Youtube Herşey Normal Ama Para Gelmiyor

• Kullanıcı Karabela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Karabela

Kayıtlı Üye
içerik kaldırıldı by karabela

Türkiyede reklamlar yok bundan kaynaklanmaz mı ???

Türkiyede reklamlar yok bundan kaynaklanmaz mı ???

Valla bilmiyomki 1 hafta önce para gelirken şimdi niye gelmiyor 1 hafta önce Türkiyede reklam varmıydı acaba benim bilgim yok o konuda birde ingilizce kanaldada aynısı oluyor.

Benim adsense hesabımda ödemeler kısmı askıda görünüyor ödeme yapılacak bankayı belirtmediğim için o yüzden olma ihtimali varmı ?

Benim adsense hesabımda ödemeler kısmı askıda görünüyor ödeme yapılacak bankayı belirtmediğim için o yüzden olma ihtimali varmı ?

Evet banka bilgileri girili degilse o sekilde gözüküyor..Birde adsense de gösterimler kisminda hic bir aktivite yokmu? Kanallariniza tek tek girip adsense iliskisinide bir görüntüleyin, orda cikan kisimda sizin adsense yayinci numaraniz (pub-id) mi gözüküyor..ve yaninda etkin /aktif yaziyormu?

Evet banka bilgileri girili degilse o sekilde gözüküyor..Birde adsense de gösterimler kisminda hic bir aktivite yokmu? Kanallariniza tek tek girip adsense iliskisinide bir görüntüleyin, orda cikan kisimda sizin adsense yayinci numaraniz (pub-id) mi gözüküyor..ve yaninda etkin /aktif yaziyormu?

Gösterimler kısmında günde işte 0,59 dolar vs para geliyor nerden geldiğini bilmiyom

adense kimliği var altında etkin yazıyor

aynen bu şekilde

lkxsm.jpg

Adsenste görüntüleme sayisi kismini demistim..?son bir haftada ne yaziyor orda ?

Tamam evet, dedigim burasiydi.Sayfa görüntüleme sayisi cok az iste, yani toplam 1723 defa videolarda reklam gösterilebilmis..Tek tek, her kanaldan bir kac videoyu , yabanci bir ülkeden bir arkadasina kontrol ettirmen lazim (reklam cikiyormu diye)..

Yani videolar Türkce ama , yurtdisindaki Türkler tarafindan biraz daha fazla izlenmesi lazim..

Tamam evet, dedigim burasiydi.Sayfa görüntüleme sayisi cok az iste, yani toplam 1723 defa videolarda reklam gösterilebilmis..Tek tek, her kanaldan bir kac videoyu , yabanci bir ülkeden bir arkadasina kontrol ettirmen lazim (reklam cikiyormu diye)..

Yani videolar Türkce ama , yurtdisindaki Türkler tarafindan biraz daha fazla izlenmesi lazim..

İşte 1 hafta önce böyle değildi. Günde en az 2-3 dolar geliyordu bana heleki son 7 gün diğer günlere oranla daha fazla para gelmesini beklediğim gündü çünkü çok fazla görüntüleme almıştım. Aksine para gelmiyor gelende 0,30-0,59 vs işte bunlarda nerden geliyor hala çözemedim. Reklamları Proxy değiştirip abd ip'si bakıyorum çıkıyor ondada problem yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri