Youtube için Windows mu OS mu?

Mac OS en eski ve en iyi isletim sistemidir. 5k'ya terfi etmek üzereyim bende.

Son düzenleme:
o paraya sistem toplayıp Hackintosh kurdursak aynı performansı verir mi Hackintosh kullandınız mı
donanım tamamen uyumlu olursa bütün donanımlar için uygun kextler ( driver ) var ise olabilir ama mac performansı alamazsınız asla.

mac alırım derseniz de ya macbook pro alın ya da masaüstü olarak mac mini alın.

konuyu burada sonlandıralım lütfen. :D

obama.jpg

donanım tamamen uyumlu olursa bütün donanımlar için uygun kextler ( driver ) var ise olabilir ama mac performansı alamazsınız asla.

Sana Hakintosh'un Mac'ten daha performanslı olduğunu rahatlıkla kanıtlayabilirim. Bir çok müzik stüdyosunda Hakintosh kullanıldığını biliyor musun ?

2 - ) Obama Mac kullanıyorsa tamamdır bitti iş. Yarın mac alıyoruz.

obama.jpg

technopatın mac kurulumlarına bir bakın :D mükemmel hızda açılıyo :D

MacOs her türlü farkını kor ama kullanması mezaketli iş bir programı hop indiriyim kurayım diyemezsin torrentde ararsın az çok ingilizcen yoksa bulamazsın mal mal 30 tane şey indirirsin :) sonra kurulumunu araştırırsın aynı şekil oda sıkıntı :D Başka bişi olur storeden indiriyim dersin parasını vermek zorunda kalırsın v.s v.s yani Mac lerin kalitesine erişilemez ama windows un rahatlını da sağlamaz sana rahatlık programların freelerini kastediyorum yoksa en verimli şekilde Mac de karşılını alırsın çalışmanın.

bu yüzden bende bootcamp sürekli kuruludur canım çok sıkılırsa geçerim windows bölümüne 2 hafta MacOs un yüzüne bakmam :D

Sana Hakintosh'un Mac'ten daha performanslı olduğunu rahatlıkla kanıtlayabilirim. Bir çok müzik stüdyosunda Hakintosh kullanıldığını biliyor musun ?

2 - ) Obama Mac kullanıyorsa tamamdır bitti iş. Yarın mac alıyoruz.
hackintosh asla os x'ten stabil çalışamaz. profesyonel bir müzik stüdyosu hackintosh kullanıyor yani öyle mi? club DJ'leri bile mac kullanıyor, hackintosh değil. ;)

hackintosh kullananı da vardır elbette. ama onlar pek ciddi stüdyolar değildir diye düşünüyorum. zaten bir stüdyonun hackintosh kullanması hackintosh'un os x'ten daha stabil olduğunu göstermez.

zar zor kurulabilen bir sistem nasıl olur da orjinalinden daha stabil çalışabilir ki? :confused:

evet obama noktayı koymuş. :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

technopatın mac kurulumlarına bir bakın :D mükemmel hızda açılıyo :D
1 hafta mac kullan ondan sonra da 1 hafta hackintosh kullan dediğimi anlarsın. ;)

ben büyük ekran seviyorum, 15.3 felan gitmez bana en iyis 27 ekran imac :D

hackintosh asla os x'ten stabil çalışamaz. profesyonel bir müzik stüdyosu hackintosh kullanıyor yani öyle mi? club DJ'leri bile mac kullanıyor, hackintosh değil. ;)

hackintosh kullananı da vardır elbette. ama onlar pek ciddi stüdyolar değildir diye düşünüyorum. zaten bir stüdyonun hackintosh kullanması hackintosh'un os x'ten daha stabil olduğunu göstermez.

zar zor kurulabilen bir sistem nasıl olur da orjinalinden daha stabil çalışabilir ki? :confused:

evet obama noktayı koymuş. :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

1 hafta mac kullan ondan sonra da 1 hafta hackintosh kullan dediğimi anlarsın. ;)

tamam hocam sakin olun :D tabi orijinali daha iyidir ama bütçe yok bizde :D

tamam hocam sakin olun :D tabi orijinali daha iyidir ama bütçe yok bizde :D
sakin olacak bişey yok barış. yine söylüyorum os x hem hackintosh'tan hem de windows'tan daha stabildir. bunun da sebebi apple'ın yazılımını tamamen bir ürün üzerine odaklamasından kaynaklanır.

mesela mac'ler intel işlemci kullanır, ekran kartında ya dahili ya da harici olarak geforce kullanır. donanımı tek türdendir yani. macbook pro'da amd, macbook air'de intel kullansın da stabil işletim sistemi yapsın göreyim. :rolleyes:

windows bence en başarılı yazılımdır şu ana kadar ki. çünkü windows her donanıma hitap ediyor. o yüzden çok daha geniş kapsamlı şekilde yazılıyor. bu kadar geniş kitleye hitap ederek başarılı bir yazılım ortaya koymak kolay değil.

hem apple hem microsoft tek türden ürün için sıfırdan yazılım hazırlasa bence microsoft'un yazılımı apple'ın yazılımından daha stabil olur.

ihtiyaçlarınızı hangisi karşılıyorsa onu alın. gidip mac'e bi ton para ödemeyin derim ben. ama ihtiyacınız varsa da alın. heves ederek gidipte donanım toplayıp hackintosh kurmayın. üzerine biraz daha biriktirin alacaksanız mac alın. mac alıp sonra da os x'i kullanmayıp windows kuracaksanız hiç almayın zaten. :D

sakin olacak bişey yok barış. yine söylüyorum os x hem hackintosh'tan hem de windows'tan daha stabildir. bunun da sebebi apple'ın yazılımını tamamen bir ürün üzerine odaklamasından kaynaklanır.

mesela mac'ler intel işlemci kullanır, ekran kartında ya dahili ya da harici olarak geforce kullanır. donanımı tek türdendir yani. macbook pro'da amd, macbook air'de intel kullansın da stabil işletim sistemi yapsın göreyim. :rolleyes:

windows bence en başarılı yazılımdır şu ana kadar ki. çünkü windows her donanıma hitap ediyor. o yüzden çok daha geniş kapsamlı şekilde yazılıyor. bu kadar geniş kitleye hitap ederek başarılı bir yazılım ortaya koymak kolay değil.

hem apple hem microsoft tek türden ürün için sıfırdan yazılım hazırlasa bence microsoft'un yazılımı apple'ın yazılımından daha stabil olur.

ihtiyaçlarınızı hangisi karşılıyorsa onu alın. gidip mac'e bi ton para ödemeyin derim ben. ama ihtiyacınız varsa da alın. heves ederek gidipte donanım toplayıp hackintosh kurmayın. üzerine biraz daha biriktirin alacaksanız mac alın. mac alıp sonra da os x'i kullanmayıp windows kuracaksanız hiç almayın zaten. :D

amacım hem hackintosh hem windows kullanmak :D dual bot denen olayı yapmak istiyorum neyse paramıs olursa mac alıcam söz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri