Youtube Eski-Yeni Karşılaştırma

klausner12

Yasaklanmış
6 ay önceki youtube ile şimdiki youtube arasındaki farkı yazmak istiyorum

6 ay önceki youtube
1-) kapanan kanal sorunsuz kesinleşiyordu

2-)işlem gerekiyor diye kanalların kazancı ve izlenimi yükseliyor diye kanallar 1 hafta içinde spamdan kapanmazdı

3-)10 bin izlenim şartı yoktu

4-)Spama düşen adsenseler belirli aylarda banlanırdı her ay banlanmazdı

5-)Hiç bir reklam sorunu yoktu reklamlar sorunsuzdu

yani yaklaşık her ay yeni bir sorun çıkmış karşımıza ben 6 ayda bu yukarıdakilerde en fazla 2 tanesini beklerken 5-6 tane sorun çıkmış

ve gel gelelim şimdiki youtube 'a

1-) kapanan kanal kesinleşmiyor

2-)kanalın kazancı arttımı spamdan kapanıyor

3-)10 bin izlenim şartı geldi izlenim dashboarda yansısın 1 hafta incelensin cart curt

4-)Adsenseler çok çabuk spama düşüyor

5-)Reklam problemleri 1 ay dan beridir devam ediyor

6-) TR adsenselerine özgün kanal dahi bağlanmıyor spamdan gidiyor yabancı adsenselerle devam ediyoruz payooner vs birçok zımbırtılarla uğraşıyoruz

şuanda uğraştığımız sorunlar bunlar bundan bi 6 ay sonra daha kim bilir neler çıkacak karşımıza bekleyip görecez ama durmak yok spama devam :)

Kanalların kazancı ve izlenimi yükseliyor diye kanallar 1 hafta içinde spamdan kapanması bitsinde digerleri o kadar önemli degil.

Hocam siz devam edıyorsunuzdur ama çok arkadaş önceki gibi spam ile uraşmıyor Hatta ytpara da bile yeni bir konu açıldığında 2 saat içinde ana sayfadan kayboluyordu konu şimdi ise 1 gun ana sayfada kalan konu görüyorum Bende başka alternatıf olmadığından dolayı spam ve özgün çalısıyorum Ben bilgili kategorısı şansı olmayan ben dahil çunku ben filmcıydım işimiz gercekten çok zor görünüyor Sizin konunuzda da dedınız gıbı bakalım daha neler çıkacak Ben reelde epey iş başvurusu yaptım yaş 37 olduğu için artık iyi bir işe gırıp Allah ömür verırse emeklı olana kadar çalısacağım bir yer bakıyorum yt ile de urasmaya devam ederım boş zamanlarımda

Son düzenleme:
kanalların 1 hafta incelenmesi olayını görecez bakalım adsense de onaylanırken 1 hafta inceleme vs diyor ama 24 saat içerisinde onaylanıyor bakalım bu ne olacak kategorilerde rakip azalacaktır bence bu saatten sonra spamı bırakan kaybedecek bırakmayan gene bi şekilde kazanacaktır illa bir yolu vardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri