Youtube ile Para Kazanma - DETAYLI ANLATIM

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Kaanbulut

Yasaklanmış
Herkese Merhaba. Daha önceden ufak bir kaç bilgi paylaşımı yapmıştım. Lakin bu yazımda başka konuları da kendi konuma katacağım ve ortaya çok güzel bilgilerin toplandığı şahane bir konu olacak inşallah.

Şimdi bu işten para kazanmak kulağa ne kadar güzel gelse de. Belli bir süre çalışmalar yaptıktan sonra başarısız olduğumuzu görünce pes ediyoruz.

Neden pes ediyoruz peki ? Çünkü azimli çalışmıyoruz. Azimle çalışıyor olsak zaten ilk önce kendimize bir hedef belirler öyle yolumuza devam ederdik. Her neyse bırakacağım olmuyor vs dedikten sonra benim gibi daha önceden böyle bir konu açmış kişileri gördünüz yazılarını okudunuz ve devam etmeye karar verdiniz. İşte bu yaptığınız olayda sıfırdan başlamanın ilk kararı ve hedefinizin ilk başlangıcıdır.

Bu işe tamamen sıfır'dan başlayan kişiler ne yapmalı?

1-) İlk olarak kanalınızı nasıl oluşturmanız gerektiğini öğreniyorsunuz.
Nasıl mı? Konuya Gidelim.

Sanırım kanal oluşturmayı öğrendik? Sıra neye geldi 2. başlığa.

2-) Evet kanalınızda bulunan ayarları nasıl yapacaksınız?

Sürekli aynı sorular ile konu açan arkadaşlarımız oluyor Serkan abinin burada genelde sık duyduğumuz soruların cevapları bulunmaktadır.

3-) Youtube hakkında sık sorulan soruları mı görmek istiyorsunuz?

Youtube ile para kazanırken bizim için önemli püf noktaları anlatan konuya gidelim.

4-) Peki Youtube ile para nasıl kazanacağım anlayamadım nasıl oluyor?

Not: Bu sırada bot kullanmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Peki bot olarak ne öneriyorsun diye soracak olursanız [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] botu olan VİDEOYAP tercihimdir. Tabi sizlerde alternatif diğer seçenekleri gözden geçirebilirsiniz. Vds ilerleyen günlerde size lazım olacaktır şuan için bot idealdir. Fazla da kazanmadan vermeyelim.

Galiba olayı az çok çözdünüz. Yani youtube ile para kazanmanın mantığını kavradınız. Benim genelde yeni başlayan arkadaşlar için önerdiğim haberdir. Çünkü haber atarak olayın özünü daha iyi kavrayacaksınız.

5-) Ama ne tarz videolar atmam gerekiyor diye soruyorsunuz değil mi?

Sanırım artık Haber atmaktan sıkıldınız ve kazandığınız size az geliyor. Aslında ilk başta demiştim sabır. Sabreden derviş muradına ermiş demiş atalarımız.

6-) Artık kendinize bir VDS almanın zamanı geldi. Peki VDS aldıktan sonra neler yapabilirim? Çok şey yapabilirsiniz. Nasıl mı? Şaka şaka konuya gitmiyoruz bunu ben anlatacağım. :)

Şimdi arkadaşlar genel de siz olsanız ne izlersiniz? Vine, Boks Maçları, Eski Filmler, Günlük Diziler galiba demek istediğimi herkes anladı.

V1- VİNE
Vine gerçekten çok iyi kazandırır. Peki Nasıl mı? Yani ne yapmanız Gerekiyor.

Şimdi herkesin bildiği gibi 7 SN olan Vine'ler tırt. Bize para kazandırmıyor. Peki biz ne yapabiliriz. Programdı vs uğraşmadan Vine Complication yapabiliriz arkadaşlar.
Peki nasıl yapacağız? Güzel soru. İlk önce videoları hızlıca atıyoruz. Örneğin beğendiğiniz 20 tane 7 snlik vine çeşitlerini yükleyin kanalınıza.

Peki Nasıl Birleştireceğim? O VİNE videolarını? 2 Resim ekledim bu resimler her şeyi anlatıyor.

VİDEO YÜKLE - VİDEO DÜZENLEYİCİSİNE giriyorsunuz.
ekgkyr.png

Videolarınız bulunduğu yüklü olduğu kısımdan aşağıda ki şerit kısmına sırasıyla sürüyorsunuz.
KPoqZb.png

Evet Vine Complication yapmayı da öğrendik. Çok fazla da kasmıyoruz kendimizi gördüğünüz gibi çok basit. ;)

B1- BOKS MAÇLARI

Şimdi kafanız karıştı nasıl yani? Ne boksu bilmem ne diye. Resim atıyorum 1 tane. Bu resim size her şeyi açıklayacaktır. ;)

Romence eski boks maçları diye aratıp baktım. Tabi farklı dil, farklı kelimeler kullanarak da kendinize alternatifler türetebilirsiniz. ;)

xVLVbq.png

E1- ESKİ FİLMLER

Boks Maçlarında gösterdiğimin aynısı bunun içinde geçerli. Ben yine de size örnek olsun diye bir resim koyacağım. ;)

Endonezya dilinde Eski Filmler diye aratıp baktım. Tabi farklı dil, farklı kelimeler kullanarak da kendinize alternatifler türetebilirsiniz. ;)

xRVY7j.png

G1- GÜNCEL DİZİLER

Bu olay biraz daha farklı. Ve emek isteyen bir iştir. Herkes aa dizi atayım kazanayım diye girer ama maalesef hüsranla ayrılır bu işten.
İlk yapmanız gereken telifli diziler, telifsiz diziler, eşleşen veren diziler vermeyen dizileri bulmanızdır.

Size burada bire bir net bir şey diyemeyeceğim lakin en sağlıklı konuyu buraya ekliyorum.

1- Bknz

2- Bknz

3- Bakmayınız :) Çünkü dizi hakkında biraz araştırma yapmanız gerekecek.

Evet arkadaşlar. 6. başlığın tümünde bilgi verdim. Kafanızı karıştıran bir şey olursa bu 4 kategoride konu altından sorabilirsiniz.

Kardeşim iyi diyorsun da ben bu dediklerini yaparak kazanıyorum ama biraz daha arttırmak istiyorum kazancımı diyenleri duyar gibiyim? Ne yapacaksınız o zaman başka bir arkadaşımın açtığı konuya gidin rahatlayıp geri gelin. ;)

7-) Spam yaparak nasıl para kazanabilirim? Buyurun...

Ünlüleri takip ederek para kazanabilirsiniz arkadaşlar. Yani takipten kastım nasıl İngilizceniz hiç yok ve hiç anlamıyorsanız bu taktik %100 işinize yarayacaktır. Ben uygulamadım bu taktiği ben az çokta olsa İngilizce bilmediğim taktirde istediğimi araştırabiliyorum. Peki ne yapacaksınız hadi bakalım.

8-) Ünlüleri takip ederek para kazanmak. Nasıl mı çok saçma be hadi oradan resme bak da vay be de. :)

Türkçe olarak hakkında ki önemli bilgileri öğrendikten sonra bu şekilde bir arama yapabilirsiniz.
eaDDo2.png

9-) Futbol Kazaları atarak nasıl para kazanabilirim nasıl mı. Kazanırsın yahu acele etme hocam spam yaparak da kazanabilirsin kendin editleyerekte kazanabilirsin. Her türlü kazanırsın bir resim koyuyorum o her şeyi daha net açıklayacaktır sana. ;)

wOZA2D.png

Bu arada konuda baya uzun oldu. Umarım bir şeyler anlamışsınızdır. Ben elimden geldiğince kazandığım kategorileri en iyi şekilde anlatmaya çalıştım. Yanlışım varsa affola.

Benim bu tarz konularım sürekli gelir aslında. Ama açmıyorum çünkü hiç emekçi bir yapıya sahip değiliz. Ben bunları anlattım ama sizin diğer çalışan ortak arkadaşlarınıza telif atmanız için veya onların kanallarını şikayet etmeniz için açmadım. Sizlerde kazanın diye ben bu konuyu açtım. Bu çalışmalarınızı yaparken inşallah bol bol kazanır ve aklınıza yeni fikirler gelir diye umut ediyorum.

Hepinize bol şanslar arkadaşlar.

Bu emek verdiğim makale için bir teşekkür kafidir. Hayat paylaşınca güzel.

buralar değerlenir :) paylaşım için saol

Daha önce kaç kere açık açık kategori verilip para kazanmayı anlatmanın ne kadar başımıza iş açtığını gördük ama hala aynı konular açılıyor, yinede emeğin için teşekkürler.

Verilen kategoriler çöp olur, sahte telifler havada uçuşur yakında artık ne siz kazanırsınız nede başkası.

Daha önce kaç kere açık açık kategori verilip para kazanmayı anlatmanın ne kadar başımıza iş açtığını gördük ama hala aynı konular açılıyor, yinede emeğin için teşekkürler.

Verilen kategoriler çöp olur, sahte telifler havada uçuşur yakında artık ne siz kazanırsınız nede başkası.

Bak daha iki gün önce bu konuda mesajım var bir yerlerde. Şuan diyorum ki kardeşim böyle düşünenlere çokta fifi.

Çünkü beni zamanında kimse düşünmedi en zor günümde kimse yanımda olmadı. Ben olacağım arkadaşım ne olursa olsun. Elimden geldiğince yardımcı olacağım.

Bak daha iki gün önce bu konuda mesajım var bir yerlerde. Şuan diyorum ki kardeşim böyle düşünenlere çokta fifi.

Çünkü beni zamanında kimse düşünmedi en zor günümde kimse yanımda olmadı. Ben olacağım arkadaşım ne olursa olsun. Elimden geldiğince yardımcı olacağım.

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/19662-calistigi-kategorinin-detaylarini-herkese-aktarmak.html

Daha önceki arkadaşlar gibi sende pişman olmassın inşallah.

Dostum olmam konu dışına çıkmayalım lütfen sen boş ver beni.
http://www.ytpara.com/222792-post54.html

al oku. ;)

Konu dışında yorumlar atmayalım arkadaşlar. Bırakın bunun sorumluluğu da bende olsun yapacak bir şey yok. Ekmek yiyen adam bir şekilde yemeye devam edecektir.

teşekkürler çok faydalı bilgiler.

Dostum olmam konu dışına çıkmayalım lütfen sen boş ver beni.
http://www.ytpara.com/222792-post54.html

al oku. ;)

Konu dışında yorumlar atmayalım arkadaşlar. Bırakın bunun sorumluluğu da bende olsun yapacak bir şey yok. Ekmek yiyen adam bir şekilde yemeye devam edecektir.

yav direk kategori vermemişsin nasıl yapacağını göstermişsin bişey olmaz ama bende kategori vermedim sadece ne attığımı söyledim neyse inşallah pişman etmezler bende eski konumun düzeltilmişini açacam ama biyere not etmemiştim nereden bulacam ki kopyalayan varsa atsın bi zahmet:D

Konu dışı yazmayın arkadaşlar. Ben elimden geldiğince yeni başlayanlara ve kategori seçimi yapamayanlar için örnekler sundum. Kendileri karar verir yollarını çizerler.

konu dışımı bilmiyorum ama ben pinimi 16 sında girdim para daha yatmadı ne zaman yatar ? bir fikri olan var mı resimlerle güzel anlatılmış bir çalışma olmuş bu arada.

Sen sürekli Dizi ismi veriyorsun Telif vermiyorlar diye, Şöyle bir sorun çıkıyor, Forumda hangi ismi yada kategoriyi versen Sahte Telif atıyorlar.
Ayağınıza kurşun sıkmayın derim.

Teşekkürler yeni başlayanlara faydalı konu olmuş.

konu dışımı bilmiyorum ama ben pinimi 16 sında girdim para daha yatmadı ne zaman yatar ? bir fikri olan var mı resimlerle güzel anlatılmış bir çalışma olmuş bu arada.

Merhabalar, hocam 16'sın da girdiysen zaten 22'si gibi ödeme alacağız. Sende büyük ihtimal bizimle alırsın.

Ama sen 16'sı değil de örneğin 5'inde girseydin pin'ini 7 veya 10 gün içinde ödemeni alırdın. ;)

Dizilerde kazanmak için bence Vur-Kaç yöntemi en uygundur.

vallahi bi gün canım sıkılacak ne kadar ilgilenmeyipte bildiğim şey varsa yazacam o olacak. :)

Merhabalar,

Konu açan arkadaş sizleri defalarca uyarmış, konu dışı yorumda bulunmayınız diye. Uyarılara kulak asmamaktasınız. Mesajlarınızı silip 1 günlük dinlendirme sizler için uygun olacaktır.

Saygılarımla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri