Youtube için blog açtım bir sorum var.

moonlive

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar youtube kanalım için blog açtım blogspottan videoları ekliyorum bloga daha iyi olsun diye 4-5 gün oldu hala googlede gözükmüyor gerekli ayarları yaptım sorun yok onda ama göükmüyor belliş süresimi var acaba yani yüksek anahtar kelmiesi yok basit bir kelime ilk 500de bile yok .

acele etme dostum google örümcekleri er geç siteni indexleyecektir.. Fakat daha hızlı index almak için...

Ping-o-Matic!

adresine girip.. ( tüm işaretler seçili olacak ) üst kısma konu başlıgı orta kısma konu adresi ve alt kısmada feed adresinizi girip ping atın.. Sorununuz çözülecektir.

Blogger a eklediğin videolara mutlaka bir açıklama gir.

Günlük belirli aralıklar ile en azından 4 video gir.

Girdiğin videoları Facebook ve Twitter gibi sosyal sitelerde paylaş.

Ayrıca videoları değilde bloggerda videoyu açtığın konuları imleme sitelerinde imle.

Sadece bu yukarıda yazdıklarımı düzenli uygula 10 ila 15 gün sonra açtığın konu anında index almaya başlar. Ayrıca konu açıklamalarında SEO uygulayabilirsen çok ciddi bloğuna ziyaretci çekersin. Buda videolarının deli gibi izlenmesini sağlar.

her blogger açan anında ilk 500e girse ilk 500de 500milyon site olurdu o da sanırım olmazdı
en iyisi ben bi kahve yapayım

her blogger açan anında ilk 500e girse ilk 500de 500milyon site olurdu o da sanırım olmazdı
en iyisi ben bi kahve yapayım

Geçen hafta bir blog açtım şu an günlük hit 300-400 arasında tamamen googledan gelen hit :)
Olay şu:
1-Webmaster toolsa kelimeni kaydet.
2-Etiketleri düzgün gir her makaleye paylaşıma.
3-Her sitemaps yolladığında siteni pingle.
4-Aynı türden olan bloglara yorum at doğal backlink kazan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri