Youtube için alınan adsenseyi blog içinde kullanmak

Apostle

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.buyrunsorun.blogspot.com
Arkadaşlar biliyorum defalarca soruldu ama ben net bir cevap göremedim yada gözden kaçırdım o yüzden tekrar sormak zorunda kaldım :/ Youtube kanalı sayesinde aldığımız adsenseyi Blogger bloglarımız içinde kullanabiliyor muyuz ? Herhangi bir sorun oluyor mu ?

tamam sorun oluyor yazma abi yazma :D

Sorun olmuyor,kullanabilirsin tabikide sorunsuzca demek istiyorum.Sorunda Kullanabilirmiyim diye sormusun bende Evet dedim bir cok dilde anlarsin diye ama anlamadin gene..

Bir dahakine daha cok dilde yazacam :):):)

---------- Mesaj saat 05:43:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:42:33 civarında gönderildi. ----------

niye sorun oluyor ki ?
Sorun Apostle'de adsensede degil :)

Sorun olmuyor,kullanabilirsin tabikide sorunsuzca demek istiyorum.Sorunda Kullanabilirmiyim diye sormusun bende Evet dedim bir cok dilde anlarsin diye ama anlamadin gene..

---------- Mesaj saat 05:43:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:42:33 civarında gönderildi. ----------

=))))))

iki sorum varya ben ikincisine odaklanmışım tamam sorun olmuyormuş :D idare edin gece gece :D

benim uykum geldi anlamiyorum :) yani sonuc olarak sorun oluyor :)
anladim sanirim

Ya bakin sohbet edecek yer yok burda yazim hemde ornek teski letsin konu ile alakali degil ama :)

Turkce bir videoyu aldim,gazino pavyon videosu.ingilizce baslik yaptim ekledim youtube video patladi abi :) direk 301 :) Halbuki videodan aynisindan youtube'da 50 tane var sanirim gordum belki fazla :)

Ustelik ne kestim ne bictim ne ozel aciklama ne etiket girdim.Sadece basligi ingilizce yazdim uctu video :)

Ya bakin sohbet edecek yer yok burda yazim hemde ornek teski letsin konu ile alakali degil ama :)

Turkce bir videoyu aldim,gazino pavyon videosu.ingilizce baslik yaptim ekledim youtube video patladi abi :) direk 301 :) Halbuki videodan aynisindan youtube'da 50 tane var sanirim gordum belki fazla :)

Ustelik ne kestim ne bictim ne ozel aciklama ne etiket girdim.Sadece basligi ingilizce yazdim uctu video :)

hehhh al sana yani bir yöntem :D

SORUN OLMAZ ARKADASLAR :) Kullanabilirsiniz :) Anlasildimi Merkez.Hep Apostle'in yuzunden :)

tamam ya olmuyor sorun :D Abdulkadir bu arada abi :D :D

---------- Mesaj saat 04:49:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:48:46 civarında gönderildi. ----------

Ya daha bunlarida yontem olarak yeni biliyor,akliniza yeni geliyorsa yuh diyorum size ben vallahi yuhh :)

sen taktın bana da hayırlısı :p

o değilde inönüden son maçta aldığım çim sararmıştı hemen saksıya gömdüm suladım adsense gibi 1 2 gün geçtikten sonra yeşillenmeye başladı Sonuç: Mutluyum :D

quiT bence o cimi acik artirma ile sat abi ebay'da yada R10'da :)

sadece çim değil koltukta var 1 tane siyah kapalı tribünden :) de satmam yanlış olur be abi parası iyi gelirde menfaat üzerine sevmedik be abi yapamam bunu Beşiktaş'ıma :D ( çaktırma zor günlerime saklarım şimdi şükür ) :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri