Youtube hakkında sorularınızı siz sorun ben cevaplıyayım.

• Kullanıcı echelon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

echelon

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;

Youtube ile para kazanma hakkında kafanıza takılan sorulara elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

Sorulan sorulara verilecek cevaplar mesaj sırasına göre yapılacaktır.Sorulan sorulara diğer arkadaşlar cevabından emin olduğu sürece cevap verebilir.

Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gün içerisinde çalıştığım için mesai saatlerinden sonra sorulan sorulara cevap verebilirim.

Sorularınız için şimdiden teşekkürler.

Her Türlü soru ve sorunlarınız için konu altından yada pm ile cevap vermeye hazırım.Partnerlik soruları hariç o konuda hiç bir bilgim yok

Şuraya kadar herşey çok iyi gidiyordu

ücret istiyorum diyormuyum ben orada sevgili arkadaşım.İsteyen yollar isteyen yollamaz paypal adresimi vermemişim etmemişim sadece belirtmişim orda. Her yardım ettiğimden paramı isteyeceğim.İsteyen yapar yardımını istemeyen yapmaz.

Ozaman ücretli yardım alınız.

Ücretsiz yardım edicez yine bi kulp buluyorsunuz. İsteyen para yollar işi görüldükten sonra.

Diyorsunuzki forumda kimse yardım etmiyor herkes bildiklerini saklıyor.Sizin gibi arkadaşlara müstahaktır bunlar.Arayın bulun neler yapmanız gerektiğini.

Spam olayindan nasil kurtulacagiz onu anlatirsan sevinirim, ben çok kannalla çalisiyom kannallarim spama cok takiliyor

özür dilerim ama buda geldi başımıza (bağış istemesi) bence böyle bir konuya izin verilmemeli youtube işinde yeni biri (zannedersem) herkes aradığı cevapları musera konularında bulabiliyor zaten sanki post kasmak için açılmış gibi.

Madem yardım ediceksin araya ücreti ilave etmene gerek yok kardeşim.belli ki amacın para o zaman çıkar bir e book sat hayatınız para olmuş iki kelam yardım ediceksin millete para gönderin diye zarf atıyorsun

özür dilerim ama buda geldi başımıza (bağış istemesi) bence böyle bir konuya izin verilmemeli youtube işinde yeni biri (zannedersem) herkes aradığı cevapları musera konularında bulabiliyor zaten sanki post kasmak için açılmış gibi.

sr7s1.png

Zannettiğiniz gibi youtube işinde yeni değilim. Post kasmak gibi bir derdim de yok.

Madem yardım ediceksin araya ücreti ilave etmene gerek yok kardeşim.belli ki amacın para o zaman çıkar bir e book sat hayatınız para olmuş iki kelam yardım ediceksin millete para gönderin diye zarf atıyorsun

Tamam hocam madem o şekilde düşünüyorsunuz ödeme kısmını kaldırdım.

Arkadaşlar Merhaba;

Youtube ile para kazanma hakkında kafanıza takılan sorulara elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

Sorulan sorulara verilecek cevaplar mesaj sırasına göre yapılacaktır.Sorulan sorulara diğer arkadaşlar cevabından emin olduğu sürece cevap verebilir.

Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gün içerisinde çalıştığım için mesai saatlerinden sonra sorulan sorulara cevap verebilirim.

Sorularınız için şimdiden teşekkürler.

Her Türlü soru ve sorunlarınız için konu altından yada pm ile cevap vermeye hazırım.

Kardeş spam olayını nasıl çözeriz, bi yardımcı olsana?

Yanlış anlama üstad belki iyi niyetlisin öyle düşünüyorsun fakat o kısım biraz abes kaçmış zaten yardım ettiğin kişi içinden gelirse ödemeni yapar özel yoldan halledersin bu biraz gönül meselesi.Sen böyle yazınca zarf atıyor gibi oluyorsun her neyse gönül kırdıysak afflola iyi günler

Cevap: Re: Youtube hakkında sorularınızı siz sorun ben cevaplıyayım.

Kardeş spam olayını nasıl çözeriz, bi yardımcı olsana?

Arkadaşım muhtemelen bir gün içerisnde 50+ üzeri video atiyorsun yada kanal açıyorsundur sürekli.

Şimdi diyeceksink bir sürü kanalı olanlar var onlar yapıyor.

Cevabı: Adam alıyordur 5-10 tane yada daha fazla vds-vps bölüyordur kanallarını o şekilde kullanıyordur. Diğer bir secenek ise sağlam bir proxy vardır elinde o şekilde kullanıyordur.Okadar kanalı varsa zaten günde 100-150 dolar kazaniyordur. 1 günlük kazancını aylık vds-vps yada proxy giderlerine veriyordur.

Benim nacizane fikrim.

5-10 kanalla çalışın az ve güncel video atınız. Sürekli kanallarınıza giriş çıkış yapmayınız.Anlamadığınız bir yer varsa sorabilirsiniz hocam tekrardan.

kendim sildiğim bir videodan silinene kadarki tıkların parası gelirmi ?

benim tek 1 sorum var yardimci olursan cok para kazandiracak herkese bu bilgi. Simdi bir kanalda gordum, videoyu actigimda 10.saniyede otomatik duruyordu. Bu nasil oluyor ?

kendim sildiğim bir videodan silinene kadarki tıkların parası gelirmi ?

gelir hocam. Lig tv videolarında bu işi yapan çok var hocam telif gelmeden siliyorlar videolarini. Şans eseri para kazanmaları açılıyor bazen:)

---------- Mesaj saat 19:14:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:41 civarında gönderildi. ----------

benim tek 1 sorum var yardimci olursan cok para kazandiracak herkese bu bilgi. Simdi bir kanalda gordum, videoyu actigimda 10.saniyede otomatik duruyordu. Bu nasil oluyor ?

videoyu pmlermisiniz

bende bir bilgi vereyim madem.Gta V videoları çok tutuyor.2 gün önce 5 video koydum 5 ide 30dk da 301+ da kaldı ama çabuk geliyor telif Take 2 Games taraqfından .1-2 saat bırakıp silmek lazım hemen

Arkadaşım muhtemelen bir gün içerisnde 50+ üzeri video atiyorsun yada kanal açıyorsundur sürekli.

Şimdi diyeceksink bir sürü kanalı olanlar var onlar yapıyor.

Cevabı: Adam alıyordur 5-10 tane yada daha fazla vds-vps bölüyordur kanallarını o şekilde kullanıyordur. Diğer bir secenek ise sağlam bir proxy vardır elinde o şekilde kullanıyordur.Okadar kanalı varsa zaten günde 100-150 dolar kazaniyordur. 1 günlük kazancını aylık vds-vps yada proxy giderlerine veriyordur.

Benim nacizane fikrim.

5-10 kanalla çalışın az ve güncel video atınız. Sürekli kanallarınıza giriş çıkış yapmayınız.Anlamadığınız bir yer varsa sorabilirsiniz hocam tekrardan.

Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..

Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...

Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..

Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...

Dogrudur hocam düşmeyebilir ama sürekli kanal kapanır açar durur.:)

yorumun için teşekkürler.

"bağış yapmak istiyorum diyenler içinde paypal adresimi isteyebilir.Kimseye zorla ücret gönderde demem" Şaka Gibisn ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri