YouTube Hesabı Askıya Alındı !

• Kullanıcı future
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

future

Kayıtlı Üye
Hiçbir aykırı durum yokken Youtube hesabım askıya alındı maili geldi. Bu zamana kadar hesaplarıma giriş çıkış yapıyorum gelen mailde bir de başka YouTube hesapları oluşturulması yasaklandı diyor.

xxx etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (HİZMET KOŞULLARI - YouTube) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?
Hesaptaki kanallara baktım hala açık duruyor yalnız.

banada defalarca geldi yasak diye fakat sen devam et aç kanalı yükle kapanırsa zaten ya topluluktan yada teliften kapanır :)

Ağız tadıyla adama bi spam yaptırmıyorlar. Dünde benim 3 kanalı kapatmışlar .

banada defalarca geldi yasak diye fakat sen devam et aç kanalı yükle kapanırsa zaten ya topluluktan yada teliften kapanır :)

Hayır bu giden hesap ne olacak, zaten fazla hesabım yok ki.
Sürekli hesap açan ve spam yapan birisi de değilim. Ocak 2013'de güncellenmiş bu kadar zamandır kullanıyorum şimdi mi kapatıyorlar.

Kanallarım tamamen özgün telif, topluluk ihtarı filan da yoktu

Başka bilgisi olan var mı arkadaşlar? Kanallar hala açık ve YouTube'a itiraz ettim terms of use'dan dolayı açılmayacaktır diyor.

Şimdi bu kanallara ne olacak?
Kanallardaki paralara ne olacak?

Başka bilgisi olan var mı arkadaşlar? Kanallar hala açık ve YouTube'a itiraz ettim terms of use'dan dolayı açılmayacaktır diyor.

Şimdi bu kanallara ne olacak?
Kanallardaki paralara ne olacak?

Yeni Gmail Açıp, Alt Kanal Açın ve Videolarınızı Alt Kanala Yükleyin. Alt Kanal Kapanmaz Diye Bir Durum Sözkonusu Değil.

Yeni Gmail Açıp, Alt Kanal Açın ve Videolarınızı Alt Kanala Yükleyin. Alt Kanal Kapanmaz Diye Bir Durum Sözkonusu Değil.

Sadece alt kanal kapanmadı tüm hesap kapandı,
youtube girdiğimde google ürününe erişilemiyor uyarısı veriyor.

Fakat dediğim gibi kanallar hala açık görünüyor.

Sadece alt kanal kapanmadı tüm hesap kapandı,
youtube girdiğimde google ürününe erişilemiyor uyarısı veriyor.

Fakat dediğim gibi kanallar hala açık görünüyor.

zamanla o kanal silinecektir. o kanalı geri getirme şansınız yok

bu ay 5 kanalım kapandı 3 tanesi teliften kapantı 2 tasi flagdan dolayı kapandı %20 nin üstüne cıkarsa kesinti baya isyandayım yani :D sizide yoruyorum ama kusura bakmayın fazla kesinti derken yuzde kaç oluyor sizde ?
Genelde ortalama %18 - %22 arası oluyor fakat her zaman ki gibi hersey yt nin vicdanına kalmıs :)

Botla mı yükledin? yoksa seri seri elle yükledinde mi kapandı bir kusurun varsa söylede bilelim.

bu ay 5 kanalım kapandı 3 tanesi teliften kapantı 2 tasi flagdan dolayı kapandı %20 nin üstüne cıkarsa kesinti baya isyandayım yani :D sizide yoruyorum ama kusura bakmayın fazla kesinti derken yuzde kaç oluyor sizde ?

bende 35 'i hiç geçmedi hocam .

Botla mı yükledin? yoksa seri seri elle yükledinde mi kapandı bir kusurun varsa söylede bilelim.

Hiçbir kusurum yoktu zaten 2-3 kanal vardı toplamda kullandığım tek kanal vardı, diğerleri boştu ve kullandığım kanal da tamamen kendi özgün videolarını hazırladığım, elle yüklediğim toplamda 14 video olan bir kanaldı. Ayrıca, videolar en az 1 hafta aralıklarla yüklendi.

Adsense ile kazanırken uyarı filan da almadım, partnere bağlamıştım iyi de gidiyordu. Ama şimdi bu yapılanı anlamıyorum.

Arkadaşlar bilgisi olan var mı bu konuda, şimdi partnere de mail attım.
Partnerden ödeme alabilecek miyim? (Quiz Group)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri