klausner12
Yasaklanmış
6 ay önceki youtube ile şimdiki youtube arasındaki farkı yazmak istiyorum
6 ay önceki youtube
1-) kapanan kanal sorunsuz kesinleşiyordu
2-)işlem gerekiyor diye kanalların kazancı ve izlenimi yükseliyor diye kanallar 1 hafta içinde spamdan kapanmazdı
3-)10 bin izlenim şartı yoktu
4-)Spama düşen adsenseler belirli aylarda banlanırdı her ay banlanmazdı
5-)Hiç bir reklam sorunu yoktu reklamlar sorunsuzdu
yani yaklaşık her ay yeni bir sorun çıkmış karşımıza ben 6 ayda bu yukarıdakilerde en fazla 2 tanesini beklerken 5-6 tane sorun çıkmış
ve gel gelelim şimdiki youtube 'a
1-) kapanan kanal kesinleşmiyor
2-)kanalın kazancı arttımı spamdan kapanıyor
3-)10 bin izlenim şartı geldi izlenim dashboarda yansısın 1 hafta incelensin cart curt
4-)Adsenseler çok çabuk spama düşüyor
5-)Reklam problemleri 1 ay dan beridir devam ediyor
6-) TR adsenselerine özgün kanal dahi bağlanmıyor spamdan gidiyor yabancı adsenselerle devam ediyoruz payooner vs birçok zımbırtılarla uğraşıyoruz
şuanda uğraştığımız sorunlar bunlar bundan bi 6 ay sonra daha kim bilir neler çıkacak karşımıza bekleyip görecez ama durmak yok spama devam
6 ay önceki youtube
1-) kapanan kanal sorunsuz kesinleşiyordu
2-)işlem gerekiyor diye kanalların kazancı ve izlenimi yükseliyor diye kanallar 1 hafta içinde spamdan kapanmazdı
3-)10 bin izlenim şartı yoktu
4-)Spama düşen adsenseler belirli aylarda banlanırdı her ay banlanmazdı
5-)Hiç bir reklam sorunu yoktu reklamlar sorunsuzdu
yani yaklaşık her ay yeni bir sorun çıkmış karşımıza ben 6 ayda bu yukarıdakilerde en fazla 2 tanesini beklerken 5-6 tane sorun çıkmış
ve gel gelelim şimdiki youtube 'a
1-) kapanan kanal kesinleşmiyor
2-)kanalın kazancı arttımı spamdan kapanıyor
3-)10 bin izlenim şartı geldi izlenim dashboarda yansısın 1 hafta incelensin cart curt
4-)Adsenseler çok çabuk spama düşüyor
5-)Reklam problemleri 1 ay dan beridir devam ediyor
6-) TR adsenselerine özgün kanal dahi bağlanmıyor spamdan gidiyor yabancı adsenselerle devam ediyoruz payooner vs birçok zımbırtılarla uğraşıyoruz
şuanda uğraştığımız sorunlar bunlar bundan bi 6 ay sonra daha kim bilir neler çıkacak karşımıza bekleyip görecez ama durmak yok spama devam