Dün bir hesap açtım içine 400 video attım para kazanma açtım sonra 1 gün üstüne yattım.
Bu günde hesabı açayım dedim bir baktım ki ne göreyim youtube hesabınız askıya alındı diyor.
Tam siliyordum hesabı dur dedim. Bir gireyim şu hesaba yine. Bir daha girdim hesabım açıldı ama video yöneticisinden baktığımda videoların hepsinde ünlem vardı. Yanlarında hesabınız askıya alınmış yazıyordu.
Tüh dedim gitmiş, neyse çıktım hesaptan sonra tam siliyordum
dur dedim bir daha bakayım.
Bir girdim ne göreyim ortalıkta hiçbir şey kalmamış bütün videolar sağlam para kazanma ışıkları yanıyor.
Ama adsenseye bağlamadım youtube belli olmaz ayarı yok.
Bakacağız bakalım yarın ne olacak.
Not : Böyle birşey yaşayan var mı ?
Varan 1 - Hesap Pert Olduğu İlk An Youtube garipten şekiller çıkartıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1062
Varan 2 - Hesaba girdiğim an şok şok videolar mefta
Ekli dosyayı görüntüle 1063
Varan 3 - Mutlu son

Ekli dosyayı görüntüle 1064
Fotoğraflar biraz kalitesiz kusura bakmayın 3 numara gözlükle daha güzel gözüküyor
Bu günde hesabı açayım dedim bir baktım ki ne göreyim youtube hesabınız askıya alındı diyor.
Tam siliyordum hesabı dur dedim. Bir gireyim şu hesaba yine. Bir daha girdim hesabım açıldı ama video yöneticisinden baktığımda videoların hepsinde ünlem vardı. Yanlarında hesabınız askıya alınmış yazıyordu.
Tüh dedim gitmiş, neyse çıktım hesaptan sonra tam siliyordum
Bir girdim ne göreyim ortalıkta hiçbir şey kalmamış bütün videolar sağlam para kazanma ışıkları yanıyor.
Ama adsenseye bağlamadım youtube belli olmaz ayarı yok.
Bakacağız bakalım yarın ne olacak.
Not : Böyle birşey yaşayan var mı ?
Varan 1 - Hesap Pert Olduğu İlk An Youtube garipten şekiller çıkartıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1062
Varan 2 - Hesaba girdiğim an şok şok videolar mefta
Ekli dosyayı görüntüle 1063
Varan 3 - Mutlu son
Ekli dosyayı görüntüle 1064
Fotoğraflar biraz kalitesiz kusura bakmayın 3 numara gözlükle daha güzel gözüküyor