Youtube ile İlgili Kişisel Sorularım

• Kullanıcı deliman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deliman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir adsense hesabımda 5 kanal bağlı bu kanallardan 1 tanesi ıyı gelir getiriyor
ve abone sayısı iyi.Ama bu kanalda ünlem sorunu var (ne yüklesem ünlem) video yükleyemiyorum.
Bundan dolayıda abone kaybediyorum sürekli.Ayrıca bu kanalda 25 mayıs tarihinde bitecek uyarım var.
Bu kanalı ne yapmalıyım,adsenseden çıkarıp partnere mi başvurmalıyım (Partner kabul eder mi)?
yoksa gittiği yere kadar adsensede mi kalsın?

Diğer sorum diğer adsense hesabımdaki kanallarımın para kapanması kapandı bir kanal yüzünden.O kanalı komple sildim.
Diğer kanallarıda arkasından sildim tekrar geri açmak için,yarın açacam.Eğer para kazanmaları açılırsa o kanalların
tekrar indexlenmesi ne kadar sürer.Birde daha önceden alt kanalıma hiç uygulamadım bu yöntemi,alt kanalımdaki
abone sayısında herhangi bir değişim olur mu?

Diğer soru forumdada çok aradım ama net cevap bulamadım.Eşleşen 3.taraf içeriği ile para kazandığım kanalım var.
Ve bu kanalda toplam 34 video var ve 16 tanesi eşleşen 3. taraf :) Bu kadar fazla eşleşen olması kanalımın kapanmasına
sebep olabilir mi? Hiç dünya engeli ve ünlem yemediğim bir kanal.Kanal durumu iyi.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Partnere felan hiç bulaşma. Ben 2-3 aydır partnerlerden tekrar adsenseye geçiş yapmaya çalışıyorum. En azından adsense kanal kapansada paranı veriyor. Partnerler aç kurt gibi kanal kapandıgı ay paranın üstüne yatıyolar.

Partnere felan hiç bulaşma. Ben 2-3 aydır partnerlerden tekrar adsenseye geçiş yapmaya çalışıyorum. En azından adsense kanal kapansada paranı veriyor. Partnerler aç kurt gibi kanal kapandıgı ay paranın üstüne yatıyolar.

Aslında bende senin gibi düşünüyorum adsense kesin öder diye ama kanalımda kan kaybediyor video yüklemedikçe bu işin içinden çıkamadığım için asıl bu konuyu açtım aslında.Bu kanal çok değerli benim için
yarısı özgün,çok zamandır uğraşıyorum.Uyarı almasının sebebide dünya engeli olan bir video denk gelmişim.Renderdan sonra deneme kanala atmadan dalgınlığa gelip direk yükleyince olan oldu.

Aslında bende senin gibi düşünüyorum adsense kesin öder diye ama kanalımda kan kaybediyor video yüklemedikçe bu işin içinden çıkamadığım için asıl bu konuyu açtım aslında.Bu kanal çok değerli benim için
yarısı özgün,çok zamandır uğraşıyorum.Uyarı almasının sebebide dünya engeli olan bir video denk gelmişim.Renderdan sonra deneme kanala atmadan dalgınlığa gelip direk yükleyince olan oldu.

Bir süre o kanalı dinlendir bence. Daha önce forumda spama düşen devamlı ünlem yiyen kanalların 3-4 hafta sonra normale döndüğünü yazmıştı biri. En azından uyarı kalkana kadar başka kanallarla ilgilen. Partneride denemek istersen Quartiz Network ve Life Network şuan en sağlamı ama bu aralar hangisine sağlam desek bir sonraki ay sapıtıyor.

Bir süre o kanalı dinlendir bence. Daha önce forumda spama düşen devamlı ünlem yiyen kanalların 3-4 hafta sonra normale döndüğünü yazmıştı biri. En azından uyarı kalkana kadar başka kanallarla ilgilen. Partneride denemek istersen Quartiz Network ve Life Network şuan en sağlamı ama bu aralar hangisine sağlam desek bir sonraki ay sapıtıyor.
O zaman şöyle yapayım herhangi bir partnere başvurayım %90 kabul edilir sanırım.Kabul edildikten sonra videolarımı yükleyeyim kanalım ayakta kalsın yeter,partner ödeme yapmasada olur.Sonrada partnerden çıkayım.Sanırım istediğimiz zaman fazla zorlanmadan lifepartner'den çıkabiliyorduk.

He deliman heee

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Kaç senin yaş grubun 5/12 yaş grubunda mısın?
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nali-adsenseye-baglama-sorunu.html#post380574
burdaki yaptıgından ve diğer arkadaşların konularaındada yaptığın çocukca boş boş konuşmalarından dolayı report ettim seni,
konuyla alakalı olarak pek üstüne düşmedim.
Şimdi konuya moderatorleri davet ediyorum ve forumun nizamını,düzenini,konuyla alakasız yorumların için paylaşım ruhunu bozduğun için ve
insanlarla çocukca şekilde dalga geçtiğin için gereğinin yapılmasını talep ediyorum.Bu konunun üzerine bu sefer düşecem...

fressher kadar çocuk çocuk yorum atan yok bu forumda kardeşim takma boşver yakında forumdan uzaklaştırırlar zaten

fressher kadar çocuk çocuk yorum atan yok bu forumda kardeşim takma boşver yakında forumdan uzaklaştırırlar zaten
Aynen sana katılıyorum kardeşim ama birilerinin buna dur demesi lazım...
Geçen report ettiğimde eğerki site yetkilileri gerekeni yapsalardı.Bugün burda tekrar aynı hareketi yapamazdı veya bu hareketi yapacak bir hesabı olmazdı.
Yıllardır birçok büyük forum sitesindeyim.Yapılan bu hareketlerin cezası açık ve net,umarım site yetkilileri bu sefer üzerine düşeni yaparlar.

bende şikayet ettim hocam gereğini yaparlar

Adaletli bir şekilde davranıp konuyla alakadar olan forum yetkililerine ve gereğini yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri