Youtube için şahıs şirketi olanlar

• Kullanıcı Whois
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Whois

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Bir sorum olacakti. Sahis sirketi kurdugum zaman mesela 3 farkli adsense hesabindan gelen paraya toplamda 1 adet mi fatura kesmem mi gerekiyor yoksa 3unede farkli fatura mi kesmek mi lazim?

Sonucta 3ude ayni yerden ve ayni tarihte geliyor, toplamina 1 tane kesmek yeterli olur diye dusunuyorum?

3 farklı gelen adsenseden 3 fatura kesmeniz gerekiyor diye biliyorum.

Bence 3 üne de ayrı ayrı kes , seni uğrastıracak olan 3 Kere Fatura yazmak ve 3 Tane Fatura Sayfasına mal olacak ama ayrı ayrı olması ilerde başın ağrımaması için daha AÇIK ve NET olur...
Yarın ne yapacakları belli olmaz. Başka yerden başka birşeye takılırlar toplamlar tutsa dahi tek tek bir yere not alman ve tek tek kesmen bence daha iyi ...

Bence 3 üne de ayrı ayrı kes , seni uğrastıracak olan 3 Kere Fatura yazmak ve 3 Tane Fatura Sayfasına mal olacak ama ayrı ayrı olması ilerde başın ağrımaması için daha AÇIK ve NET olur...
Yarın ne yapacakları belli olmaz. Başka yerden başka birşeye takılırlar toplamlar tutsa dahi tek tek bir yere not alman ve tek tek kesmen bence daha iyi ...

mesele sadece 3 kere fatura kesmek degil bence. Ayri ayrida kdv odeyecek onu kastediyor sanirim

Hocam vergi konusunda bir arkadaş yazmıştı 29 yaş altindakiler 75 bin tl den muhaf tutuluyor diye bahsettigi konu şahıs sirketi mi oluyor?

Forumda devlet memuru olup Adense ile kazanç sağlayanlar ne yapacak? Yasa çıktıktan sonra ödemeyi başka birinin üstüne alıp Şirketi kurup fatura kestik diyelim.
Peki önceki almış olduğumuz ödemeler için KDV ve gelir vergisi için Maliyeden çağrıldığımız zaman nasıl bi yol izleyeceğiz. Bilgisi olan veya aynı durumda olup çağrılan var mı acaba ?

Forumda devlet memuru olup Adense ile kazanç sağlayanlar ne yapacak? Yasa çıktıktan sonra ödemeyi başka birinin üstüne alıp Şirketi kurup fatura kestik diyelim.
Peki önceki almış olduğumuz ödemeler için KDV ve gelir vergisi için Maliyeden çağrıldığımız zaman nasıl bi yol izleyeceğiz. Bilgisi olan veya aynı durumda olup çağrılan var mı acaba ?

Ben de memurum. Aylık youtube geliriniz 26 bin (arızi kazanç) geçiyor mu? Yüksek mi kazanıyorsunuz?

bende şahıs şirketiyim 4 farklı kanalım var ve tek fatura kesiyorum. Gerek yok ayrı ayrı faturalandırmaya.

mesele sadece 3 kere fatura kesmek degil bence. Ayri ayrida kdv odeyecek onu kastediyor sanirim

Bence alakası yok onunla :)

Çunku miktarlarda tutarlarda değişen birşey olmayacak. Bence ayrı ayrı uğraşmamak için tek fatura keseyim diyor (eğer farklı bir dusuncesı yoksa...) Bende tek tek kesmesı daha mantıklı diyorum (Kendi duşüncemde ... :) )

Arkadaşlar. Benim kanaliminin izlenmeleri youtube analytics raporunda %55 tr gozukuyor gerisi Azerbaycan ve diger ulkeler. Ben kazancimin yurtdisu oldgunu youtube analitics den mi kanitlayacagim ? Bu konuda birisi fikir verebilir mi ?

Düzenli olduğu için 10₺ bile kazansanız vergi mükellefisiniz, 27.000tl olayı düzensiz bir iki seferlik ödeme için geçerli hatta google ıreland ibaresi varsa onu bile alabilirler.Ek olarak 15+18 ödemenizi istiyorlar, site sahipleri bazı arkadaşlar yabancı gelirler için ödeme yapmıyorlar kdv kesmiyorlar.Ama youtube’de öyle bir şey görmedim.Mantıken kdv alınmaması gerekiyor fakat istiyorlar

Konuyu hortlatıyorum ama alakalı bir şey sormak istiyorum. Şahıs şirketi açtım daha nasıl fatura kesilir onu bile bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Konuyu hortlatıyorum ama alakalı bir şey sormak istiyorum. Şahıs şirketi açtım daha nasıl fatura kesilir onu bile bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

muhasebeciniz yok mu hocam ona danışacaksınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri