Youtube Haramzadeleri kapattı

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Çok bile durmuştu aslında şaşırıyordum kaldırılmamasına.

silseler ne olacak amaçlarına ulaştılar yarın açarlar yeni hesap ordan devam ederler.

benmi yanlış anladım yoksa sahte telif mi atmışlar kanallara?

düzeltme : haber içeriginde " Askıya alma kararının ses kayıtlarının öncesinde çalan müziklerle ilgili telif hakkıyla ilgili olduğu" denmiş.müziklerden gitmişler demekki.

twitter kontrolleri altında açarlar bi hesap daha devam ederler yani pek sorun yok ortada. atıklarının gündeme düşmeme gibi bi olasılığı da yok zaten

[MENTION=5657]strongarm[/MENTION]

Senin kanala telif atan adam bu kanalida kapattirmis bak. Senin videoda bu olaylarla mi ilgiliydi?

Adamın twitterda 300b takipçili hesabı var açar bi kanal daha nolacak :)

sıkıntı o değil zaten dediğiniz gibi yeni hesap acar yenı yüklemeler yaparlar gundemı zaten ellerinde tutuyorlar da önemli olan forumda bulunan arkadaslarda paylasıyorsa dıkkat etsinler :)

sahte telif kurbanı olmuşlardır...
foruma davet ediyorum dert ortaklarını :D

Bugün forumda bir konuya denk geldim. Arkadaşın biri 'content factory' diye birinin sahte telif attığını kanalının kapandığından bahsediyordu sanırım. Bu kanalların açıklamasında da 'content factory' ibaresi var. Konuyu açan arkadaşa göre sahte telifçi ama bu kanallarıda kapattırdıysa bu arkadaş demekki hiç olmadıkları kadar gerçek... :)

Ya arkadaşlar bu sahte telife karşı bişey yapılamaz mı?

üzüldüm bu habere, gercekleri göstiyordu :(

youtubeyi kapattırmak yerine content factory hesabıyla videoları sildirtiyorlar galiba :D

Selin Odabaşı'nın sahte telif olduğu ne kadar da belli artık kim attıysa

başbakanın gerekirse youtube facebook u kapatırız açıklamasından sonra youtube atağa geçmiş.malum türkiyeden de çok ekmek yiyo

2 hafta once haber kanalimda ses kayitlarndan birini Paylaşmistim obursu gun baktim kanal hicbir uyari gelmeden ortadan kayboldu bi tek g+ si duruyodu onuda ben sildim

[MENTION=5657]strongarm[/MENTION]

Senin kanala telif atan adam bu kanalida kapattirmis bak. Senin videoda bu olaylarla mi ilgiliydi?

siyasi içerikti hocam şimdi kimlerin yaptıgını daha iyi anladım :D
benim video ses kaydı v.s degildi ama tayyip karşıtı insanların sloganlarla kavga etmesi ile alakalıydı hocam

content factory ile kapanan benim kanalımdı :)

Videoların öncesindeki ses ile alakası yok. Ben o müzikli kısımları kesip ekran boyutlarını ufaltıp atıyordum (onların 10 dakikalık videosunda 2-3 dakikası müzikti mesela ben onları siliyordum 7 dakikalık video atıyordum) ama content factory onlardan 1 saat önce falan benimde kanalımı kapattırdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri