Youtube hesabım askıya alınmış

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar hiçbişey yapmadım ama az önce youtube hesabım askıya alınmış.Ben neden askıya alındı diye sordum.Sizin başınıza böyle bişey geldi mi?

Bir şey yapmadım derken kanalında telifli video yok muydu?

mailinde dolayıdır. satın mı aldın yoksa 3cx ile kendin mi açtın? benim 50 hesbım askıya alındı ama aynen devam :)

Bir şey yapmadım derken kanalında telifli video yok muydu?

Yoktu iki farklı bot kullandım son zamanlarda sanırım onlardan kaynaklandı.Şimdi sorum eğer hesabım tamamen kapatılırsa.Tekrardan video yükleyip para kazanmaya başlayabilir miyim yoksa artık hiç kazanamaz mıyım?

Yoktu iki farklı bot kullandım son zamanlarda sanırım onlardan kaynaklandı.Şimdi sorum eğer hesabım tamamen kapatılırsa.Tekrardan video yükleyip para kazanmaya başlayabilir miyim yoksa artık hiç kazanamaz mıyım?

2 farklı bot kullandığınız için kapanmıştır

e gitsin ne olacak, başka hesap aç. zaten ayın 1ine 2 gün kalmış. benim hesaplar max 2-3 gün dayanıyor.

Yeniden açabilirim demi bi sorun çıkmaz ?

Evet ama hocam ben hiçbişey bilmiyorum desem yeridir saha banka hesabı açıcaktım da parayı oradan alıcam hesabı bağlamayı bile bilmiyorum o kadar diyeyim neyse artık

dostum sen youtube hesabını adsenseye bağladın mı?
adsense ile youtube aynı mailden mi açıldı?

Evet adsense ile youtube aynı mailden açıldı ancak banka hesabı bağlama falan bilmiyorum.

işte bunlar hep araştırmamaktan kaynaklı. Yanlış anlamayın, ama bu böyle. Serkan abinin videolarını izleseydiniz, orada en başında adsense ve youtube aynı gmailde kullanmayın diye belirtiyor.
Bence sen hiç canını sıkma, kafanı da karıştırma, direk git bi izle videoları. öyle güzelim videoları izlemeyince hal böle oluyor malesef. Adam orada herşeyi anlatıyor. Bırakın işi gücü, direk onları izleyin ilk önce (SerkanYT konuları) sonra baştan başlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri