YouTube eski CEO'su Susan Wojcicki'nin oğlu yurtta ölü bulundu

Batuhan445

Moderatör
19 Yaşındaki Marco Troper; University of California'nın Berkeley yurdunda ölü bulundu

İlk belirlemelere göre cinayet olmadığı anlaşılan Troper'ın uyuşturucu etkisinden öldüğü belirtiliyor

hezvzsw.jpg

https://www.nbcnews.com/news/us-news/former-youtube-ceos-son-found-dead-uc-berkeley-rcna139355

Son düzenleme:
Sevinmedim, ama hiç ama hiç üzülmedim. Sadece bu forumda bile işleri bozulup intihara kadar giden çok insan oldu ve oluyor. Evet kazanmamak dünyanın sonu değil ama çok kişinin tutunduğu daldı YT. Gelirleri gasp ettiler, insanları ödemelerden 1 gün önce banladılar vs.
Emeklerimize el koyarak aylık onbinlerde dolar maaş alanların çocuğu ise uyuşturucudan ölü bulunuyor.
Takdir-i ilahi.

bir gram uzülmedim çok canımı yaktılar tam ödeme beklerken cok kanalımı kapatıp kazancların üstüne yattılar.ateşi bol olsun

Sevinmedim, ama hiç ama hiç üzülmedim. Sadece bu forumda bile işleri bozulup intihara kadar giden çok insan oldu ve oluyor. Evet kazanmamak dünyanın sonu değil ama çok kişinin tutunduğu daldı YT. Gelirleri gasp ettiler, insanları ödemelerden 1 gün önce banladılar vs.
Emeklerimize el koyarak aylık onbinlerde dolar maaş alanların çocuğu ise uyuşturucudan ölü bulunuyor.
Takdir-i ilahi.

Hocam biz para için didinip duruyoruz bunun gibi elemanların para ile işi olmadığı için, hedefleride yok adamlar ya intihar ediyor ya uyuşturucu kullanıyor yada değişik fanteziler arıyor.
Zaten genç yaşta doyuma ulaşmışlar daha ne elde edebilirki

senin üzerinde ah var ah beddua var

Takdir-i ilahi.

Valla bende buna benzer yorum yazacaktım.
Birçok insanın parasını gasp ettirdi bu suzan. Diyecek bişe yok. Yazık.

Hocam biz para için didinip duruyoruz bunun gibi elemanların para ile işi olmadığı için, hedefleride yok adamlar ya intihar ediyor ya uyuşturucu kullanıyor yada değişik fanteziler arıyor.
Zaten genç yaşta doyuma ulaşmışlar daha ne elde edebilirki

Konuyu yeni gördüm.
Uyuşturucu kullanıp ölenlere yada ölmeyenlere milim acımıyorum. Kendi bedenine zulmedenler elbet bu dünyada olmasa da ölümden sonra yaratıcı bunun hesabini sorar. Hiç birşey boşuna değildir.
Nice insanlar var. Bunların imkanlarına erişmek için neler feda ediyor. Bunlar ise nankörlük yapiyorlar.

Benim babamın patronu Kadir Salman diye biriydi.
Milyon dolarlık fabrikası vardı.
Şirkete gelen atık maddelerden elektrik uretiyordu.
Herneyse bunun tek oğlu vardı. İsmini hatirlayamadim.
Genç yaşta bonzai kullanarak öldü.
Ferari ye biniyordu. Birçok ünlü manken ile çıktığı olmuştu. Ama baba doğar doğmaz her istediğini verdiği için hedef diye birşey olmuyor bu tür gereksiz insanlarda. Yaşadığı hayatın imkanların değerini bilmiyorlar.
Ben onun yerinde olsam şirketin başına geçer şirketi daha da büyütürdum.
Dedim ya hiç birşey sebepsiz değil. Bunca imkanı hayatı israf eden elbet bir gün bunun hesabı sorulur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri