Youtube için Windows mu OS mu?

sakoya1992

Kayıtlı Üye
arkadaşlar sorum basit youtube için Youtube için Windows mu OS mu?

Mac kraldır virüs yemez temiz çalışırsın arkadaşım 6 adsense çalısıyor mac sistemi kullanıp başına bişi gelmedi 5 aydır sağlam

Mac kraldır virüs yemez temiz çalışırsın arkadaşım 6 adsense çalısıyor mac sistemi kullanıp başına bişi gelmedi 5 aydır sağlam

O yanlış bir deyiş hocam. Mac ve Windows uzun süre kullandım 4 yıldır hiç bir antivirüs yazılımı kullanmam Windows'ta. Günümüzde Win 8.1 gibi yeni işletim sistemleri virüslere çok dayanıklı hale geldi. Adam halen XP kullanıyor sonra virüs bulaşıyor diyor. Benim gözümde şu an virüs bulaştırmak acemilik.

arkadaslar mac os sistemlerde video editleme nasıldır daha mı hızlı editler acaba ?

2'sinde de tarayıcı üzerinde çalışıyorsun ve tarayıcı temizleme vs.. sen yapıyorsun. Bir fark yok hocam.
1,5 yıldır macbook pro kullanıyorum. bu süreçte bir kez bile format atmak zorunda bırakmadı beni. stabilite süper.

diski 2'ye bölüp windows'ta kurdum cihaza. 2 işletim sistemini aynı anda kullandım. yediğim virüs tarayıcı virüsüydü. mac'te yapamadıkları programı kurarken ki virüsü windows'ta program kurarken yaptılar. tabi bunu yemeyedebilirdim. bi anlık dalgınlığıma geldi maalesef yedim virüsü. tarayıcı virüsü olduğu için os x'te de chrome üzerine geçti aynı virüs.

ama mac'te böyle bi olay yaşamazsın. acemi de olsan profesyonel de olsan, dalgın da olsan farketmiyor. ;)

mac os x ile windows'u aynı kefeye koyamazsınız. windows xp'den 8.1'e kadar hepsini kullandım hatta 98'den başlamıştım kullanmaya. mac'te de mountain lion, mavericks, yosemite kullandım.

ha windows'un da mac'e göre üstün tarafları var doğru ama arkadaş eğer ki düşünüyorsa kesinlikle tavsiye ederim mac'i.

tabi biraz pahalıdır bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. bence bugün alınabilecek kötü mac MGX72TU kodlu mac'tir. MD101TU/A var ben de. ssd ve ram eksiği var kesinlikle.

MGX72TU'nun MD101TU'ya göre artıları 4 gb fazla ram, ssd ve retina olmasıdır.

[MENTION=19864]sakoya1992[/MENTION] eğer peşin almak istersen 3.647,04 TL'dir dediğim ürün. 9 taksitle de 3.799 TL.

mac kullanmadan windows övmek çok kolay. :D

1,5 yıldır macbook pro kullanıyorum. bu süreçte bir kez bile format atmak zorunda bırakmadı beni. stabilite süper.

diski 2'ye bölüp windows'ta kurdum cihaza. 2 işletim sistemini aynı anda kullandım. yediğim virüs tarayıcı virüsüydü. mac'te yapamadıkları programı kurarken ki virüsü windows'ta program kurarken yaptılar. tabi bunu yemeyedebilirdim. bi anlık dalgınlığıma geldi maalesef yedim virüsü. tarayıcı virüsü olduğu için os x'te de chrome üzerine geçti aynı virüs.

ama mac'te böyle bi olay yaşamazsın. acemi de olsan profesyonel de olsan, dalgın da olsan farketmiyor. ;)

mac os x ile windows'u aynı kefeye koyamazsınız. windows xp'den 8.1'e kadar hepsini kullandım hatta 98'den başlamıştım kullanmaya. mac'te de mountain lion, mavericks, yosemite kullandım.

ha windows'un da mac'e göre üstün tarafları var doğru ama arkadaş eğer ki düşünüyorsa kesinlikle tavsiye ederim mac'i.

tabi biraz pahalıdır bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. bence bugün alınabilecek kötü mac MGX72TU kodlu mac'tir. MD101TU/A var ben de. ssd ve ram eksiği var kesinlikle.

[MENTION=19864]sakoya1992[/MENTION] eğer peşin almak istersen 3.647,04 TL'dir dediğim ürün. 9 taksitle de 3.799 TL.

teşekkür ederim herkese , imac düşünüyorum ya masaüstü :D

macbook alma ama ister istemez koltukta uzanacaksın ve yatarak çalışılmıyor maalesef. imac al. sırf bundan dolayı 8 ay geç başladım yt'ye. diğeride bir çok kolaylığı var mesela 5 sn dolmadan 5 vds'ye gezebilirsin. ben windows a sadeve webmoney in keeper programı için ihtiyaç duyuyorum. o mac e kurulmuyor maalesef.

@sakoya1992 eğer peşin almak istersen 3.647,04 TL'dir dediğim ürün. 9 taksitle de 3.799 TL.

Hocam anti apple cı bir adamdım. Herkese kızardım mac kullanan bu para verilir mi diye. Sonra 11 inçlik bir air kullandım mecburen satmak zorunda kaldım. şimdi md101 kullanıyorum. Bana göre air im kadar iyi değil ama macbook gerçekten de farkediyormuş onu anladım. Windowsta kurdum sizin gibi her işimi görüyor üstelik sarjı da 7 8 saati görüyor normal kullanımda :)

macbook alma ama ister istemez koltukta uzanacaksın ve yatarak çalışılmıyor maalesef. imac al. sırf bundan dolayı 8 ay geç başladım yt'ye. diğeride bir çok kolaylığı var mesela 5 sn dolmadan 5 vds'ye gezebilirsin. ben windows a sadeve webmoney in keeper programı için ihtiyaç duyuyorum. o mac e kurulmuyor maalesef.

arkadaşların dediği gibi diğer tarafada windows kurarız webmoney için :D

Hocam anti apple cı bir adamdım. Herkese kızardım mac kullanan bu para verilir mi diye. Sonra 11 inçlik bir air kullandım mecburen satmak zorunda kaldım. şimdi md101 kullanıyorum. Bana göre air im kadar iyi değil ama macbook gerçekten de farkediyormuş onu anladım. Windowsta kurdum sizin gibi her işimi görüyor üstelik sarjı da 7 8 saati görüyor normal kullanımda :)
air'lar bildiğim kadarıyla ssd ile geliyor o yüzden daha avantajlı. ama pro'ya da donanım değişikliği yapabilirsiniz çok kolay.
teşekkür ederim herkese , imac düşünüyorum ya masaüstü :D
5k al :D

Yapılandır - Apple Store (Türkiye)

Windows al bence. Bildiğimiz yoldan git. MAC'ta bazı programlar çalışmıyor. Uyumluluk sorunu oluyor. Alışmakta güçlük çekersin.

o paraya sistem toplayıp Hackintosh kurdursak aynı performansı verir mi Hackintosh kullandınız mı

macbook her zaman daha iyi iş bilgisayarıdır ama sadece işletim sistemi için almayı düşünüyorsun işletim sistemide kurabilir normal bilgisayarlara. ancak apple macbook yada macbook air olsun en büyük rahatlığı konfor ve pil ömrüdür yani günümüzde hiçbir laptop 9-12 saat sarjı dayanmazken macbooklar dayanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri