Youtube Giriş En Kullanışlı Yöntem

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

STR

Kayıtlı Üye
12095_10151212158063541_1591536193_n.png

chrome için HOLA BETTER İNTERNET eklentisi
KURULUM

kurduktan sonra sağ üstte simgesi çıkar ordan ülke seçmek kalıyor geriye sadece.
proxy programlarını çok araştırdım daha öncelerden.ve bunun en iyisi olduğu kanısına vardım.bu eklentiyle istediğiniz ülke üzerinden istediğiniz kapalı siteye bağlanabilirsiniz.işinize yararsa ne mutlu bana.

Beyler sadece DNS değiştirin.

teşekkürler arkadaşlar şimdilik dns işimi görüyor. zamanla bu dns ler de kapanır o zaman bunları kullanırım

İp değiştirerek youtube girmek mesele değil. Ama hesaba girmek sorun yaratabilir. Farklı ülke ip diye telefon onayı isteyebilir - hesabınızı kitleyebilir. Uğraşmaktansa dns değiştirin dns ile eski düzen devam edin..

[MENTION=6733]Aras01[/MENTION] Hocam devam etmeyin lütfen bir daha uyarmayacağım.

+15 doğrulanmiş gmail ,tane 1 tl 1günde teslim,
iletişim 05348790231

---------- Mesaj saat 22:14:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:25 civarında gönderildi. ----------

+15 doğrulanmiş gmail ,tane 1 tl 1günde teslim,
iletişim 05348790231

Burdaki postunzu acilen kaldırın...

ip değiştirmek adsense ve kanal için sorun değil özellikle bu aralar google zaten bu hosgörü gösterecek

Bunun işe yaradığına eminminiz hocam? Video yüklemelerinde %0 da kalmıyor mu sizde

Arkadaşlar forumda paylaşılan her dns yi denedim bir bendemi işe yaramıyor anlamadım gitti :)

Host dosyasıyla alakalı işlemide yaptım youtube giriliyor ama yükleme yapamıyorum

Dns değiştirdim 2 saattir hem botla hem elle yükleme yapıyorum hiç bir sıkıntı ve yavaşlık yok yok hocam. Kullandığın dns den kaynaklı olabilir..

Dns değiştirdim 2 saattir hem botla hem elle yükleme yapıyorum hiç bir sıkıntı ve yavaşlık yok yok hocam. Kullandığın dns den kaynaklı olabilir..

aynen katılıyorum arkadaşa. vpn kullanırken dns'i değiştirmenize gerek yok. hatta silin dns'leri.

Kullandığınız dns yi özelden yollayabilirmisiniz acaba bana? Birde onu deneyeyim

yaw dostum , profil resmin psikolojimi bozdu ya :D bol kanlı barsaklı flimler aklıma geldi :D:D

Özelden yollandı :D Çok özel değilde neyse :D

---------- Mesaj saat 22:28:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:19 civarında gönderildi. ----------

sola bakma :D:D:D

Merhaba. Youtube a girişte bir sorunum yok ama download hızım inanılmaz düşük. Rica etsem şu kullandığınız DNS i bana da gönderebilir misiniz özelden.

Özelden yollandı :D Çok özel değilde neyse :D

---------- Mesaj saat 22:28:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:19 civarında gönderildi. ----------

sola bakma :D:D:D

selam hocam ben yt giriyorum ama hesaba giremiyorum nedendir biliyormusun

Youtube dan download inanılmaz yavaş bende. sizde durum nasıl arkadaşlar. Siz hangi DNS i kullanıyorsunuz?

selam hocam ben yt giriyorum ama hesaba giremiyorum nedendir biliyormusun

youtubeye giriyorsa hesaba girmiyorsa cerezleri bir temizleyip deneyin. Farklı tarayıcıda denemekte fayda var. Olmadı farklı dns..

Aslında chrome gizli pencereden kullansa herkes şu çerez temizliği baş belası olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri