youtube için hesap açacağım en iyi banka hangisi?

egva06

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar youtube için kendime hesap açacağım tavsiye edeceğiniz faiz oranı olsun yıllık ücreti olsun en düşük banka hangisi birde bazı bankalar hesap açarken ücret istiyormuş ücret istemeyen banka tavsiye edermisiniz

Altın alım satımı yapmayacaksan kuveyt aç rahat et.
Edit: Yakınlarda atm ve banka şubesi olmasına dikkat et. Çünkü sınırlı sayıda atm'si var
Edit2: Kuveyt aç dedik de sebebini söylemedik.
İnternet siteleri çok iyi. Müşteri hizmetleri süper bekleme yok bir şey yok.
Eft-Havale herşey ücretsiz.
Kredi kartı bile bedava veriyorlar. Hesap işletim ücretleri yok.(En önemlisi)
Kartı aldığını bile unutuyorsan bir süre sonra ) Hiç bir türlü para çıkmıyor senden.
Sadece yatırım konusunda sıkıntı var. Katılım bankası olduğundan dolayıymış anlamadım ama.
Mesela dolar-euro-altın makas aralığı diğer bankalara göre fazla. İşim olmaz düşünmeden aç.
Bir dezavantajı daha var söyleyim. Maximum gibi falan kampanyaları yok. Yok 5 kere 100 tl lik alışveriş yap 50 lira kazan falan. Ben hiç bir kampanyalarını duymadım.

kafamı karıştırdınız beyler yav:D hepiniz ayrı bir banka söylemişsiniz:D

Öğrenciysen İşbankası
Çalışansan İşbankası

Kısacası: işbankası :)

öğrencileri bilmemde çalışansan çalışmayansan her türlü işbankasından uzak durun. ziraat, kuveyt ve enpara iyidir ve sorunsuzdur. 3 bankaylada çalışıyorum.

öğrencileri bilmemde çalışansan çalışmayansan her türlü işbankasından uzak durun. ziraat, kuveyt ve enpara iyidir ve sorunsuzdur. 3 bankaylada çalışıyorum.

Finansbank - Enpara: "müşterisi olmadığım halde bana onlarca işkence yapan bankadır" defalarca saçma sapan aramalar, çağrı atıp kapatmalar vs

kuveytTürk - Şahsi olarak "araplara" yedirecek tek kuruşum malesef yok.

Ziraat bankası - evet bir çok yönden iyidir, ancak "bir çok işlem için şubeye gidip onlarca evrak imzalamanız gerekir".

Şu ana kadar çalıştığım bankalar:
işbankası - hiç sorun yaşamadım (2008'den beri)
ziraat bankası - hiç sorun yaşamadım (2007'den beri) (şubeye gidip evrak imzalamak can sıkıcı gerçi)
yapı kredi - kredi kartından çok çektirdiler :D (2010'dan beri)
teb - pek sorun çıkartmadılar, kredi kartı kullandım sadece (2011'den beri)

Bu 4 bankaya da tek kuruş ücret ödemedim bu güne kadar.

Finansbank - Enpara: "müşterisi olmadığım halde bana onlarca işkence yapan bankadır" defalarca saçma sapan aramalar, çağrı atıp kapatmalar vs

kuveytTürk - Şahsi olarak "araplara" yedirecek tek kuruşum malesef yok.

Ziraat bankası - evet bir çok yönden iyidir, ancak "bir çok işlem için şubeye gidip onlarca evrak imzalamanız gerekir".

Şu ana kadar çalıştığım bankalar:
işbankası - hiç sorun yaşamadım (2008'den beri)
ziraat bankası - hiç sorun yaşamadım (2007'den beri) (şubeye gidip evrak imzalamak can sıkıcı gerçi)
yapı kredi - kredi kartından çok çektirdiler :D (2010'dan beri)
teb - pek sorun çıkartmadılar, kredi kartı kullandım sadece (2011'den beri)

Bu 4 bankaya da tek kuruş ücret ödemedim bu güne kadar.

Ben şahsi fikrimi söyledim, Arap zenci diye ayrım yapmıyorum. Bize içlerinden en iyisini seçmek kalıyor.
enparada yunanların,
Eğer milliyetçi olacaksak devlet bankaları hariç çalışmamak gerekiyor ama halkbankası genel müdürünün ayakkabı kutularından çıkan parayıda gördük. Kısacası bankaları ırklara ayırmaya gerek yok, kişisel menfaatleri gözeterek banka seçmek gerekiyor.
Ben ingiliz ve yunan bankalarını seçmektense arapları tercih ederim, en azından din birliğimiz var. Her ırkın iyisi kötüsü olduğu gibi araplarında vardır, bizimkileride görüyoruz. Bazı tarih kitaplarını okuyarak, Peygamberimizinde dahil olduğu koskoca bir ırkı yargılayamayız.

Enpara aç 2 günde bankamatik kartı elinde başka hangi banka bu kadar çabuk veriyo kartı. Paypaldan para çektim 5 günde geldi

Arap'lara para yedirmeyenler ABD , İngiliz'lere yediriyor . Allah sonumuzu hayır etsin milletçe . Hocam Kuveyttürk öneririm öğrenciyede Akbank

Enpara aç 2 günde bankamatik kartı elinde başka hangi banka bu kadar çabuk veriyo kartı. Paypaldan para çektim 5 günde geldi

Bilip bilmeden konuşma. Git kuveyte 10 dakika içinde bankamatik kartı alamazsan gel o zaman konuş. 2 günmüş. 2 günü kısa sanıyor arkadaş.

Irkçılık yapan arkadaşlarda o zaman gitsin ziraat'den açsın. Ben araplara yedirmem deyip yunanlara ABD'ye yedirmek ne kadar mantıklı o zaman ?

Bilip bilmeden konuşma. Git kuveyte 10 dakika içinde bankamatik kartı alamazsan gel o zaman konuş. 2 günmüş. 2 günü kısa sanıyor arkadaş.

Irkçılık yapan arkadaşlarda o zaman gitsin ziraat'den açsın. Ben araplara yedirmem deyip yunanlara ABD'ye yedirmek ne kadar mantıklı o zaman ?

yahu güzel kardeşim kuvveyt türk adamın bulundugu bölgede varsa gitsin açsın yoksa enpara açsın. Yada 2 sini birden açsın kullansın. Benim bulundugum yerde yok kuvveyt türk. Enpara 2 gün sonra kartı evime getirdi bankaya bile gitmedim.

yahu güzel kardeşim kuvveyt türk adamın bulundugu bölgede varsa gitsin açsın yoksa enpara açsın. Yada 2 sini birden açsın kullansın. Benim bulundugum yerde yok kuvveyt türk. Enpara 2 gün sonra kartı evime getirdi bankaya bile gitmedim.

İlk mesajım da arkadaşı uyardım zaten banka yakında var mı diye .Arkadaşı uyardık bir şey demediğine göre kuveyt var yakınlarında.

Sen hangi banka bu kadar hızlı veriyor kartı dedin bizde cevap verdik. Sen soru sordun biz de cevap verdik. Olay bundan ibaret yani.

İlk mesajım da arkadaşı uyardım zaten banka yakında var mı diye .Arkadaşı uyardık bir şey demediğine göre kuveyt var yakınlarında.

Sen hangi banka bu kadar hızlı veriyor kartı dedin bizde cevap verdik. Sen soru sordun biz de cevap verdik. Olay bundan ibaret yani.

umut kardeşim sakin ne var bu kadar celallenecek :)
Herkes hangi banka işine geliyorsa alsın. İnsanlara laf anlatmak zordur, fikrini beyan edip çekilmek gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri