Youtube için iş arıyorum (vds alacağım)

EnesYesil

Kayıtlı Üye
Vds alacağım verebileceğiniz işlere açığım

Başlığınız düzenlendi, daha dikkatli olalım.

14 yaşında iş çok lazım olur sana herzaman söylüyorum yt güvenip küçük yaşta 2-3 k alanlar zaten yt kazanıyom çalışmıyım derslere derse liseyi zor bitirir sonra sürünür yt geleceği yok yarın google tr para kazanma kapatsa sadece usa kimlikle onay alsa ne yapcaksınız bunun olmayacağı kesinmi yada deseki ben video gelirinin %80 alırım %20 dağatırım

14 yaşında iş çok lazım olur sana herzaman söylüyorum yt güvenip küçük yaşta 2-3 k alanlar zaten yt kazanıyom çalışmıyım derslere derse liseyi zor bitirir sonra sürünür yt geleceği yok yarın google tr para kazanma kapatsa sadece usa kimlikle onay alsa ne yapcaksınız bunun olmayacağı kesinmi yada deseki ben video gelirinin %80 alırım %20 dağatırım

Aynen öyle hocam benim dersler 1.planda 2.planda ise youtube elime geçen 3-5 kuruş karıma yani.Oturup saatlerimide vermiyorum.Önemli olan ders gençler.Eğer çalışıp iyi bir üniversite kazanıp iyi bir meslek sahibi olursanız buradan çok çok uğraşıp 1k almaya calıştığınızın zaten kat kat fazlasını alacaksınız.Ve sürekli alacaksınız.Burada 10 k da kazansan işleme bi girmese hiç yani.

yaşın çok küçük bulaşma bence

Abilerim dersime calisiyorum zaten youtube ile ilgileniyorum vds bitti onu almak icin verebilecek isi olan varsa istedim :D

Diğer kişilere katılıyorum dersine çalış, ama illa yt ile uğraşayım diyorsan botla çalış vds çok vaktini alır senin ve botta daha çok kanal daha çok kazanırsın temiz çalışmayla.

Derslerine çalış git parkta oyna, yazın kumdan kale felan yap.
Forum cidden bir bilinmezliğe doğru gidiyor.
Ortalık bidiğin çocuk kaynamaya başladı.

Yakında forum girişine yazmak lazım Yt forum park ve bahçeler müdürlüğü diye.
:D

Diğer kişilere katılıyorum dersine çalış, ama illa yt ile uğraşayım diyorsan botla çalış vds çok vaktini alır senin ve botta daha çok kanal daha çok kazanırsın temiz çalışmayla.

Botla güzel kazanç sağladım ama uğraşmak daha çok hoşuma gidiyo renderin benim olması hoşuma gidiyo :D

madem güzel kazanç sağladın nereye gitti bu paralar vds alacak paran yoksa girme zaten bu işe

2014 ocak ayında başladım haziran ayında kazandım vds ilede kücükhost'un çekilişiyle tanıştım botla kazanamamaya başlayınca vdsye geçiyim dedim ama param çoktan gitmişti.

madem güzel kazanç sağladın nereye gitti bu paralar vds alacak paran yoksa girme zaten bu işe

Sen yanlış anladın herhalde.
Vds alıp render yapacakmış, millete renderli video satacak herhalde.
Ben böyle birşey anladım, Vds alcakmış yani.
Sanırsam, galiba herhalde.
:D

Kendin yt den para kazanabikiyosan devam et. Ama yapamıyosan bırak derslerine yoğunlaş kardeşim.
Herkez bu işden para kazanıcak diye bir şey yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri