız.
Şimdi 2 kanalımız var diyelim biri xxx olsun diğeri yyy bu iki kanalın ortalama gösterimi 10k olsa bunlar arası çaprazlama yapıp gösterimden para kazanacağız.
Link.t diye bir kısaltma sistemi mevcut ve bu sistemde 1k gösterime 5 tl civarı para veriyor. xxx - YouTube adresini bu siteden kısaltıyorsunuz.Daha sonra bu kısaltılan adresi yyy kanalındaki açıklamalar kısmına daha fazla video için tıkla diyorsunuz.Aynı şekilde diğer kanalıda kısaltıp bu seferde xxx kanalına ekliyorsunuz.Hem bir kanalınıza giren kişiyi diğer kanala yönlendirmiş oluyorsunuz hemde 1k tıklama için 5 tl para alıyorsunuz.Bunu daha çok kanal arası yapıp daha çok kazanabilirsiniz.Günde 1 k tıklama olsa 5 tl oda ayda 150 tl yapar min hesapta.Günde 5 k tıklama olsa 750 tl para eder.

Refim üzerinden kayıt olursanız sevinirim. Link.TL - ksalt, payla ve kazan!
Refsiz. Link.TL - ksalt, payla ve kazan!

bu site yanlış hatırlamıyor isem r10 dan bir arkadaşındı ( 1-2 yıl önce internetten para kazanma sanatının altında konusu vardı )baya maddi problemleri vardı kimseyi madur etmemişti ama bayagı zorlanmıştı o zaman 1k 1tl diyordu o bile iyi bir fiyattı ve şimdi 1k ya 5tl cok sacma bi rakam....

Yanlış anlaşılma olmasın benim r10da ne üyeliğim var nede o arkadaşı tanırım böyle bir fikir buldum.Tabi bu sistem üzerinden başka şeyler türetebilirsiniz.Başka kısaltma siteleride olabilir ama araştırdım ödeme alanlar var denemek size kalmış :)

Allah Allah ben ne zaman burdan link kısaltmışım ki :D

Toplam: 409 gösterimden, 9.03794 TL kazanılmıştır.

Yeni başladım hocam ödeme vs almadım bulur bulmaz fikri paylaştım.Karar sizin geliştirmeye açık buna benzer sistemlerle kazanç sağlanabilir

Benim bildiğim böyle kısaltma siteleri önce reklam açılan bir siteye yönlendiriyor (Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen)..Sonuçta link kısaltma hizmeti veren sitelerin de bu reklamlardan kazandığını düşünüyorum...Uygulama olarak ilk etapta faydalı görünüyor gibi ama uzun vadeli düşünen, abone kazanmayı hedefleyen arkadaşlar için zararlı olabilir. Çünkü beni istemediğim bir siteye yönlendiren bir kanala abone olmak istemem şahsen..Bunlar benim şahsi görüşümdür tabiki...paylaşım için de ayrıca teşekkür ederim...

5 saniye reklam izleten bir sayfaya yönlendiriyor daha sonra reklamı geç diyorsun asıl sayfaya gidiyorsun.Tabi abone vs açısından mantıklı değil ama kopya kanal vs ile izlenim alan arkadaşlar için olabilir

ilk mesajımdan da yanlış anlaşılma olmasın sitenin sahibini uzaktan tanırım sevilen karakteri düzgün bi arkadaştır panelde ne kazanırsanız da tahsil edersiniz muhtemelen

ilk mesajımdan da yanlış anlaşılma olmasın sitenin sahibini uzaktan tanırım sevilen karakteri düzgün bi arkadaştır panelde ne kazanırsanız da tahsil edersiniz muhtemelen

Forumda youtube dışı kazanç yolları yasak olduğu için mesajınız düzenlenmiştir.Konuya yine youtube kaynaklı olduğu için izin verilmiştir ancak sizin linkiniz kurallarımıza uygun değildir.

Bc.vc kullanıyorum memnunum ödemeleri yapıyorlar.
Ba_l_ks_z-2.jpg

25/07/2013Türkiye CPM oranı 6,10 TL olarak yükseltilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri