Youtube Hakkinda Ingilizce Problemleriniz

Mercurial

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Kısaca yazacağım hemen fazla uzatmadan.Youtube hakkında(teknik) ingilizceye ihtiyacınız olduğunda konu altına yazarsanız yardım edebilirim.Bundan kastım,birine telifle ilgili mesaj atmak istersiniz yada google ile iletişime geçmek istersiniz yada size gelen maili anlamazsınız,vs.

İster pm'den iletişime geçip yardım alabilirsiniz istersenizde konu altına yazabilirsiniz.Vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışırım.

Tamamen ücretsiz yardımcı olacağımdan lütfen kanallarınıza özel ingilizce yazılar gibi durumlar için yardım istemeyin.O tür işlere ücretsiz yardımcı olamam malesef.Ayrıca konuya yoğun istek olursa eğer üst konular arasına taşırsanız sevinirim.

Hocam telif geldiği zaman en doğru şekilde taslak yazar mısınız bana geldi göndermem lazım diğer arkadaşlara da lazım olur.

---------- Mesaj saat 01:24:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:42 civarında gönderildi. ----------

Merhaba Arkadaşlar

Kısaca yazacağım hemen fazla uzatmadan.Youtube hakkında(teknik) ingilizceye ihtiyacınız olduğunda konu altına yazarsanız yardım edebilirim.Bundan kastım,birine telifle ilgili mesaj atmak istersiniz yada google ile iletişime geçmek istersiniz yada size gelen maili anlamazsınız,vs.

İster pm'den iletişime geçip yardım alabilirsiniz istersenizde konu altına yazabilirsiniz.Vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışırım.

Tamamen ücretsiz yardımcı olacağımdan lütfen kanallarınıza özel ingilizce yazılar gibi durumlar için yardım istemeyin.O tür işlere ücretsiz yardımcı olamam malesef.Ayrıca konuya yoğun istek olursa eğer üst konular arasına taşırsanız sevinirim.

Hocam telif geldiği zaman en doğru şekilde taslak yazar mısınız bana geldi göndermem lazım diğer arkadaşlara da lazım olur

Hocam telif geldiği zaman en doğru şekilde taslak yazar mısınız bana geldi göndermem lazım diğer arkadaşlara da lazım olur.

---------- Mesaj saat 01:24:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:42 civarında gönderildi. ----------

Hocam telif geldiği zaman en doğru şekilde taslak yazar mısınız bana geldi göndermem lazım diğer arkadaşlara da lazım olur

Türkçe bi metin verirsen hazırlayabilirim tabii hemen.Youtube işiyle pek aktif ilgilenemediğimden telif yemek nasip olmadı daha :D Türkçe metni pm olarak iletirseniz ilk mesajıma taslak olarak eklerim ingilizce haliyle birlikte.

Konu işime yarayacak pm yoluyla birkaç kısa cümleyi çevirmenizi isteyebilirim.Bu arada gerçekten taylandda mısınız?

"Beni Bana Bırakmazsan Seni Sana Bırakmam" ı çevirebilir misin? :D Bunu çevirirsen gerçekten işini iyi yapıyorsun demektir. :D

İnşallah ihtiyacımız olmaz ama çok faydalı bi konu olmuş,teşekkürler.

Konu işime yarayacak pm yoluyla birkaç kısa cümleyi çevirmenizi isteyebilirim.Bu arada gerçekten taylandda mısınız?

Evet 6 aydir Tayland'da yasiyorum.Istediginiz konuda pm atabilirsiniz tabiii seve seve yardimci olurum.

---------- Mesaj saat 06:06:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:02:10 civarında gönderildi. ----------

"Beni Bana Bırakmazsan Seni Sana Bırakmam" ı çevirebilir misin? :D Bunu çevirirsen gerçekten işini iyi yapıyorsun demektir. :D

Onu direk olarak ceviremezsin Turkce'nin guzelliklerinden dolayi :D Beni,bana - Seni,sana ingilizcede hemen hemen ayni seyler.Ona yakin bi ceviri olarak if you wouldn't let me be myself,i wouldn't let you be yourself yada if you wouldnt let me be to me,i wouldn't let you be to you tarzi bisey soyleyebilirsin :D Ingilizcede tamamen sacma olur ve Turkce'de ki anlamindan uzak olur tabii yinede.

tebrik edilesi bir konu hatta daha da ileriye gidilerek sabitlenmesi gereken konu.

Konu guncel.Yardim isteyen arkadaslar ozellikle istedikleri seyin turkce metnini iletirlerse daha kolay halledebiliriz.

Konu guncel,ozel mesaj yoluyla yardim alan arkadaslar konuyada guncellenmesi acisindan yazarlarsa konuda ustte kalmis olur

CreatorsNetworkTV YouTube Partnership!
Your channel qualifies to become and YouTube Partner.

There are many perks of partnering with us. Such as earning revenue from your videos, channel banner & branding options, custom thumbnails and more!

Apply via the links provided on our YouTube channel

HOCAM NE DİYOR BURDA ??

CreatorsNetworkTV YouTube Partnership!
Your channel qualifies to become and YouTube Partner.

There are many perks of partnering with us. Such as earning revenue from your videos, channel banner & branding options, custom thumbnails and more!

Apply via the links provided on our YouTube channel

HOCAM NE DİYOR BURDA ??

Konundaki mesajimdada yazmistim hocam.Soyledikleri senin kanalin partnerlik sartlarina uyuyormus ve onlarla partner olanlarin sahip oldugu ekstra seylerden bahsediyor.

Ek olarakta,eger kayit olmak istersen onlarin youtube kanali uzerindeki linkten kayit olabilirmissin.

Evet 6 aydir Tayland'da yasiyorum.Istediginiz konuda pm atabilirsiniz tabiii seve seve yardimci olurum.

---------- Mesaj saat 06:06:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:02:10 civarında gönderildi. ----------

Onu direk olarak ceviremezsin Turkce'nin guzelliklerinden dolayi :D Beni,bana - Seni,sana ingilizcede hemen hemen ayni seyler.Ona yakin bi ceviri olarak if you wouldn't let me be myself,i wouldn't let you be yourself yada if you wouldnt let me be to me,i wouldn't let you be to you tarzi bisey soyleyebilirsin :D Ingilizcede tamamen sacma olur ve Turkce'de ki anlamindan uzak olur tabii yinede.

merhabalar, yapmış olduğunuz çeviri gramer bakımından doğru değil,
doğrusu:
if you don't let me be myself, i don't let you be yourself veya
if you don't let me be myself, so, i don't let you be yourself

"will" kipinin(modal) geçmiş hali olan "would" acaktı, ecekti, olurdu, ederdi,yapardı gibi anlamlarda kullanılır:

subject(özne) + would + v1(fiilin birinci hali)

i would listen - dinlerdim
i wouldn't make him angry when he was unhappy - mutsuzken onu kızdırmazdım

takıldığınız bir yer olursa bana sorabilirsiniz.

bu konu sabit olmalı. birçok kişiye çok faydalı olacaktır. teşekkürler ilgililere.

Konundaki mesajimdada yazmistim hocam.Soyledikleri senin kanalin partnerlik sartlarina uyuyormus ve onlarla partner olanlarin sahip oldugu ekstra seylerden bahsediyor.

Ek olarakta,eger kayit olmak istersen onlarin youtube kanali uzerindeki linkten kayit olabilirmissin.

eyvallah hocam saolun

Hocam youtube'la alakası yok ama aşağıdaki metni çevirebilir misiniz?

You would need to reply to that email to have your account unblocked and your transaction PIN reset

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri