Youtube İçin Facebook Sayfası Almak

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

egva06

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu konuda şüphelerim var örneğin diyorum şu yaza kadar bir miktar kazandıklarımdan köşeye ayırayım şöyle 300 400k lık bir sayfa alayım eğlence veya komedi üzerine sonra videolarımı orda günde 2 3 tane şeklinde atıp paylaşayım diyorum sizce böyle bir yatırımın getirisi olurmu veya bu tip çalışma yapanlar varmı etkisini falan paylaşırmısınız?

bende böyle birşey düşünüyorum :) 300 400k lık sayfanın kesinlikle getirisi olur ama sayfa aktif olması lazım..

bende böyle birşey düşünüyorum :) 300 400k lık sayfanın kesinlikle getirisi olur ama sayfa aktif olması lazım..

paraya kıymak gerekiyor biraz ama işte acaba bu işi yapıpda iyi getirisi olan varmı önemli olan o şimdi alırsın atarsın facede izlenir youtubeye az yansır falan o kötü işte

300-400k lık bir sayfa ortalama kaç lira.

Valla benim bir tanıdıgımın siyasi sayfası vardı ama sayfa 700 800 k falandı müthiş aktif bir sayfaydı şöyle diyeyim türkiyede siyasi haber eksik olmaz biliyosunuz ana sayfada gördügünüz siyasi haberlerin çogu o sayfa sayesinde o cocugundu attıgı video populere giriyordu ve 500k izleniyordu.

paraya kıymak gerekiyor biraz ama işte acaba bu işi yapıpda iyi getirisi olan varmı önemli olan o şimdi alırsın atarsın facede izlenir youtubeye az yansır falan o kötü işte

kardeşim sayfa aktif olursa iyi izlenim alırsın. dediğin gibi paraya kıymak gerekiyo.

arkadaşlar beni aldım 20k sayfa geri dönüşleri en kısa zamanda paylaşırım.

20k aldım ama daha 3200 abonesi var kanalın yavaş yavaş artıyo. aldığım arkadaş ilgileniyo sanırım 2-3 güne 20k ya ulaşırım ama istatistikler yukarda videoları attığım saatlere bakabilirsiniz. bu istatistikler ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum ama sanırım biraz faydası var. yeni attığım videoların istatistikleri biraz geç yansıyo.
toplam tıklamalar gönderilere 325

20k aldım ama daha 3200 abonesi var kanalın yavaş yavaş artıyo. aldığım arkadaş ilgileniyo sanırım 2-3 güne 20k ya ulaşırım ama istatistikler yukarda videoları attığım saatlere bakabilirsiniz. bu istatistikler ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum ama sanırım biraz faydası var. yeni attığım videoların istatistikleri biraz geç yansıyo.
toplam tıklamalar gönderilere 325

hocam youtubeye direk aynı şekilde yansıyormu görüntülemeleriniz

hocam youtubeye direk aynı şekilde yansıyormu görüntülemeleriniz
o konuyu takip edemedim hocam videolar yeni değil normaldede izlenim alıyolar. O yüzden ama kısa zamanda onunda bilgisini verebilirim. Yeni video yükleyince, bakarım istatistiklere.

yukarıda vermiş olduğunuz caps sayfası ve bu resimdeki diğer sayfalar inci sözlüğün sahibi serkan incinin.5 milyonluk bir kitleye hitap ediyor.gerisini siz düşünün.
1507032_574866219262713_1765850275_n.jpg

benim kazancımda sosyal medya hesaplarının yeri büyüktür,sadece facebook degil benzer sitelerdeki hesaplardan izlenme saglıyorum videolarıma.güzel bi sayfa bulursanız her türlü para kazanırsınız.yarın bigün youtube işini bıraksanız dahi sayfaya reklam alırsınız,site açar siteye adsense ekler site linklerini sayfada paylaşır para kazanırsınız,ürün satışları vb için uygunsa satış yaparsınız yani kullanmasını bildikten sonra parayı her türlü kazanırsınız aktif sayfalardan.bu arada facebookda yayınlanan linklerde reklam çıkma oranı düşük,bunuda göz önünde bulundurursanız iyi olur.insanlar youtube üzerinden izlerse sıkıntı yok ama facebook üzerinden tıklayıp izlerse genelde reklamlar çıkmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri