youtube ile açmış olduğum adsense hesabım var pin girilmiş onaylı hesap içerisndede xxtl şeklinde kazanç var. hesabım Hosted account olarak görünüyor. Web siteme reklam eklemek istemekteyim. araştırdığımda https://support.google.com/adsense/answer/2534771?hl=tr bunu yapmam gerekiyormuş.
AdSense hesabınızda oturum açın.
Dişli simgesini tıklayın ve Ayarlar'ı seçin.
Kenar çubuğunda Erişim ve yetkilendirme'yi tıklayın.
"Diğer web sitelerinde reklam göster" bölümünde, reklam göstermeyi planladığınız sitenin URL'sini girin.
Gönder'i tıklayın.
Son olarak, AdSense reklam kodunu yukarıda belirttiğiniz URL'de trafik alan bir sayfaya uygulamanız gerekir.
bunları uyguladım sonra reklam kodunu eklediğim halde reklam kodunu yerleştirmemi söyledi. bunun normal birşey olduğunu biliyorum ve bekledim bekledim bekledim 2haftaya yakın oldu reklamlar hala beyaz görünmekte. ne mail geldi nede bir bildiri..
siteme reklamı nasıl ekleyebilirim tam olarak bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok memnun olurum.
AdSense hesabınızda oturum açın.
Dişli simgesini tıklayın ve Ayarlar'ı seçin.
Kenar çubuğunda Erişim ve yetkilendirme'yi tıklayın.
"Diğer web sitelerinde reklam göster" bölümünde, reklam göstermeyi planladığınız sitenin URL'sini girin.
Gönder'i tıklayın.
Son olarak, AdSense reklam kodunu yukarıda belirttiğiniz URL'de trafik alan bir sayfaya uygulamanız gerekir.
bunları uyguladım sonra reklam kodunu eklediğim halde reklam kodunu yerleştirmemi söyledi. bunun normal birşey olduğunu biliyorum ve bekledim bekledim bekledim 2haftaya yakın oldu reklamlar hala beyaz görünmekte. ne mail geldi nede bir bildiri..
siteme reklamı nasıl ekleyebilirim tam olarak bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok memnun olurum.