Youtube en az 500 abonelik gelir kaynağı açık kanal lazım! Acilll

• Kullanıcı DEMYANLII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

DEMYANLII

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba ilk konu açışım ben üni 1 öğrencisiyim babaların fazla durumu yok ve ben zar zor okuyorum gitar çalabiliyorum ve bunu değerlendirip para kazanmak istiyorum amacım gitar ile cover yapıp youtubede paylaşmak öğrenci olduğum için cebimde fazla para yok ama ayarlamaya çalışırım cok acil lazım lütfen yardım edin

Öncelikle merhaba ilk konu açışım ben üni 1 öğrencisiyim babaların fazla durumu yok ve ben zar zor okuyorum gitar çalabiliyorum ve bunu değerlendirip para kazanmak istiyorum amacım gitar ile cover yapıp youtubede paylaşmak öğrenci olduğum için cebimde fazla para yok ama ayarlamaya çalışırım cok acil lazım lütfen yardım edin

Hocam yanlıs anlamayında bi forumu inceleseydiniz keske burası size para vermiyor direk gelip para kazanmam lazım diye girmeseydiniz keske konuya biraz arastırma yapıp sormak istediginiz bisi olursa o sekilde konu acın fikir olarak cover yaparsanız tabiki zamanla kazanabilirsiniz bu isler emek ve sabır gerektirir.Öncesinde forumu inceleyelim lütfen ...

İnceledim abim ama uygun bulamadım 1.5 yıldır uğraşıyorum ama.35 abonem var

İnceledim abim ama uygun bulamadım 1.5 yıldır uğraşıyorum ama.35 abonem var

Kardeş 1,5 senedir uğraşıyorsun ve 35 abonen varsa yani yanlış anlama ama başka işlere ya da kanallara yönelmelisin.

Bir de hazır 500 aboneli bir kanal aldığında çok fazla bir değişiklik olmaz. 500 değil 5000 de olsa yine olmaz. Çünkü o abonelerin senin videonu müziğini beğendikleri için abone olması lazım kanalına. Abonelerin aktif olması lazım, videolarını izlemesi lazım, like/dislike etkileşimi lazım, yorum atmaları lazım. Yoksa pasif ölü abone olurlar birşey değişmez. Hatta abonelerin senin videolarına tepki vermemesi avantaj yerine dezavantaj bile oluşturabilir.

Ben aydında yaşıyorum ve beni dinleyen herkes beğeniyor yazın adada cafelerde çıkıyorum ve sokakta çaldığımda günlük en az 50 kazanıyorum sadece taktiği bilmiyorum

Ben aydında yaşıyorum ve beni dinleyen herkes beğeniyor yazın adada cafelerde çıkıyorum ve sokakta çaldığımda günlük en az 50 kazanıyorum sadece taktiği bilmiyorum

Bence kanalını paylaş ki eksiklikleri görebilelim. Yada PM ile güvendiğin kişilerle paylaş.

Şimdi 2 video çok az. Ayda 1 video bile olsa düzenli yükleme yapmalısın.
Ondan sonra başlık açıklama etiketlerden videonun küçük resmine kadar herşey önem taşır. Tabi videonun kalitesi de önemli. Şuan sayamadığım birçok detay var.

Bu arada forumu da kurcala merak ettiğin ya da bilmediğin çoğu şeyin konusu daha önceden açılmıştır.

Yani sen işi öğrenmeden eksiklikleri düzeltmeden 50000 abone de olsa işine yaramaz bence

Ergenliktesin heralde sesin çatallaşmış, o yüzden sesin çok iyi değil ama idare eder yine de. Bir de 11 ayda 2 video atmışsın. 11 aydır haftada 1 video atsaydın şuan 44 videon olurdu ve belki milyon izlenimin bile olabilirdi. Ayrıca video süren de çok kısa olmuş, en azından 3-4 dk olsa iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri